пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Традиційна рубрика «Страви тижня» від редакції PostEat щотижня знайомить вас із п’ятьма цікавими стравами з ресторанів України. Цього тижня розповідаємо про ziller з лангустинами, теплий кекс з інжирним мармеладом, чорну пасту з морепродуктами, яєчню з шинкою на пшеничному хлібі та веганський салат.
Страва дня: Ziller Лангустіни
Вартість: 172 грн
Адреса: вул. Межигірська, 12
Деталі: бар з крабами та морепродуктами, знаходиться на Подолі, тематичний інтер’єр, фірмові страви з крабовим м’ясом, барна карта, класичні коктейлі, pet friendly, take away, доставка.
Страва дня: вега салат
Вартість: 95 грн
Відкриті: червень 2020 року
Адреса: вул. Німецька, 2
Деталі: стріт-фуд локація, знаходиться в районі станції метро «Палац Україна», проєкт власників ресторанів Odessa й Spicy NoSpicy, лаконічне меню, демократичні ціни, піта, рамен, салати, лимонади, take away.
Страва дня: смажена яєчня з шинкою та томатами на пшеничному хлібі
Вартість: 130 грн
Відкриті: червень 2020 року
Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 32
Деталі: мережа кафе-пекарень, знаходяться в центрі Києва, стильний сучасний інтер’єр, свіжий хліб і випічка, сніданки увесь день, випічка за авторськими рецептами, формат take away, доставка.
Страва дня: теплий кекс з інжирним мармеладом та варенням з шишок
Вартість: 145 грн
Відкриті: червень 2020 року
Адреса: вул. Басейна, 5Б
Деталі: кафе грецької кухні, знаходиться в центрі міста, проєкт Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна, локальні та сезонні продукти, сніданки, винна карта, коктейлі, літня тераса.
Polverol — авторская кондитерская
Страва дня: чорна паста з морепродуктами
Вартість: 195 грн
Відкриті: липень 2020 року
Адреса: вул. Богданівська, 7Г
Деталі: кафе-пекарня, страви європейської та італійської кухні, авторська рецептура десертів, натуральні продукти, торти на замовлення, сніданки, свіжа випічка, резерв столів.
Головна фото: Чайка
Фото: Facebook Crabzilla, «Юкі Чапукі», «Хлебный», «Чайка», Polverol — авторская кондитерская
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi