Страви азійської кухні на Подолі: рамен, онiгiразу, спрінг-роли, татакі - PostEat

пошук

Страви азійської кухні на Подолі: рамен, онiгiразу, спрінг-роли, татакі
08-08-2022 0 544


Страви азійської кухні на Подолі шукала редакція PostEat. Невеликий ресто-кросинг по мальовничому та затишному Подолу стане чудовою смачною розвагою на вихідні. Яскраві смаки азійських страв подарують нові враження та відновлять сили після прогулянки. Які азійські страви в ресторанах на Подолі можна скуштувати, розповідаємо у новому матеріалі.

Oxota NA Ovets

Де: вул. Воздвиженська, 10Б.

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: спрінг-рол з тигровими креветками – 179 грн, кімчі – 115 грн, теплий китайський салат з телятиною і баклажанами – 285 грн, лакса з креветками – 285 грн, татакі із тунця з цибулевим мармеладом – 315 грн, червоне індонезійське карі з качкою – 285 грн.

Деталі: азійський м’ясний ресторан на Воздвиженці, заклади Дмитра Борисова, відкрита кухня з robata грилем, сніданки, kids friendly, pets friendly, бенкети, винна карта, доставка, формат take away.

Oxota Na Ovets – заклад на Воздвиженці, куди варто завітати поціновувачам азіатської кухні та традиційних рецептів Азії. Інтер’єр у стилі лофт одразу налаштовує на приємне проведення часу. В меню увагу привертають страви з м’яса та птиці, риби, морепродуктів, стейки та страви WOK. Також в закладі є відкрита кухня з деревним robata грилем, на якому смажать стейки з мармурової яловичини і свіжу рибу. Зелена літня тераса у тихому районі Воздвиженки чекає на гостей влітку.

Naushi

Де: вул. Сковороди, 7

Бюджет: ₴₴.

Страви: чітан рамен – 125/160 грн за стандартну та велику порції, соєвий пайтан рамен – 125/160 грн за стандартну та велику порції, курка карааге – 99/119/149 грн, маземен з лососем – 214 грн, гьодза фрі зі свининою (5 \ 7 \ 9 шт.) – 106/136/159 грн.

Деталі: раменна, знаходиться на Подолі, стильний інтер’єр, локшину готують самостійно, карааге, моті, суші-сендвічі, доставка на Подолі, take away, pets friendly.

Справжній японський рамен — він який? В Naushi точно знають відповідь. Рецепти, які шеф привіз із Кагави, тут незмінні вже другий рік поспіль. В закладі ретельно дотримуються усіх канонів приготування першокласного рамену, власноруч варять усі соуси, масла, бульйони та роблять крафтову локшину на унікальному для України обладнанні. Також тут ви завжди знайдете класичні рамен-гарніри — пельмені гьодза та курку карааге. Ну і на десерт не забувайте про моті — натуральний десерт із дуже ніжного рисового тіста, крем-сиру та пюре ягід і фруктів.

Ramen vs Marketing

Де: вул. Костянтинівська, 2А

Бюджет: ₴₴.

Страви: Ramen – 80/120 грн, Soy Ramen – 130/170 грн, Curry Ramen – 150/200 грн, Miso Ramen – 140/190 грн, Spicy Ramen – 160/210 грн, Carrot Curry Rice – 150/170 грн.

Деталі: монокафе азійської кухні (раменна), локшина власного приготування, бренд-шеф Євген Михайленко, рис, відсутній резерв столів, доставка.

Раменна Ramen vs Marketing створена компанією Food vs Marketing та шефом Євгеном Михайленком. Зараз в Києві працює шість локацій. У раменній готують пять видіврамену на курячому або овочевому бульйоні з додаванням смаженого часнику, зелено цибулі, кунжуту та норі. Рамен подають в стандартній та у бебі-порції. Заклад готує власну локшину за адаптованим рецептом та авторські соуси. Також можна скуштувати рис.

Chin Chin

Де: вул. Сагайдачного, 31

Бюджет: ₴₴

Страви: карі-суп на кокосовому молоці з куркою – 139 грн,  бао бургер з креветками – 129 грн, баоцзи з телятиною – 79 грн, сінгапурський рис з качкою – 187 грн, курка гунбао – 149 грн.

Деталі: азійське кафе, мережевий заклад одеської компанії G-Group, різноманітне меню, страви для вегетаріанців, лимонади власного виробництва, доставка, take away.

Chin Chin — мережеве азійське кафе, проєкт належить одеській ресторанній компанії G-Group. Наразі в Києві працює чотрири заклади, один з яких знаходиться на Подолі. Меню закладу складається з салатів, закусок, бао, супів, локшини, рису, спринг-ролів, а також десертів. Для поціновувачів чогось нового та незвичайного, у Chin Chin подають азійські напої.

Муракамі

Де: вул. Сагайдачного, 35

Бюджет: ₴₴.

Страви: смажена локшина удон з куркою та овочами в устричному соусі – 165 грн, сашимі вугор копчений – 265 грн, рол абурі з лососем, темпура креветкою та сиром філадельфія – 299 грн, тепан овочі з морепродуктами – 299 грн.

Деталі: ресторан японської кухні, сезонні новинки в меню, цілодобова доставка, дитяче меню, багаторічний досвід роботи, акції та знижки.

«Муракамі» — мережа ресторанів японської кухні, яка належить до Tarantino Family. Зараз в столиці вже 7 ресторанів мережі, кожен з яких має власний характер. Елегантність і демократичність, висока якість без компромісів, смачні і корисні страви, приготовані з винятково свіжих продуктів — це про ресторани «Муракамі». В меню ви знайдете суші, сашимі, роли, а також різноманітні закуски, салати, супи, локшина, гарячі страви та десерти. З напоїв можна обрати лимонади, каву, безалкогольні та алкогольні коктейлі.

Menya Musashi

Де: вул. Костянтинівська, 19

Бюджет: ₴₴.

Страви: рамен з куркою діп фрай – 139/215 грн, рамен з морепродуктами – 195/279 грн, локшина зі свининою тонкацу – 179 грн, курка теріякі з паровим рисом – 149 грн, гьодза з тріскою та лососем – 169 грн.

Деталі: мережа японських рамен-шопів, спеціальні пропозиції, рамен-ланчі, сезонне меню, винна і барна карти, чайна карта, авторські коктейлі, формат take away.

Menya Musashi — мережа раменних, яка зараз налічує шість локацій в Києві. Основною стравою в меню закладу є рамен, тут пропонують 7 видів цієї японської страви — рамен зі свининою, з телятиною, з куркою абурі або діп фрай, з морепродуктами та з овочами. Можна обрати стандартну чи велику порцію. Окрім того пропонують локшину, роли, рис, гьодза та салати.

Фото: Facebook Oxota NA Ovets, Naushi, Ramen vs Marketing, Chin Chin, Муракамі, Menya Musashi.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi