Страви індійської кухні в закладах Києва: карі, панір, самоси - PostEat

пошук

Страви індійської кухні в закладах Києва: карі, панір, самоси
18-03-2021 0 1614


Страви індійської кухні в закладах Києва шукала редакція PostEat. Індійська кухня складається з великої кількості регіональних традиційних кухонь. Вони істотно відрізняються одна від одної використанням місцевих спеції, трав, овочів та фруктів. Відома індійська кухня своїми спеціями — перцем чилі, чорню гірчицею, часником, кардамоном, кмином, куркумою та імбиром. Страви індійської кухні в закладах Києва обіцяють вам справжнє пряно-гастрономічне задоволення.

Himalaya Restaurant / Ресторан «Гималаи»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 80

Бюджет: ₴₴. Салати (73–189 грн), гарячі закуски (88–255 грн), основні страви (178–345 грн).

Страви: чілі панір – 174 грн, панір пакора – 138 грн, чікен тікка – 188 грн, самоса – 88 грн, батер чікен – 215 грн, карі сіфуд – 298 грн, прон карі – 256 грн, мадрас карі – 178 грн, матан мінт – 218 грн, палак панір – 182 грн, кама нан – 88 грн, фрайд рис – 128 грн.

Деталі: ресторан індійської та азійської кухні, знаходиться в центрі міста, стилізований інтер’єр, вегетаріанські страви, індійський хліб з тандурі, класичні коктейлі, винна карта, вина побокально, барна карта,  резерв столів.

Himalaya Restaurant / Ресторан «Гималаи» є найстарішим рестораном індійської та азійської кухонь в столиці — заклад відкрився в 1997 році. В інтер’єрі ресторану багато шовку, декору ручної роботи, статуеток богів, а також звучить індійська музика. Шеф-кухар ресторану зібрав рецепти з різних регіонів країни. Одна з особливостей Himalaya Restaurant / Ресторан «Гималаи» — майже всі страви готуються в традиційній індійські глиняній печі тандурі, вона надає стравам особливий аромат і смак. В кожному розділі меню окремо позначені вегетаріанські страви.

Делі Делі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 34

Бюджет: ₴₴. Карі (145–285 грн), закуски та салати (120–275 грн), тандурі (140–330 грн).

Страви: тхалі — 350 грн, тандурі чікен 170 грн, панір тікка – 200 грн, самоса з креветками – 215 грн, гоанський фіш карі – 205 грн, шахі панір – 205 грн, батер чікен – 195 грн, наан кокос – 80 грн, дал з сочевицею – 145 грн.

Деталі: ресторан сучасної індійської кухні, карі-бар, знаходиться в центрі міста, проєкт від власників «Мама Манана» та China Ma, дизайн інтер’єру MDesign Architecture Interior, сім видів карі, печі тандурі, літня тераса, резерв столів.

Delhi Delhi — перший у Києві «карі-бар», який не позиціонує себе як автентичний ресторан індійської кухні. В карі-бару Delhi Delhi розкривають індійську кухню у сучасному мегаполісі. Кухню закладу налагоджували три шефи індійського походження, всі з різних регіонів країни — кожен впроваджував свої спеціалітети та відповідав за конкретний напрямок. У ресторані є дві глиняні печі для приготування страв у тандурі та наану. Для тих, хто куштуватиме індійську кухню вперше, в закладі пропонують тхалі — гостям подадуть рис, дал, карі, батер наан і пікулі.

Eastman Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 85-87

Бюджет: ₴₴₴. «Повний Стіл» (88–255 грн), «Усілякі пельмені» (195–395 грн), «Річка Море Океан» (280–595 грн).

Страви: самоси з паніром та шпинатом – 185 грн, картопля масала з зеленим горошком та гірчичним маслом – 150 грн, палак панір – 199 грн, пані пурі з тартаром з креветок – 280 грн, зелений карі з креветками, ракушками, кальмарами та овочами – 455 грн, батер чікен з цільнозерновими товстими спагеті – 275 грн, курочка малай тіка масала – 288 грн, банана роті – 185 грн.

Деталі: ресторан східної кухні, знаходиться в центрі міста, проєкт ресторанної мережі First Line Group, бренд-шеф Вова Ташаєв, шеф-бармен Олександр Родіонов, кілька поверхів, коктейльний бар, винна кімната, дитяча кімната, наполеон-бар, сніданки, обід з 12:00 до 16:00 з понеділка по п’ятницю, дитяче меню, авторські коктейлі, доставка, резерв столів.

Eastman Restaurant — ресторан східної кухні знаходиться в центрі міста. Це проєкт ресторанної мережі Дмитра Запорожця First Line Group, заклади якої працюють в Києві та Харкові. В ресторані спроєктовано два рівні — на першому розташовані коктейльний бар та винна кімната, а на другому облаштували дитячу кімнату. Меню розробив бренд-шеф Вова Ташаєв — це симбіоз індійської, китайської, тайської, шрі-ланкійської кухні. В ресторані можна спробувати самоси з паніром та шпинатом, палак панір зі шпинатним кремом, зелений карі з морепродуктами та овочами.

Podil East India Company

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Межигірська, 9

Бюджет: ₴₴. Стріт фуд (100–150 грн), основні страви (150–200 грн), десерти (100–110 грн).

Страви: classic samosa – 100 грн, butter chicken – 160 грн, palak paneer – 170 грн, chili paneer – 160 грн, raw mango veg curry – 150 грн, prawn raw mango curry – 200 грн.

Деталі: ресторан-бар індійської кухні, концептуальний інтер’єр, чотири тематичні зали, індійські ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, велика коктейльна карта, моктейлі, пунші власного приготування, домашні ферментовані напої, індійські чаї, контактна барна стійка, резерв столів.

Ресторан-бар Podil East India Company сподобається тим, хто хотів би ближче познайомитися з кухнею Індії, М’янми, Малайзії та інших країн Індокитаю. Меню лаконічне і при цьому різноманітне — на обід пропоную спробувати вегетаріанське та м’ясне тхалі. Також в закладі готують класичні самоси з пряною картоплею та горошком, батер чікен, палак панір, а також вегетаріанський і креветковий карі з ферментованим манго.

Rangoli Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шовковична, 32/34

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (270–900 грн), страви з курки (380–480 грн), морепродукти (595–695 грн).

Страви: самоса – 270 грн, чана чат – 270 грн, чікен тіка масала – 450 грн, ранголі сіфуд – 900 грн, панір тікка – 390 грн, чікен карі – 400 грн, панір кульча – 100 грн, фіш карі морський чорт – 695 грн, шахі панір – 395 грн, палак панір – 510 грн.

Деталі: ресторан індійської кухні, знаходиться в центральній частині міста, страви різних регіонів Індії, сучасний стильний інтер’єр, страви у тандирі, вегетаріанські та веганські страви, резерв столів, доставка.

Rangoli Restaurant — ресторан індійської кухні в центрі Києва. Інтер’єр ресторану виконаний в стилі сучасної класики, в оформленні переважають спокійні піщані, чорні і графітові тони. В меню представлені страви різних регіонів Індії, спробувати які можна не тільки в закладі, а й замовити доставку додому. В Rangoli Restaurant ви можете спробувати традиційні страви з тандиру та обрати щось з вегетаріанських чи веганських позицій.

Balu — indian food & drinks

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська 27

Бюджет: ₴₴. Закуски (48–168 грн), основні страви (136–215 грн), рис (38–138 грн).

Страви: чилі панір – 104 грн, фіш пакора – 168 грн, самоса – 76 грн, карі прон – 215 грн, шахі панір – 164 грн, ханді панір – 158 грн, батер чікен – 162 грн, панір салат – 88 грн, бар’яні з паніром та овочами – 138 грн.

Деталі: індійська кухня, міське кафе, сучасна подача, яскравий інтер’єр, лаконічне меню, вегетаріанські страви, індійський хліб, барна карта, вина побокально, авторські коктейлі, pets friendly.

В кафе Balu гостям пропонують індійські страви з курки, паніру, риби та овочів. Інтер’єр Balu виконаний в традиційній для Індії гамі кольорів, біля входу гостей зустрічає статуя Будди. Страви з лаконічного меню відрізняються сучасною подачею, до основних страв подають рис або коржики за бажанням. В закладі можна спробувати ханді панір, самоси, панір салат та бар’яні з паніром й овочами.

Головна фото: Himalaya Restaurant 

Фото: Facebook / Himalaya Restaurant, Делі Делі, Eastman Restaurant, Podil East India Company, Rangoli Restaurant, Balu — indian food & drinks.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi