Страви на грилі в ресторанах Києва: м'ясо та риба з димком - PostEat

пошук

Страви на грилі в ресторанах Києва: м'ясо та риба з димком
11-01-2020 0 1665


Страви на грилі в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. До травневого сезону пікніків далеко, проте це не привід відмовляти собі в ароматному м’ясі на вугіллі. Столичні ресторани подбали про м’ясоїдів і готують соковиту свинину, курятину, люля-кебаб і ребра на мангалі та в хоспері. Які страви на грилі в ресторанах Києва можна спробувати вже цими вихідними, читайте в нашому матеріалі.

Tarantino Italian&Grill

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 10

Бюджет: ₴₴. Салати (98–225 грн), гарячі страви (129–356 грн), десерти (38–122 грн).

Страви: гриль-мікс м’ясний – 875 грн, лосось у гостро-солодкому соусі – 169 грн/100 г, дорадо на грилі – 122 грн/100г, гриль-мікс із морепродуктами – 995 грн, куряче філе гриль – 45 грн/100 г, філе міньйон – 398 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: заклад мережі ресторанів Tarantino Family, авторська італійська кухня, піца з дров’яної печі, затишна сімейна атмосфера, американські стейки, винна карта, дитячі майстер-класи, літня тераса, спеціальні пропозиції, резерв столів.

Tarantino Italian & Grill — ресторан столичної мережі Tarantino Family, в якому зроблено акцент на італійську кухню в авторському виконанні. Родзинка ресторану — страви на деревному вугіллі, шанувальники м’яса з димком будуть в захваті від американських яловичих стейків і фірмових бургерів. Спробуйте гриль-мікс м’ясний — вам подадуть каре ягняти, куряче філе, стейк Рібай, свиний ошийок з овочами гриль, кукурудзою, соусами аджика та барбекю.

Urban Grill meat&cider

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хорива, 25/12

Бюджет: ₴₴. Стартери (85–227 грн), бургери (179–189 грн), страви на грилі (49–899 грн).

Страви: сет з вогню – 899 грн, сет ковбасок – 459 грн, ребра копчені – 199 грн, мисливські ковбаски – 149 грн, шашлик з телятини – 199 грн, люля-кебаб зі свинини та телятини – 157 грн.

Напої: конопляний сидр – 49 грн/0,4 л, яблучний сидр – 49 грн/0,4 л, медовий сидр – 37 грн/0,4 л, дегустаційний сет сидру – 67 грн (4х150 мл).

Деталі: стейкхаус та сидрерія, знаходиться на Подолі, належить мережі закладів TL family, м’ясні страви за авторськими рецептами, гриль-меню, сніданки з 05:00 до 12:00, працює цілодобово, більше десятка видів сидру, барна карта, коктейльна карта, вино келихами, take away, резерв столів.

Urban Grill meat&cider — цілодобовий гриль-бар у самому серці Подолу. Ресторан розміщений на трьох поверхах, які мають різні концепції. На верхніх поверхах Urban Grill meat&cider можна насолоджуватись камерним спілкуванням або відпочинком у компанії, а на цокольному поверсі відбуваються запальні вечірки. У меню Urban Grill meat&cider — стартери, бургери, а також фірмові ребра, до яких можна обрати напій з понад двох десятків видів сидру. Спробуйте сет з вогню — ребра, копчені ребра, шашлик зі свинини, половина ципи, лаваш з сулугуні, маринована цибуля, соуси шашличний, кисло-солодкий, кетчуп.

TORO Blanco grill&wine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Трускавецька, 6а

Бюджет: ₴₴. Закуски (75–375 грн), салати (99–199 грн), основні страви (125–275 грн).

Страви: лосось гриль із лимонно-розмариновою сіллю – 175 грн/100 г, курячий стейк гриль в абрикосовій глазурі – 75 грн/100 г, ребра «Джек Деніелс» з капустою кімчі – 155 грн, томагавк стейк – 145 грн/100 г.

Напої: коктейль «Піско Сауер» – 120 грн, коктейль «Амарето Сауер» – 130 грн, коктейль «Касіс Джин Сауер» – 120 грн.

Деталі: стейк-хаус на Осокорках, новий проект ресторанної компанії RestA, стильний інтер’єр, м’ясо власної витримки, страви на відкритому вогні, багата колекція вин, сири власного виробництва, авторські коктейлі, літня тераса, резерв столів.

Стейк-хаус TORO Blanco grill & wine знаходиться на столичному масиві Осокорки. Акцент в меню закладу зроблений на фудпейрінг якісного м’яса та вин з великої колекції закладу. Стейки в ресторані готують з американської яловичини і з локального м’яса власної витримки, яке подають на лавовому камені. Спробуйте ніжний курячий стейк гриль в абрикосовій глазурі та пікантні ребра «Джек Деніелс» з капустою кімчі.

River Grill

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 3а

Бюджет: ₴₴. Закуски (95–359 грн), салати (180–330 грн), паста домашня і ризото (189–349 грн).

Страви: телячий язик на грилі – 279 грн, каре телятини – 150 грн/100 г, шашлик з курячого стегна – 89 грн/100 г, кебаб – 199 грн, щупальця восьминога на грилі – 390 грн/100 г, стейк лосося – 162 грн/100 г, сет м’ясний на двох – 695 грн.

Напої: MAN Shiraz – 170 грн/150 мл, Gava La Smilla – 170 грн/150 мл, Chanti Ruffino – 165 грн/150 мл.

Деталі: ресторан у парку, європейська кухня, два поверхи, дві літні тераси, панорамний вид на Дніпро, дизайнерський інтер’єр, камін, контактна барна стійка, широкий вибір страв на грилі, сири власного приготування, страви у хоспері, стейки з українського м’яса, власна випічка, велика винна карта, велика дитяча кімната з аніматором, резерв столів.

River Grill — сімейний ресторан у Русанівському парку на березі Дніпра. Формат ресторану всіляко сприяє повному зануренню у комфортний заміський відпочинок на природі у межах міста. Інтер’єр ресторану оформлено у теплих пісочних тонах, яскравими акцентами слугують стильні металеві світильники різної форми та розміру. Кухня представлена українськими та італійськими класичними стравами, доповнена позиціями близькосхідної кухні з акцентом на гриль-стравах. М’ясо в River Grill готують не тільки на мангалі — ви можете скуштувати американські та українські стейки, які готують в хоспері.

М’ясна ресторація «Чорне Порося»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська, 8/14

Бюджет: ₴₴. Салати (97–155 грн), холодні закуски (75–135 грн), гарячі страви (58–135 грн).

Страви: молочне порося-гриль на рожні – 148 грн/100 г, велика м’ясна тарілка-гриль – 896 грн, стейк із телятини гриль – 158 грн/100г, перепілка на грилі з соусом барбекю – 139 грн, запечені свинячі ребра в томатно-медовому соусі – 97 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: пивна ресторація, знаходиться в історичному центрі міста біля Андріївського узвозу, акцент в меню на м’ясі, піч хоспер, резерв столів, доставка, формат take away.

Ресторація «Чорне Порося» знаходиться в історичному центрі міста, біля Андріївського узвозу, в затишному приміщенні з дерев’яними столами і м’якими диванами. У «Чорному Поросяті» ви можете спробувати смачне українське м’ясо, яке готують на відкритому вогні в хоспері. Фірмова страва м’ясної ресторації «Чорне Порося» — молочне порося, замариноване за старовинним слов’янським рецептом, яке готується на рожні до хрусткої скоринки.

HayLoft

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Академіка Глушкова, 1

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (89–195 грн), страви на відкритому вогні (105–325 грн), бургери (119–185 грн).

Страви: шашлик зі свинини – 195 грн, свинячі реберця з соусом барбекю – 189 грн, стейк з філе індички – 199 грн, скумбрія на грилі з м’ятним соусом – 169 грн, креветки-гриль з овочами – 189 грн, курячі крильця барбекю на грилі – 105 грн.

Напої: коктейль Flower Sour – 135 грн, коктейль Ginberry – 135 грн, коктейль Spring Martini – 135 грн.

Деталі: належить до мережі столичних ресторанів Fiji Group Restaurants, знаходиться на ВДНГ, велике меню кухні, салати-конструктори, сезонне меню, бренд-шеф Людмила Семеха, ланч-меню щодня з 12:00 до 16:00, можливість замовити салат-конструктор, кальяни, страви на грилі, м’ясо на відкритому вогні, винна карта, бренд-бармен Галина Третяк, широкий вибір міцних алкогольних напоїв, стильний мінімалістичний еко-інтер’єр, сезонна тераса, VIP-зал.

HayLoft — це ресторан мережі Fiji Group Restaurants, який знаходиться у серці мальовничого парку ВДНГ. Сучасний дизайнерський інтер’єр ресторану виконаний з натуральних матеріалів і доповнений авторським декором. Ви можете розташуватися в основній залі або в VIP-кімнаті, а влітку можна обрати для відпочинку відкриту терасу в кантрі-стилі. Основою меню HayLoft, яке розробила бренд-шеф мережі закладів Людмила Семеха, стали страви, приготовані на сучасному американському грилі Big Green Egg — він ідеально поєднав в собі тандир, коптильню, піч, духовку і, звичайно ж, традиційний гриль.

Фото: Facebook Tarantino Italian&Grill, Urban Grill meat&cider, TORO Blanco grill&wine, River Grill, М’ясна ресторація «Чорне Порося», HayLoft Ukrainian BBQ.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi