Страви з грибами в закладах Києва: смажені лисички, ризото з білими грибами, восьминіг зі смаженими ерінгами - PostEat

пошук

Страви з грибами в закладах Києва: смажені лисички, ризото з білими грибами, восьминіг зі смаженими ерінгами
29-09-2021 0 1089


Страви з грибами в закладах Києва шукала редакція PostEat. Гриби цінують за ароматичні властивості та особливий смак. У осінній грибний сезон шефи столичних ресторанів пропонують страви з лисичками та білими грибами. Де шукати цікаві страви з грибами в закладах Києва, читайте у нашому матеріалі.

Trattoria ZUCCA

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Павловська, 26/41

Бюджет: ₴₴.

Страви: цибулеве ризото зі смаженими лисичками – 264 грн, восьминіг зі смаженими ерінгами на пюре з сочевиці – 649 грн, піца з прошуто кото, грибами та ароматом трюфеля – 198 грн, ризото з білими грибами – 256 грн.

Деталі: італійська кухня, сім’я ресторанів La Famiglia, паста домашнього приготування, піца в дров’яній печі, сезонне меню, моцарела-бар, велика винна карта, устричний четвер, пропозиції вихідного дня, резерв столів

Trattoria ZUCCA — ресторан італійської кухні в стилі класичної тратторії з лаконічним меню та домашніми стравами. У меню Trattoria ZUCCA зібрані спеціалітети з різних регіонів Італії. Доповнюють смак страв вина з різних регіонів Італії — уже два роки поспіль винна карта ресторану за свій асортимент і різноманітність отримує нагороду Wine Spectator. В меню від шефа ви знайдете цибулеве ризото зі смаженими лисичками, а в основному меню пропонують восьминога зі смаженими ерінгами.

Eshak

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 85/87; Кловський узвіз, 10; вул. Маршала Конєва, 10/1

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: тартар із телятини з лисичками – 385 грн, карпачо з телятини з лисичками – 365 грн, грибний суп – 220 грн, смажені лисички зі шпинатом та крем-сиром – 360 грн, паста з білими грибами – 295 грн, ризото з білими грибами – 310 грн, медальйони з лисичками та картопляним пюре – 450 грн, картопля з лисичками по-домашньому – 210 грн.

Деталі: східна кухня, концепт-шеф Сергій Юрчишин, страви узбецької кухні; традиційні європейські, вегетаріанські, азійські страви; меню сніданків, відкрита кухня, великий вибір узбецького плову, мангал-меню, кальянне меню, дитяче меню, дитяча кімната, аніматори, тераса, паркінг, доставка.

Встигніть на сезон грибів в ESHAK! Шеф надихнувся цьогорічною осінню та розробив спеціальне меню з двома головними героями — лисичками та білими грибами. Від наваристого грибного супу до медальйонів із лисичками, від смажених лисичок зі шпинатом та крем-сиром до пасти з білими грибами — що не назви, все беззаперечні хіти. Сезонна пропозиція ще кілька днів буде представлена в усіх трьох локаціях ESHAK — ми не радимо втрачати такий шанс. Смачного!

Глек • ресторан сучасної київської кухні

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська 6/11

Бюджет: ₴₴.

Страви: спаржева квасоля з беконом і сезонними лисичками – 210 грн, шляхетні кабачкові оладки з грибним кремом і смаженими лисичками – 165 грн, індичка з цвітною капустою і соусом з білих грибів – 280 грн.

Деталі: ресторан сучасної київської кухні, знаходиться в центрі міста, дизайнерський інтер’єр, кілька зал, шеф-кухар Андрій Северенчук, шеф-бармен Віталій Колпачев, власна пекарня, сезонні локальні продукті, сніданки, еногастрономічні вечори, літня тераса, класичні та авторські коктейлі, натуральні сидри, українські та європейські вина, резерв столів.

«Глек» — ресторан сучасної київської кухні про смачну їжу, гастрономічні відкриття, про фудпейрінг з винами і напоями. Шеф-кухар Андрій Северенчук поєднує неймовірні смаки сезонних локальних продуктів — саме в цьому полягає концепція сучасної київської кухні для поціновувачів рідних страв у вишуканій інтерпретації. В меню ви знайдете спаржеву квасолю з беконом і сезонними лисичками, шляхетні кабачкові оладки з грибним кремом і смаженими лисичками, а також індичку з цвітною капустою і соусом з білих грибів.

Остання Барикада

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Майдан Незалежності, 1

Бюджет: ₴₴. 

Страви: банош з копченими грибами та будзом – 138 грн, пательня лісових грибів у вершковому соусі – 148 грн.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, українська кухня, арт-простір, великий вибір настоянок та наливок, зали для банкетів, pets friendly, cork fee, жива музика, kids friendly, сети для компанії.

«Остання Барикада» — українська гастрономія в самому серці Києва, яка є частиною сім’ї ресторанів Діми Борисова. Концепція ресторану — культурно-гастрономічний простір, де регулярно проходять концерти, презентації книг, дискусії та виставки. В меню «Останньої Барикади» представлені страви сучасної української кухні, фермерські сири і вино українського виробництва. В ресторані можна замовити банош з копченими грибами та будзом, а також пательню лісових грибів — білі гриби, лисички та копчені гливиу вершковому соусі.

Suluguni

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Музейний провулок, 10

Бюджет: ₴₴.

Страви: печериці з сиром сулугуні – 125 грн, крем-суп з білих грибів – 139 грн, картопля по-домашньому з лисичками – 95 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, вечори-дегустації, винна карта, домашні лимонади, сулугуні-бар, грузинські вина, страви на мангалі, резерв столів, етнічні елементи в інтер’єрі, літня тераса, жива музика.

Suluguni — ресторан грузинської кухні з дивовижним інтер’єром і автентичною кухнею. В інтер’єрі ресторану поєднуються сучасний і автентичний стилі: багато живої зелені, зручні меблі в поєднанні з етнічними елементами декору. У Suluguni представлені страви грузинської кухні, створені з дотриманням традицій грузинської гастрономічної спадщини. В меню ви знайдете печериці з сиром сулугуні, ніжний крем-суп з білих грибів та запашну картоплю по-домашньому з лисичками.

Головна фото: ESHAK

Фото: Facebook Trattoria ZUCCA, ESHAK, «Глек», «Остання Барикада», Suluguni.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi