Страви з креветками в закладах Києва: салат, голубці, ґьодза, хот-дог - PostEat

пошук

Страви з креветками в закладах Києва: салат, голубці, ґьодза, хот-дог
28-08-2021 0 630


Страви з креветками у ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Рецепти кулінарних страв з креветками у якості основного інгредієнта популярні в багатьох кухнях світу. Так, в Іспанії готують паелью з креветками та іншими видами морепродуктів. Японці готують суші та роли на основі креветок, а також додають креветки до супів, салатів, локшини і готують креветки-темпура – обсмажені у фритюрі креветки в клярі. У Китаї з креветками готують дім сами – традиційні китайські закуски, що подають до столу з чашкою китайського чаю пуер. Італійці додають креветки до різних видів паст та поєднують їх з соусами для неповторного смаку. Де шукати страви з креветками в закладах Києва, читайте у нашому матеріалі.

Montecchi Capuleti

Де: вул. Є. Коновальця, 36в

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: тріо тартарів (лосось, креветка, тунець) – 598 грн, севіче з тунця, лосося, палтуса, креветки та гребінця – 598 грн, салат із креветками, руколою, авокадо, томатами чері та пармезаном – 299 грн, обсмажені креветки з руколою та пармезаном – 489 грн, орзо у підкопченому вершковому соусі з креветками – 265 грн, фірмова паста montecchi capuleti з креветками у головці сиру – 349 грн

Деталі: італійська кухня, сніданки з 10:00 до 12:00, кілька зал, страви на грилі, велика винна карта,  паркінг, доставка, формат take away, тераса, kids friendly, дитячі майстер-класи, дитяче меню, жива музика, резерв столів.

Montecchi Capuleti — ресторан-траторія на Печерську, який поєднує домашню і високу італійську кухні. В меню Montecchi Capuleti поєднали вишукані страви з морських делікатесів, класичну неаполітанську піцу на тонкому тісті, пасту власного виробництва і незвичайні десерти. З креветок у Montecchi Capuleti готують тартар та севіче, легкий салат, а також обсмажують їх і подають з руколою та пармезаном. Крім цього, креветки є частиною фірмової пасти ресторану, яку готують у голівці сиру.

«Риба Пила»

Де: вул. Велика Васильківська, 112

Бюджет: ₴₴.

Страви: салат із тунцем і тигровими креветками – 470 грн, салат Цезар з креветками – 215 грн, голубці з крабом та креветками під соусом просеко зі щучою ікрою – 320 грн, креветки темпура з норі – 275 грн, ґьодза з креветкою – 240 грн, хот-дог з креветкою – 250 грн

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, заклад мережі Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий вилов щодня, рибна лавка, винна карта, літня тераса, резерв столів, доставка.

«Риба Пила» — рибний ресторан в центрі міста від Bulldozer Group Ukraine. Страви готують з власного чорноморського вилову, а також зі свіжої риби та морепродуктів, що зустрічають гостей на крижаній вітрині. Інтер’єр закладу концептуальний та місцями брутальний, з оригінальним декором: підвішеним до стелі скелетом морської істоти та інсталяціями на стінах з іржавих циркулярних лез та ручних пил. У закладі є кілька зал, невелика VIP-кімната та затишна тераса, на якій приємно провести останні теплі дні.

Креветки у «Рибі Пилі» готують у найрізноманітніших поєднаннях, водночас зберігаючи їх особливий смак, що надсилає до спогадів про найсмачніші морепродукти, приготовані після вилову на морському узбережжі. Поєднання свіжого листя салату та креветок — вже майже класика, тож у меню закладу пропонують Цезар із додаванням креветок та салат із тунцем і тигровими креветками. Голубці з крабом та креветками під соусом просеко зі щучою ікрою — страва для поціновувачів української кухні у її нових інтерпретаціях. Неможливо оминути й пікантні креветки темпура з норі з оновленого меню, том ям, сашимі з тигрових креветок, суші та ароматні ґьодза. Хот-дог із креветками — новий погляд на стрит-фуд від «Риби Пили», тут він набуває вишуканості та багатогранного смаку.

BAO • Modern Chinese Cuisine

Де: вул. Мечникова, 14

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: дiмсам з креветками у прозорому тісті – 287 грн, улюблені вонтони ектора з креветками – 297 грн, шу май з тунцем, креветкою та листям бок чой – 358 грн, обсмажений дамплінг з качкою та креветками – 317 грн, салат зі спаржі з креветками та спайсі дресінгом – 537 грн, королівська креветка вок – 293 грн, королівські креветки з листям каррі та вершковим соусом – 797 грн.

Деталі: ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, розташований в центрі Києва, відкрита кухня, страви для вегетаріанців, chinese afternoon selection з 12:00 до 17:00 по буднях, тераса, комунальний стіл, стильний інтер’єр, вина з різних куточків світу.

BAO • Modern Chinese Cuisine — вишуканий ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, який знаходиться в центрі Києва. Всі гості можуть спостерігати за процесом приготування страв на відкритій кухні, яка відокремлена від основних зал панорамними вікнами. У меню представлений великий вибір азійських страв з риби і морепродуктів. Улюбленою закускою постійних гостей ресторану стали дімсами — їх готують у кількох різновидах, серед яких і начинка із креветок. Також в меню представлені різноманітні страви з королівських креветок, рекомендують спробувати їх з листям каррі та вершковим соусом.

Oxota NA Ovets

Де: вул. Воздвиженська, 10Б

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: суші з тигровими креветками – 79 грн, рол з креветками темпура і вугром – 275 грн, спрінг роли з креветками – 179 грн, салат з листям руколи та тигровими креветками – 265 грн, салат з креветками і манго – 255 грн, баклажан з тигровими креветками в соусі пад-тай – 245 грн, смажений рис з креветками та куркою – 245 грн, яєчна локшина з креветками та куркою – 245 грн.

Деталі: азійський стейк-хаус, знаходиться на Воздвиженці, один із закладів сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, відкрита кухня з дров’яним робата-грилем, акваріум з живими лобстерами і крабами, сніданки, доставка, тераса, формат take away, устричний і кав’яр бари, винна карта, pets friendly.

Oxota NA Ovets — м’ясний ресторан з азійським акцентом в меню і стильним концептуальним інтер’єром на Воздвиженці. У меню ви знайдете авторські вишукані страви з морських делікатесів, в яких зберегли автентичну пряність і баланс азійських смаків. У ресторані також подають стейки вологої та сухої витримки, які готують на японському робата-грилі. Серед різноманіття страв ви знайдете спрінг роли з креветками, салат з креветками і манго, баклажан з тигровими креветками, а також смажений рис та яєчну локшину з креветками.

Good Girl

Де: вул. Мечникова, 7

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: вівсяна каша на овочевому бульйоні з креветками – 235 грн, тако з креветкою – 239 грн, цукіні паста з креветками – 295 грн.

Деталі: концептуальний ресторан здорової їжі, знаходиться на Печерську, проєкт Анни Козаченко, стильний дизайнерський інтер’єр, страви з суперфудів, сніданки, смузі, літня тераса, take away, резерв столів.

Good Girl — ресторан співзасновниці успішних київських локацій Milk Bar та Dogs & Tails Анни Козаченко. Good Girl позиціонує себе як ресторан красивої, смачної та корисної їжі, приготовленої з якісних продуктів, в яких максимально збережені всі корисні властивості. На сніданок тут пропонують вівсяну кашу на овочевому бульйоні з креветками, булгуром, кукурудзою та шпинатом. Як закуска смакуватиме тако з креветкою, гуакамоле, ананасом, кримською цибулею, чилі, кінзою та гострим релішом. Пообідати рекомендують цукіні пастою з креветками із соусом із веганського песто та кокосових вершків.

Китайський Привіт

Де: вул. Івана Франка, 7

Бюджет: ₴₴.

Страви: яєчна локшина з креветками, кальмарами, броколі, імбирем та грибами – 295 грн, китайські спрінг-роли з креветкою та манго – 240 грн, креветки в соусі чилі з маринованим бамбуком і деревними грибами – 255 грн, китайські пельмені з креветками – 305 грн.

Деталі: гастропроєкт Михайла та Дарії Кацуріних, знаходиться в центрі Києва, автентичні китайські страви, морепродукти, імбирне пиво, страви з екзотичних комах.

«Китайський Привіт» — гастропроєкт Михайла та Дарії Кацуріних. Інтер’єр закладу лаконічний та доповнений традиційними китайськими атрибутами. В меню автентичні страви китайської кухні: м’ясо, птиця і морепродукти з гострими соусами, спрінг-роли, дім сами і гострі східні супи. З креветками в закладі готують спрінг-роли та китайські пельмені, також їх додають до яєчної локшини та готують в соусі чилі.

Головна фото: BAO • Modern Chinese Cuisine

Фото: Facebook Montecchi Capuleti, Риба Пила, BAO • Modern Chinese Cuisine, Oxota nа ovets, Good Girl, Китайський Привіт.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi