Страви з лобстерами та омарами у Києві: від демократичних закладів до преміум-ресторанів - PostEat

пошук

Страви з лобстерами та омарами у Києві: від демократичних закладів до преміум-ресторанів
14-01-2020 0 326


Страви з лобстерами та омарами у Києві шукала редакція PostEat. Справжній морський делікатес, смак якого неможливо порівняти ні з чим, користується популярністю у гостей столичних ресторанів. Лобстер та омар — це не різні види молюсків, єдина їх відмінність у мові походження назви. Англійці і всі англомовні народи називають цього великого рака «lobster» (лобстер), а носії німецької мови «hammer» (омар). Ми підібрали рибні ресторани Києва різного цінового сегменту, де лобстера можна спробувати окремо або у складі різних страв. Також розповідаємо про страви з лобстерами із фестивального меню, яке зараз діє в одному з ресторанів. Про особливості та технологію правильного поїдання омарів ми розповідали тут.

Mushlya Bar

Де: вул. Хрещатик, 25; вул. Мазепи, 3; вул. Спаська, 5; Майдан Незалежності, 1 (ТЦ GLOBUS 1 лінія, -1 поверх, фудкорт).

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (39–59 грн), бургери та сендвічі (39–89 грн), попкорн із морепродуктів (39–69 грн), плато морепродуктів (259 грн).

Страви: половина лобстера grill з картопляними діпами та соусом – 198 грн

Напої: брют Gastrofamily – 39 грн, вино червоне Mushlya – 39 грн, лимонад – 29 грн, коктейль Mushlya Spritz – 49 грн.

Деталі: 1 euro seafood bar, моноціновий заклад, належить до сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, свіжі морепродукти та устриці, вино від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», take away.

Mushlya Bar — мережа закладів «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова». Це заклади, де подають страви з риби та морепродуктів за демократичними цінами у форматі «все по1 euro». Всього у Києві працює 4 Mushlya Bar. Тут можна замовити половину лобстера на грилі, яку подають з картопляними діпами та соусом. До страв пропонують біле та червоне вино, пиво Mushlya, коктейль Mushlya Spritz, білий та рожевий вермут, лимонад.

Черноморка

Де: вул. Преображенська, 7; вул. Михайла Драгоманова, 6/1; вул. Ярославська, 5/2; вул. Іллєнка (Мельникова), 83а; Кільцева дорога, 110а; Княжий Затон, 16д; вул. Олеся Гончара, 15/3; пр-т Перемоги, 1; вул.. Велика Васильківська, 49а.

Бюджет: ₴₴. Закуски (75–257 грн), основні страви (96–186 грн), салати (96–238 грн)

Страви: лобстер (Канада) – 204 грн/100 г.

Напої: напій з шипшини – 25 грн, морс з журавлини – 25 грн, бочкове просеко – 59 грн/150 мл, обліпихова настоянка – 40 грн/50 мл.

Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою та власним виловом у Чорному морі, великий вибір риби та морепродуктів, демократичні ціни, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.

«Черноморка» — мережа рибних лавок з лояльною ціновою політикою, яка приваблює киян та одеситів свіжою рибою власного вилову. В меню закладу ви знайдете одеські спеціалітети, страви з чорноморських делікатесів та великий вибір річкової риби. Окрім локальних морепродуктів, у «Черноморках» ви можете поласувати і справжніми делікатесами за демократичними цінами. Замовляйте канадського лобстера, до якого відмінно пасуватиме просеко.

ВАТРА

Де: вул. Архітектора Городецького, 4Б

Бюджет: ₴₴. Закуски (69–989 грн), страви на грилі (189–798 грн), десерти (49–89 грн).

Страви: тартар із лобстера — 179 грн, олів’є з лобстером — 179 грн, салат з лобстером та авокадо — 179 грн, спагеті неро з лобстером — 259 грн, лобстер-рол у вершковій булочці бріош — 249 грн, SURF&TURF чізбургер з подвійною котлетою та м’ясом лобстера — 269 грн, SURF&TURF чізбургер з подвійною котлетою BEYOND MEAT та м’ясом лобстера — 289 грн.

Напої: Chardonnay Woodbridge Robert Mondavi – 110 грн/150 мл, Zinfandel Vintners Blend Ravenswood – 130 грн/150 мл.

Деталі: український м’ясний ресторан, заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, винна карта, сети для компаній, стейки і лобстери, а також бургери і BBQ в меню, банкетні зали, cork fee, dogs friendly.

«ВАТРА» — стейк-хаус, який об’єднав гастрономію і містику, старовинні рецептури і сучасні технології. Зараз в закладі проходить Lobster Fest — в особливому меню не лише тартари, салати та спагеті. А й бургери з лобстером та котлетою з рослинного м’яса, яке має аромат, текстуру, колір та смак точно як у звичайного м’яса. Окрім незвичайних бургерів, рекомендуємо спробувати лобстер-рол у вершковій булочці бріош.

Catch Seafood Restaurant

Де: вул. Володимирська, 12

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (125–485 грн), основні страви (265–998 грн), десерти (215–298 грн).

Страви: лобстер гриль з топленим маслом – 2980 грн/1 шт., фірмове плато CATCH на грилі – 5100 грн, біск із лобстера – 175 грн, плато морепродуктів велике – 4980 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан мережі La Famiglia, акцент на рибі і морепродуктах, комунальний стіл, кілька видів устриць, страви на грилі, винна карта, бар шампанського, паркінг, формат take away, kids friendly.

Catch Seafood Restaurant — заклад із величезним вибором страв з риби та морепродуктів. Свіжу рибу в ресторан привозять двічі на тиждень і готують на грилі, в солі, на пару або в духовці. Свіжа риба подається з картопляним пюре і фірмовим соусом. Таких молюсків, як кальмар, гребінець, каракатиця і восьминіг, можна замовити свіжими, і шеф-кухар приготує їх за вашим побажанням. Лобстера в ресторані готують на грилі та подають з топленим маслом, також він входить до фірмового гриль-плато та великого плато охолоджених морепродуктів. Для обіду найкраще підійде ніжний суп біск із лобстера.

Mr. ZUMA

Де: площа Спортивна, 1а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (148–1790 грн), основні страви (315–1898 грн), десерти (65–998 грн).

Страви: хвіст омара з овочами під екзотичним соусом – 1595 грн, лобстер темпура ½ з часниковим васабі майонезом – 1595 грн, теплий салат з лобстером, тигровими креветками та спайсі лимонним соусом – 1790 грн, лобстер на грилі з халапеньйо-юзу маслом – 1898 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: японська кухня, морські делікатеси, севіче і тірадіто, устриці, широкий вибір вин з різних винних регіонів світу, тераса, доставка, take away.

Mr. ZUMA — сучасний ресторан японської кухні в ТРЦ «Гулівер». Стильний концептуальний інтер’єр ресторану в приємних тонах створює особливу лаунж-атмосферу. До вибору продуктів підходять з особливою увагою — все повинно бути тільки найвищої якості: камчатський краб, кращі креветки джамбо, японська телятина вищого сорту, глибоководні молюски, жовтохвіст і гребінці. Меню ресторану оновлюється кожен сезон — зараз в Mr. ZUMA рекомендуємо спробувати хвіст омара з овочами під екзотичним соусом та лобстера на грилі з халапеньйо-юзу маслом.

Fujiwara Yoshi

Де: вул. Драгомирова, 11, вул. Солом’янська, 15а.

Бюджет: ₴₴₴. Лобстери (2650 грн), роли (95–565 грн), сашимі (195–850 грн), десерти (115–265 грн).

Страви: лобстер мотоякі – 2650 грн, лобстер арадаки – 2650 грн, лобстер сашимі дует – 2650 грн, лобстер сет рору – 2650 грн, лобстер сіо ю-де – 2650 грн, лобстер супу – 2650 грн, лобстер силі соус – 2650 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: шеф Йошихіро Фудзівара, авторська японська кухня, окремий VIP-зал, поставки унікальної риби, морепродуктів і оригінальних японських інгредієнтів до закладу, тунець-меню, акваріум з живими крабами, лобстерами, лангустами і устрицями, меню від шефа, регулярні заходи, доставка, унікальна особливість закладу — «Дні тунця», коли рибу обробляє особисто шеф Фудзівара Йошихіро; поставки делікатесних видів охолодженого дикого і фермерського тунця.

Fujiwara Yoshi — це ресторан авторської японської кухні шефа Йошихіро Фудзівари. Тут дотримуються високих стандартів якості завдяки ексклюзивним поставкам унікальної риби, морепродуктів та оригінальних японських інгредієнтів. В Києві ресторани Fujiwara Yoshi є на вулиці Солом’янській та Драгомирова — у меню живих морепродуктів ви знайдете сім страв із лобстера. Рекомендуємо спробувати атлантичного лобстера, запеченого в соусі мотоякі з ікрою летючої риби тобіко.

Фото: Faceboook Mushlya Cafе, Черноморка, ВАТРА, Catch Seafood Restaurant, mr. ZUMA, Fujiwara Yoshi

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi