Страви з птиці в ресторанах Києва: курча тапака, перепілка по-гурійськи, імператорська качка - PostEat

пошук

Страви з птиці в ресторанах Києва: курча тапака, перепілка по-гурійськи, імператорська качка
10-01-2020 0 1978


Страви з птиці в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Неймовірні поєднання смаків і ароматів у різноманітних стравах з птиці можуть стати справжнім гастрономічним відкриттям навіть для вибагливого гурмана. Ми знайшли, які страви з птиці в ресторанах Києва зможуть приємно здивувати вас — розповідаємо, де спробувати хрустке курча тапака, копчену перепілку, качину ніжку конфі, імператорську качку та справжню страву румунських мисливців з індички.

Кувшин

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (118–339 грн), страви з вогню (189–1850 грн), десерти (132–335 грн).

Страви: курча тапака засмажене до ароматної скоринки з часником – 117 грн/100 г, курча чкмерулі запечене в грузинській кеці у вершково-часниковому соусі – 157 грн/100 г, перепілка по-гурійськи з ожиновим соусом – 279 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: сім’я ресторанів La Famiglia, розташований у парковій зоні, два шеф-кухарі — Тристан Арабулі і Гурген Сараф’ян, традиційна кавказька кухня, мангал-меню, власна енотека, піч пурне, стильний інтер’єр, літня тераса, майстер-класи для дітей, спеціальне меню від шеф-кухарів, доставка, формат take away.

«Кувшин» — ресторан з більш ніж десятирічною історією, який знаходиться в затишному зеленому сквері в центрі столиці. У закладі шанують традиції східної гостинності і готують національні страви грузинської, вірменської та азербайджанської кухонь. За винятковим смаком страв слідкують одразу два шеф-кухарі, справжні кавказці – Трістан Арабулі та Гурген Сараф’ян. Пліч-о-пліч вони працюють із самого відкриття ресторану — вірменин Гурген спеціалізується на м’ясі, а Трістан завідує випічкою. Спробуйте ніжну перепілку по-гурійськи з ягідним ожиновим соусом.

NĂM • Modern Vietnamese Cuisine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 48

Бюджет: ₴₴₴. Нем бар (187–339 грн), риба і морепродукти (289–1525 грн), десерти (67–219 грн).

Страви: курка у кисло-солодкому соусі з ананасом – 247 грн, качина грудка у колоніальному стилі з кумкватом та з пюре із батату – 389 грн, курка по-пекінськи – 389/597 грн, імператорська качка nam – 729/1229 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан сучасної в’єтнамської кухні від Ектора Хіменес-Браво, сніданки з 08:00 до 12:00 щодня, ланчі з 12:00 до 17:00 по буднях, відкрита кухня, винна карта, авторські коктейлі, двоповерховий ресторан, кальяни, вечірки, стильний дизайн інтер’єру від студії YOD Design.

NĂM • Modern Vietnamese Cuisine — ресторан сучасної в’єтнамської кухні, оформлений у колоніальному французькому стилі. Творцем та ідеологом NĂM • Modern Vietnamese Cuisine є шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво. В меню представлені страви сучасної в’єтнамські кухні: в’єтнамські тім сами, неми, супи фо та екзотичні закуски у листі лолот. В ресторані варто спробувати страви з курки та качки — качину грудку у колоніальному стилі з кумкватом та з пюре із батату, а також курку по-пекінськи.

Citronelle

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Богдана Хмельницького, 23

Бюджет: ₴₴₴. Салати (290–595 грн), гарячі закуски (190–440 грн), страви з м’яса і птиці (260–1550 грн), десерти (60–580 грн).

Страви: фермерське курча з рататуєм і соусом бордолез – 460 грн, качина грудка зі сморчками, ніжною полентою та соусом бордолез – 490 грн, качина ніжка конфі з шукрутом, крокетами з фуа-гра та гратеном із селери – 390 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, французька кухня, сучасний інтер’єр у пастельних тонах, панорамні вікна, сніданки, винна карта, еногастрономічні вечори, винотека з великим вибором французьких вин.

Citronelle — ресторан у форматі bistro noveau, де готують найкращі страви французької гастрономії. Вишуканий інтер’єр та першокласне обслуговування створюють у закладі ідеальну атмосферу, а французька кухня у виконанні Ігоря Крамаренка задовольнить будь-якого гурмана. Бездоганна класика для вечері — поєднання ніжного фермерського курчати з овочевим рататуєм. Для особливих моментів замовляйте качину ніжку конфі з ельзаським шукрутом, крокетами з фуа-гра та гратеном із селери. Досвідчений сомельє порекомендує ідеальне вино до птиці, яке максимально яскраво підкреслить смак обраної страви.

Oxota NA Ovets

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 10Б

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (95–269 грн), основні страви (165–1390 грн), стейки (425–1650 грн).

Страви: качка по-пекінськи – 1390 грн, курка гунбао з горіхами кеш’ю – 225 грн

Напої: Cava Cami de Flor, Brut Rose – 180 грн/келих, Vintage Tunina, Jermann, 2016 – 2800 грн/750 мл, Barolo Serralunga Schiavenza, 2013 – 450 грн/келих.

Деталі: азійський стейк-хаус, знаходиться на Воздвиженці, один із закладів сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, відкрита кухня з дров’яним робата-грилем, акваріум з живими лобстерами і крабами, сніданки, доставка, тераса, формат take away, устричний і кав’яр бари, винна карта, pets friendly.

Oxota NA Ovets — м’ясний ресторан із азійським акцентом у меню і стильним концептуальним інтер’єром на Воздвиженці. Заклад є частиною сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. В меню ви знайдете авторські вишукані страви з морських делікатесів, у яких зберегли автентичну пряність і баланс азійських смаків. Також в Oxota NA Ovets подають стейки вологої та сухої витримки, які готують на японському робата-грилі. Спробуйте фірмову страву ресторану — качку по-пекінськи, яку спочатку протягом 12 годин маринують у спеціях із сіллю та медом, а потім натирають сумішшю різних оцтів, витримують у спеціальній камері та смажать.

Havana

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 28

Бюджет: ₴₴₴. Салати (119–383 грн), піца (135–399 грн), основні страви (134–440 грн/100г).

Страви: копчена перепілка – 129 грн/100 г, пастрамі з індички – 126 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан сучасної європейської кухні, знаходиться на Дніпрі, панорамний краєвид, кілька поверхів, вишуканий інтер’єр, авторська кухня, шеф-кухар Олександр Зеров, кубинське меню від шефа, власна випічка, піца з дров’яної печі, велика ігрова дитяча кімната, майстер-класи, жива музика, резерв столів, парковка.

Havana — ресторан сучасної європейської кухні на набережній Дніпра з чудовим краєвидом. Ресторан заворожує стильним інтер’єром з яскравими елементами в декорі та розписом на стінах у тропічному стилі. В меню — різноманітні страви з максимально насиченими і оригінальними смаками від шеф-кухаря ресторану Олександра Зерова. У власній коптильні закладу готують копчену перепілку та пастрамі з індички, варто спробувати!

Balkan’Sky

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: просп. Валерія Лобановського, 6а

Бюджет: ₴₴. Салати (137–179 грн), основні страви з м’яса (87–289 грн), десерти (39–129 грн).

Страви: куркан – страва румунських мисливців – 179 грн.

Напої: еспресо – 35 грн, лимонад обліпиха-апельсин – 79 грн, грейпфрутовий сік – 75 грн.

Деталі: ресторан балканської кухні, знаходиться біля Севастопольської площі, два поверхи, 3 зали, дизайнерський інтер’єр з національними акцентами балканських країн, автентичні страви, барна стійка, великий вибір вина, національні балканські алкогольні напої, класичні коктейлі, вина побокально, музичні вечори, тематичні святкування, дитяча кімната, можливість проведення банкетів, резерв столів.

Ресторан Balkan’Sky поєднав у собі яскраві та неповторні барви усіх тринадцяти країн Балканського півострова, втіливши теплу атмосферу та підготувавши автентичні частування для  гостей. Над меню працювали найкращі балканські шеф-кухарі, запрошені втілити у ресторані оригінальні смаки традиційних страв. Загалом у меню ресторану представлено близько 50 позицій, національна приналежність яких відзначена відповідним прапором поруч із назвою. Дивовижно ситною та ароматною є традиційна страва румунських мисливців – куркан, ніжна індичка в томатно-вершковому соусі з червоною квасолею та козиним сиром.

Фото: Facebook Кувшин, NĂM • Modern Vietnamese Cuisine, Citronelle, Oxota NA Ovets, Havana, Balkan’Sky

Головна фото: Oxota NA Ovets

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi