Свіжі пропозиції ланчів в ресторанах і міських кафе Києва в липні - PostEat

пошук

Свіжі пропозиції ланчів в ресторанах і міських кафе Києва в липні
22-07-2019 0 4056


Редакція PostEat шукала свіжі пропозиції ланчів в ресторанах і міських кафе Києва. Сезонні продукти захоплюють владу в столичних ресторанах – не лише в основних, а й в обідніх меню. І ми вважаємо, що це абсолютно правомірно, адже не варто пропускати жодної можливості поласувати стравами зі смачних літніх продуктів. В новому матеріалу розповідаємо, які свіжі пропозиції ланчів в ресторанах і міських кафе Києва чекають на вас в липні.

Vapiano

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 1-3/2 (ТЦ «Арена Сіті»).

Бюджет: ₴₴. Антипасті (59–199 грн), піца (39–199 грн), десерти (29–95 грн).

Страви (з меню бізнес-ланчів): піца та суп томатний/сезонний чи пана кота – 119 грн, лазанья аль форно та пана кота – 169 грн, ризото ді фунгі та суп томатний/сезонний чи пана кота – 169 грн, салат міста маленький/цезар та суп томатний/сезонний чи пана кота – 139 грн.

Напої: фірмовий лимонад – 79 грн, лимонад фрагола – 89 грн, лимонад екзотік – 89 грн, лимонад грейпфрут – 89 грн.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, мережа ресторанів італійської кухні, сучасний інтер’єр, двоповерховий заклад, відкрита кухня, бар на другому поверсі, сніданки з 09:00 до 12:00 щодня, бізнес-ланчі по буднях з 13:00 до 15:00, паста і піца власного приготування, сезонні пропозиції в меню, дитяче меню, тераса, формат take away.

Vapiano — демократичний ресторан міжнародної мережі закладів італійської кухні, який знаходиться в центрі міста в ТЦ «Арена Сіті». Меню Vapiano складається переважно зі страв італійської кухні — в ресторані подають тільки пасту свіжого приготування, тісто для піци також готують самостійно за автентичним італійським рецептом. Vapiano стане чудовою локацією для обіду у компанії друзів або колег, адже кожного буднього дня з 13:00 до 15:00 ви можете скуштувати смачні та поживні страви з меню бізнес-ланчів. Гість може обрати з різних комбінацій: поєднання салат та супів чи десерту за 139 грн, поживний обід з піци на вибір та супу за 119 грн, апетитне ризото з супом за 169 грн або ситну лазанью з десертом за 169 грн. У вартість кожного бізнес-ланчу включено лимонад.

«Італієць із Бейрута»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: провулок Ярославський, 1/3.

Бюджет: ₴₴. Закуски (99–279 грн), салати (119–159 грн), пасти та піци (139–239 грн).

Страви (з меню бізнес-ланчів): основні страви: окрошка по-ліванськи, холодний томатний суп, мінестроне, плов, скумбрія мермез, піца маргарита ді буфало, шиш-таук; закуски: лахмабажин, салат табуле, діп із солодкого перцю, хумус.

Напої: «Камбуча» — 95 грн, «Ліванський джулеп» — 139 грн, лимонад з бобами тонка – 59 грн.

Деталі: ліванська кухня з італійським акцентом, сніданки, ланчі з 12:00 до 16:00 по буднях, стильний сучасний інтер’єр в теплих тонах, сезонні, класичні та авторські коктейлі, доставка, страви з суперфудами.

«Італієць Із Бейрута» знаходиться на тихій подільській вулиці. В закладі затишний інтер’єр з квітчастими меблями, а повітря наповнене ароматами кави і спецій. У ресторані використовують кращі локальні продукти і традиційні лівано-італійські кулінарні секрети, щоб надати стравам неперевершеного смаку. У меню представлені найкращі страви ліванської та італійської кухонь. Бізнес-ланчі в ресторані подають по буднях з 12:00 до 16:00 — нещодавно в закладі розширили асортимент обідніх страв. Гостям пропонують обрати закуску та основну страву, які доповнять освіжаючою комбучею — такий обід в «Італійці Із Бейрута» буде коштувати 135 грн.

«Паштет» — кафе нашого міста

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 24; вул. Саксаганського, 42.

Бюджет: ₴₴. Салати (128–165 грн), основні страви (148–220 грн), паштети (115–210 грн).

Страви (з меню бізнес-ланчів): понеділок: крем-суп з броколі, котлета рублена з пюре та соусом деміглас, салат середземноморський; вівторок: окрошка, паста з куркою, грибами та песто, салат з качиною грудкою та овочами.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: мережа міських кафе, сніданки цілий день, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 15:00, кілька видів паштету, бургер меню, банкетне меню, бренд-шеф Євген Клопотенко, страви в форматі take away.

Мережа міських кафе «Паштет» зараз налічує чотири локації в Києві — дві в центрі, одна на Подолі і одна в районі Повітрофлотського мосту. В усіх закладах зрозуміла їжа, затишний інтер’єр і оригінальні кулінарні ідеї бренд-шефа Євгена Клопотенко. Бізнес-ланчі подають в двох закладах в центрі міста — оновлені ланчі пропонують різні три страви кожен будній день та напій на вибір. Дві страви з напоєм коштують 135 грн, а якщо додати до обіду першу страву, то чек становитиме 155 грн. До страв пропонують компот, американо, еспресо, чорний або зелений чай.

«Риба у Вогні»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Петра Сагайдачного, 23а.

Бюджет: ₴₴. «Вилов дня» (143–858 грн), салати (98–346 грн), десерти (65–154 грн).

Напої: Desert Sand Shiraz – 750 грн/750 мл, Zeni Valpolicella – 180 грн/150 мл, Planeta Alastro – 220 грн/150 мл.

Деталі: Одеський рибний ресторан на старому Подолі. Вітрина зі свіжою рибою в центрі залу, з якої гості можуть обрати рибу на свій смак. Рибу запікають в дров’яній печі в присутності гостей. Страви на компанію, резерв столів, винна карта.

«Риба у Вогні» — камерний рибний ресторан на старовинному Подолі, де ви можете обрати затишний столик в одному з двох залів та смачно пообідати. Заклад відомого одеського ресторатора Савви Лібкіна можна сміливо назвати «рибним місцем» — локальній рибі тут присвячений найбільший розділ. Саме тому літній обід не обійдеться без рибної страви, але про все по черзі — резервуйте столик на чотирьох на першу годину дня, аби неквапливо насолодитись усіма обідніми стравами. Одразу вам принесуть пару закусок в стіл — баклажанну ікру та паштет з печінки курчати з цибульним варенням, чудовий тандем. За ними кожному подадуть зірку літніх освіжаючих обідів окрошку, а продовженням будуть котлети з судака і щуки на грінці з картопляним пюре. Вартість такого обіду на чотирьох становитиме 1320 грн.

ONE LOVE espresso bar        

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 100.

Бюджет: ₴₴. Сніданки (140–245 грн), обідні страви (190–245 грн), вечірні страви (135–280 грн).

Страви: скрембл з круасаном – 245 грн, сирники з соусом – 190 грн, боул – 235 грн.

Напої: еспресо – 45 грн, капучино – 60 грн, cold brew fizz – 95 грн, смузі зелений з авокадо – 95 грн.

Деталі: мережа кав’ярень третьої хвилі, всі заклади знаходяться в центрі міста, винна карта від Good Wine, страви української та європейської кухонь, сніданки, healthy-меню, take away, альтернативне молоко, десерти.

Кав’ярні ONE LOVE coffee з’явилися на гастрономічній карті Києва 5 років тому. Для приготування напоїв у закладі використовують кавові зерна виключно категорії specialty. Окрім класичних напоїв — еспресо, капучино, флет вайт, в ONE LOVE espresso bar готують каву альтернативними методами: кемікс, V60, каліта, аеропрес, пуровер, фрета, колдбрю. На початку літа в ONE LOVE espresso bar, що знаходиться у комплексі «Торонто-Київ», оновили меню — концептуально розробив страви для кожної пори дня шеф-кухар Андрій Петренко. В основі меню страви української та європейської кухонь, які готують з локальних фермерських продуктів. Пообідати в ONE LOVE espresso bar пропонують скремблом з круасаном, сирниками з молочним соусом та боулами. Обідній боул в ONE LOVE espresso bar складається з трьох видів кіноа, салату латук, редиса, овочевої сальси, свіжих огірків, чуки, міксу зелені, корнішонів, чорних та зелених оливок. Обрати можна вегетаріанський боул з сиром тофу або м’ясний боул з копченим індиком.

«Любовь-Морковь»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 23/8.

Бюджет: ₴₴. Салати (115–180 грн), вафлі (45–140 грн), основні страви (90–230 грн).

Страви (з меню бізнес-ланчів): грибний суп-пюре з трюфельною олією, хумус з пітою та овочами, свинячий шніцель з кус-кусом, лимонад.

Напої: еспресо – 33 грн, лавандове лате – 75 грн, крем-сода – 40 грн, фіалковий лимонад з чорницею – 40 грн.

Деталі: міське кафе, фірмова страва — бельгійські вафлі, сніданки кожен день до 13:00, безліміт на каву з відкриття і до 12:00, винна карта, вино побокально, тераса, доставка, резерв столів, формат take away, kids friendly.

«Любовь-Морковь» — міське затишне кафе на Подолі. Тут люблять смачну їжу, свіжі натуральні продукти і прості рецепти. У «Любовь-Морковь» можна поласувати смачними бельгійськими гофрами, свіжими салатами і келихом вина. З понеділка по п’ятницю з 12:00 до 16:00 в «Любовь-Морковь» діє меню бізнес-ланчів, яке оновлюють тиждень через тиждень. Можна обрати різні комбінації страв з салатів, супів, основних страв та напоїв — мінімальна ціна за суп, основну страву та напій – 98 грн, максимальна – 165 грн за повноцінний комплексний обід.

Фото: Facebook Vapiano, Італієць із Бейрута, Паштет — кафе нашого міста, Рыба в огне, ONE LOVE coffee, Любовь-Морковь

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi