Тартар у винних закладах Києва: гастрономічний дует - PostEat

пошук

Тартар у винних закладах Києва: гастрономічний дует
14-09-2020 0 1209


Редакція PostEat розповідає, який пропонують тартар у винних закладах Києва. Багато українських гурманів гідно оцінили вишукану французьку закуску, яку шефи готують з риби, морепродуктів та, звісно ж, з м’яса і постійно додають до неї нові інгредієнти. Ми писали про історію походження тартару, цікаві факти про страву в наших матеріалах. Сьогодні розповімо, які тартари пропонують винних закладах столиці та де можна підібрати справжній гастрономічний дует для вечері.

Wine Love

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 100

Бюджет: ₴₴. Амісбуш (35–95 грн), закуски (220–450 грн), муси та паштети (80–190 грн).

Страви: яловичий тартар з козиним кремом та буряком – 230 грн.

Напої: Weiss Marto – 160/870 грн, Frappato Cos – 205/1125 грн, Sivi Radikon – 305/1665 грн.

Деталі: винний ресторан, атмосферна концепція, співзасновники — Володимир Задірака та Сергій Шкарбан, автор інтер’єру Денис Беленко, сніданки з 09:00 до 12:00 (у вихідні з 10:00 до 17:00), авторська кухня, ексклюзивна винна карта, коктейльна карта, резерв столів.

Wine Love — атмосферний винний ресторан в комплексі «Торонто-Київ». Заклад занурює гостей в атмосферу творчих районів Парижа — Маре та Монмартра. Автором унікального інтер’єру є відомий український дизайнер Денис Беленко. В меню ви знайдете переосмислені страви, натхненні новою хвилею паризьких ресторанів, які до яких можна обрати натуральні ігристі вина Pet-Nat та skin contact позиції. В якості закуски пропонують яловичий тартар з козиним кремом та буряком.

Win Bar — Винний бар

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хорива, 16/7

Бюджет: ₴₴.

Страви: тартар з яловичини – 183 грн, тартар з лосося – 195 грн.

Напої: Monte Del Fra Custoza Spumante Brut – 995 грн, Ferrari Maximum Brut – 370/1850 грн, Colle Villano Ribolla Gialla – 137/685 грн.

Деталі: один з найкрасивіших винних барів міста, знаходиться на Подолі, інтер’єр створений YOD design lab, співвласник — Олег Кравченко, бренд-шеф Ольга Мартиновська, повноцінне меню, у винній карті зібрані вина з різних країн світу.

Win Bar — один з найкрасивіших винних барів міста, у якому винна карта оновлюється в залежності від сезону. У закладі виводять з карти деякі позиції і доповнюють або розширюють її за рахунок нових цікавих пропозицій, що з’являються в кейсах партнерів. У Win Bar вам запропонують різні класичні вина, а також автохтони, помаранчеві й органічні вина і вина з лімітованих колекцій. В якості закуски пропонують тартари з яловичини та з лосося.

101 Wine Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴. Салати (235–275 грн), закуски (155–340 грн), основні страви (195–590 грн). 

Страви: тартар з тунця – 340 грн, тартар з лосося – 275 грн, тартар з яловичини – 225 грн.

Напої: Nature Foudre a Canon 2016 Domaine de La Borde – 220 грн, Weiss 2018 Marto Worner – 150 грн, Waiting for Tom 2017 Renner Sistas – 160 грн.

Деталі: винний бар з відкритою кухнею в Good Wine на Мечникова, повноцінне меню кухні, закуски до вина, про актуальні позиції вин можна дізнатись безпосередньо у закладі.

101 Wine Bar позиціонує себе як винний бар з відкритою кухнею в Good Wine на Мечникова. Тут кажуть, що «краще 101 раз спробувати, ніж 100 разів почути». У меню кілька стартерів і закусок до вина, салатів та супів, а також основні страви з м’яса та риби. У винній карті зібрано більше 100 позицій тихих та ігристих вин, серед яких є й органічні позиції. Запитайте у закладі про те, з яким вином краще поєднати обраний вами тартар – спробуйте створити ідеальний фудпейринг вина та страви.

Pure & Naive

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Івана Франка, 25/40

Бюджет: ₴₴. До вина (19–92 грн), стартери (97–179 грн), основні страви (165–276 грн).

Страви: тартар з телятини – 179 грн.

Напої: «Грецьке біле» – 115/525 грн, «Полуниця в сметані» –155/695 грн, «Дзвінке розе» – 139/645 грн, «Бабине літо» – 165/705 грн.

Деталі: винний бар та бістро, проєкт Assembly restaurants, стильний інтер’єр, винний корнер, знаходиться в центрі міста, вино без націнок, закуски до вина.

Pure & Naive — новий винний бар та бістро недалеко від Золотих воріт. Окрім винного бару та бістро, в Pure & Naive створили невеликий винний магазин зі зрозумілим та смачним вином, яке продають без націнок ресторану. У винні карті Pure & Naive позиції від 105 гривень за келих і 450 гривень за пляшку. Обрати можна з чотирьох розділів: Pure, Naïve, New Experience, Bubbles. В меню закуски до вина, стартери та салати, кілька основних страв та десерт. В якості закуски пропонують тартар з телятини.

Бальтазар

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Бессарабська площа, 2

Бюджет: ₴₴. Салати (110–140 грн), закуски (30–260 грн), основні страви (160–250 грн).

Страви: тартар з яловичини – 190 грн.

Напої: Elian Da Ros – 150/675 грн, Qvevris Tibanuri – 150/650 грн, Pete’s Pure – 140/540 грн.

Деталі: винний бар, знаходиться в приміщенні Бессарабського ринку, страви європейської кухні, закуски до вина, вина келихами.

«Бальтазар» — винний бар у підвалі Бессарабського ринку. Всередині бару гостей чекає камерна зала з приглушеним світлом, проста і зрозуміла винна карта та лаконічне меню. Зі страв у «Бальтазарі» подають салати, основні страви та закуски до вина. В закладі готують тартар з витриманої яловичої вирізки із додаванням червоної цибулі та корнішонів. Заправляють тартар перцевим соусом, зерновою гірчицею, сіллю та свіжомеленим чорним перцем — для додаткового смаку та текстури використовують сушене листя капусти.

Wine Not

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 9

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (50–215 грн), салати (135–195 грн), плато (280 грн).

Страви: тартар з телятини – 185 грн, тартар з лосося – 195 грн.

Напої: Tempranillo LaMacha Montefrio – 85 грн/150 мл, Chenin Blanc MAN – 120 ГРН/150 МЛ, Pinot Grigio Rose Folonari – 130 грн/150 мл.

Деталі: позиціонує себе як перший в столиці ігровий винний бар, тут проводять винні гри, повноцінне меню кухні, концептуальна винна карта, резерв столів.

В гастрономічному меню Wine Not — страви, які ідеально поєднуються з винами. У закладі кажуть, що в більшості пропонованих гостям страв, вино є секретним інгредієнтом. У винній карті ресторану представлені різноманітні вина, в тому числі органічні і біодинамічні. В якості закуски в закладі пропонують м’ясний тартар з телятини та рибний тартар з лосося.

Фото: Facebook Wine Love, Win Bar — Винний бар, 101 Wine Bar, Pure & Naive, Бальтазар, Wine Not.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi