Тартар в преміум-ресторанах Києва: м’ясні та рибні варіації - PostEat

пошук

Тартар в преміум-ресторанах Києва: м’ясні та рибні варіації
04-02-2020 0 3602


Редакція PostEat розповідає, який тартар в преміум-ресторанах Києва можна скуштувати. Історія появи тартару дуже давня — його називають татарським біфштексом, оскільки його першочерговий варіант готували східні кочівники-завойовники. Вони харчувалися переважно сирим м’ясом, яке розрізали на тонкі шматки, клали під сідло, а ввечері розрізали на дрібні шматочки. Така страви стала натхненням для французьких гурманів, які зробили кочівну страву вишуканою.

Разом з м’ясом чи рибою під ніж потрапляють часник, цибуля та інші спеції. Найчастіше для тартара беруть яловичину, телятину, а з риби – лосось і тунець. Як і в карпачо, для тартара важливий соус, наприклад, лимонний сік і оливкова олія, а на гарнір подають мариновані огірки. Який тартар в преміум-ресторанах Києва пропонують спробувати, читайте в новому огляді.

Маяк

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (170–530 грн), холодні закуски (140–495 грн), авторськi гарячi страви (225–1450 грн).

Страви: тартар з дикого гребінця – 395 грн, тартар з рожевої креветки – 365 грн, тартар з яловичини – 238 грн, трiо тартар (тунець, дорадо, лосось) – 395 грн.

Напої: Gavi del Gavi Minaia Nicola Bergaglio 2016 Italy – 280 грн/150 мл, Heredad 1874 Crianza Masia Vallformosa 2011 Spain – 200 грн/150 мл, Prior Valdobiadene Prosecco Superiore Bortolomiol – 230 грн/150 мл.

Деталі: ресторан європейської кухні на лівому березі Дніпра, панорамні вікна з видом на ріку, два поверхи, дві тераси, дві банкетні зали, 500 місць для гостей, понтон для приймання човнів, raw bar, устриці, страви на грилі, веган меню, сніданки, дитяча кімната, дитяче меню, винна кімната, понад 250 видів вина, кальяни, коктейльна карта, великий вибір міцного елітного алкоголю, підходить для банкетних заходів, резерв столів.

«Маяк» — розкішний ресторан на березі Дніпра, з панорамних вікон якого відкривається дивовижний краєвид. Інтер’єр ресторану виконаний в теплих тонах, зали прикрашені дизайнерськими дзеркалами й світильниками. В меню ресторану класичні страви європейської та середземноморської кухонь з акцентом на страви-гриль. Серед оновлених позицій від шеф-кухаря ресторану Олександра Абрамова з’явився тартар з рожевої креветки, рекомендуємо спробувати.

Queen

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (390–1720 грн), салати (165–830 грн), гарячі закуски (210–930 грн), десерти (180–340 грн).

Страви: сет з тріо тартарів – 1240 грн, тартар з телятини з шисо та червоною ікрою – 520 грн, тартар з далекосхідного гребінця з чорною ікрою та папаєю – 580 грн, тартар з лосося з трюфельною олією та авокадо – 490 грн, тартар з тунця на авокадо з імбирним соусом – 415 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; видова тераса, dinner show, жива музика, концерти популярних артистів, десертна карта, ресторанний концерт-хол; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, шеф-сомельє Максим Ісаков, шеф-бармен Олег Якобенко; страви японської, української та авторської кухні; Lobby Bar, караоке, камін, італійська кухня, італійська та руська печі, кухня відкритого вогню та льодова вітрина зі свіжими морепродуктами, крудо-бар, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів.

Унікальний комплекс QUEEN з перших хвилин занурює вас у атмосферу свята та гастрономічних задоволень. Меню ресторану створив досвідчений шеф-кухар Володимир Болібрух — кожна страва здатна задовольнити вишукані смаки гостей. В ресторані Queen вам запропонують спробувати різноманітні тартари. Рекомендуємо почати знайомство з вишуканого сету з тріо тартарів — вам подадуть тартар з тунця з лохиною, соусом унагі та цибулею шніт і перепелиним жовтком; поруч із ним буде тартар з лосося з шисо-трюфельною заправкою, тартаром із авокадо з кінзою, перцем чилі, маслом трюфеля і лаймом; а також у тріо входить тартар з вугра зі свіжим огірком, соусом унагі та спайсі-айолі. Шанувальникам класичних м’ясних тартарів варто спробувати тартар з телятини з шисо та червоною ікрою. Вишуканий смак захований у тартарі з далекосхідного гребінця з чорною ікрою та папаєю.

Задовольнити всі ваші гастрономічні бажання в ресторані Queen готові щодня з 12:00.

Fabius

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Столичне шосе, 70

Бюджет: ₴₴₴. Севiче, тартари, карпачо (320–890 грн), плато морепродуктів (3300–5990 грн), м’ясні антипасті (105–170 грн), салати (220–465 грн).

Страви: тартар з тунця з манго, авокадо і цитрусовим соусом – 490 грн, тартар з лосося зі свіжим огірком, шніт-цибулею і сирною еспумою – 360 грн, тартар з телятини породи чорний ангус з корнішонами, каперсами і соусом шрірача – 810 грн, трiо тартарiв лосось, гребінець, тунець yellowfin – 890 грн, спайсi тартар з гребінця з ікрою тобiко i гострим домашнім майонезом – 455 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 зал, літні тераси й альтанка, панорамна тераса з лісовим пейзажем, двоповерховий ігровий будиночок і великий відкритий майданчик для дітей, жива музика, великий камін.

Fabius — елегантний ресторан авторської кухні, де можна відчути всю красу заміського відпочинку в межах столиці. В меню закладу — широкий вибір страв із м’яса і птиці, риба та морепродукти, крафтові сири з власної сироварні. Гостям пропонують спробувати тартар з тунця, з лосося, гострий з гребінця та з телятини. Щоб познайомитись зі смаками тартарів, рекомендуємо замовити трiо тартарiв лосось, гребінець, тунець yellowfin.

Not Only Fish

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 94

Бюджет: ₴₴₴. Сашимі (160–310 грн), роли (210–530 грн), страви з риби (400–2550 грн), десерти (160–250 грн).

Страви: тартар з лосося – 390 грн, тартар з лангустина – 680 грн, тартар з тунця з чорною ікрою та авокадо – 780 грн, тартар з вугром, свіжим огірком та соусом понзу – 350 грн, тартар з крабом, огірком та червоною ікрою – 800 грн, тартар з телятини з компотським перцем та картопляними чіпсами – 240 грн.

Напої: Pamela – 210 грн, Gunpowder – 200 грн, Porn Star – 310 грн, Tender Lavender – 180 грн.

Деталі: ресторан азійської кухні в центрі Києва, проект холдингу Bulldozer Group, шеф-кухар Олександр Алфімов, устриці, морські делікатеси, поке-боул меню, дизайнерський інтер’єр, два поверхи, VIP-зал на 10 персон, авторська коктейльна карта.

Not Only Fish — проект міжнародного холдингу Bulldozer Group. Витончений, лаконічний, з пікантним смаком кращих східних традицій, ресторан Not Only Fish розташувався в самому серці Києва. У закладі гостей знайомлять з цікавими азійськими стравами – в меню представлені суші, сашимі, страви з рибою та морепродуктами тощо. З різноманіття тартарів з риби, морепродуктів та м’яса рекомендуємо спробувати тартар з тунця з чорною ікрою та авокадо.

Alaska Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 20

Бюджет: ₴₴₴. Салати (264–745 грн), паста та ризото (248-830 грн), риба і морепродукти (420–3500 грн).

Страви: тартар краб – 790 грн, тартар із лосося з юзу соусом – 380 грн, тартар із тунця з соусом кімчі й авокадо – 380 грн, тартар із дорадо з трюфельним соусом та гуакамоле – 320 грн, тартар із яловичини, подається зі смаженою картоплею – 238 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: двоповерховий ресторан, літня тераса, караоке, VIP-зала, контактний бар, вишуканий інтер’єр, бренд-шеф Джакомо Ломбарді, шеф-кухар Ілля Пампуха, директор Марина Григорян, шеф-бармен Артем Олександров, страви середземноморської, італійської та авторської кухні, королівський краб в меню, винна карта, авторські коктейлі, кальян, концерти, розважальна програма.

Alaska — ресторан преміум-класу, який вирізняється сучасним та витонченим інтер’єром. Ресторан займає два поверхи, має кілька зал та окрему велику караоке-залу. В основі меню ресторану — витончені середземноморські страви з найсвіжіших морепродуктів; стравою-флагманом Alaska Kyiv є королівський краб. Рекомендуємо спробувати фірмовий тартар з краба та пікантний тартар із тунця з соусом кімчі й авокадо.

Catch Seafood Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 12

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (125–485 грн), основні страви (265–998 грн), десерти (215–298 грн).

Страви: тартар із тунця з гуакамоле та свіжим авокадо – 489 грн, тартар із лосося, тунця та гребінця з японським майонезом та авокадо – 1250 грн, брускета з тартаром з лосося, трюфельною олією та кедровими горіхами – 398 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан мережі La Famiglia, акцент на рибі і морепродуктах, комунальний стіл, кілька видів устриць, страви на грилі, винна карта, бар шампанського, паркінг, формат take away, kids friendly.

Catch Seafood Restaurant — заклад із величезним вибором страв з риби та морепродуктів. Творці ресторану, команда La Famiglia, зібрали під одним дахом усе, що цінують справжні гурмани. Тут найбільший у столиці вибір риби та морепродуктів, 8 видів устриць, 130 видів шампанського, а також грандіозний асортимент білих вин. Завітавши до ресторану компанією, спробуйте тартар із лосося, тунця та гребінця з японським майонезом та авокадо.

Головне фото: Queen

Фото: Маяк, Queen, Fabius, Not Only Fish, Alaska Kyiv, Catch Seafood Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi