Тартар в ресторанах Києва: 7 місць з цікавими варіаціями - PostEat

пошук

Тартар в ресторанах Києва: 7 місць з цікавими варіаціями
06-12-2021 0 3806


Які тартари в ресторанах Києва можна скуштувати, розповідає редакція PostEat. Багато українських гурманів гідно оцінили вишукану французьку закуску, яку київські шефи готують у класиних та авторських варіаціях з м’яса, риби, морепродуктів та, навіть овочів. Про історію походження тартару ви можете почитати тут, а у цій добірці розповімо про 7 місць в столиці з цікавими варіаціями тартарів.

Samna

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мазепи, 6

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: палестинський тартар з телятини – 340 грн, французький тартар – 460 грн, тартар із тунця – 530 грн.

Деталі: ресторан сучасної близькосхідної кухні, знаходиться недалеко від Арсенальної площі, дизайн інтер’єру YOD Design, бренд-шеф Меїр Адоні, авторський підхід до страв, кілька поверхів, контактний бар, велика винна карта, авторські коктейлі, вечірки, обов’язковий попередній резерв столів.

It’s Samna — ресторан сучасної близькосхідної кухні, який знаходиться у старовинній пам’ятці архітектури будинку-садибі Іпсіланті недалеко від Арсенальної площі. Інтер’єр закладу, який підкреслює концепцію та унікальність ресторану, створений YOD Design. За кухню відповідає досвідчений шеф-кухар Меїр Адоні, який запускав ресторани у Нью-Йорку, Тель-Авіві, Берліні, Барселоні. Його кухня — це синергія Марокко, Лівану, Ємену, традиції Катару та Ізраїлю в його сучасній інтерпретації. В меню представлений палестинський тартар з телятини з кремом із обвугленого баклажана, йогуртом, пастою тахніні, свіжою зеленню, томатним конфі та кедровими гріхами. Крім цього готують французький тартар з телятини із соусом йолі, а також тартар із тунця з текстурою та витяжкою із буряка та васабі.

Frou Frou

Де: вул. Московська, 44

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: тартар лосось, авокадо, томатна вода – 270 грн, тартар гребінець, естрагон, авокадо – 480 грн, тартар телятина, трюфель, авокадо – 480 грн, тартар тунець, авокадо, трюфель – 490 грн.

Деталі: ресторан французької кухні, проєкт Bulldozer Group, шеф-кухар Сергій Савенко, авторські страви, шеф-бармен мережі Олег Якобенко, сніданки, страви на грилі, авторські коктейлі, літня тераса, резерв столів.

Frou Frou — ресторан французької кухні в центрі столиці. Продумана до деталей концепція дозволяє кожному гостю зануритись в атмосферу сучасної Франції, а страви з меню, представленого шефом Сергієм Савенко, підкреслюють особливість місця.

Frou Frou — ідеальне місце для поціновувачів тартарів. Чотири варіації, великі порції та додатки, які розкривають смак якнайкраще. Шеф рекомендує не обтяжувати смак насиченими соусами, а тому тартар з телятиною або тунця подає з трюфелем та авокадо, до тартара з лососем обрав томатну воду, а смак гребінця підкреслює естрагоном. Додайте келих вина з широкої винної карти і насолодіться моментом. 

Fenix Asia

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: б-р Лесі Українки, 30А

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: тартар із телятини з грибами эрінги та осетровим кав’яром – 440 грн, тартар із лосося з манго та авокадо – 280 грн, тартар із лакедри з авокадо, понзу та еспумою з пармезану – 550 грн, тартар із тунця з авокадо і трюфельним понзу – 440 грн, тартар із лангустина з коріандровим соусом – 880 грн.

Деталі: ресторан італійської та паназійської кухні, знаходиться на Печерську, стильний інтер’єр, шеф-кухар Fenix Asia Сергій Байсаревич, шеф-кухар Fenix Italia Стефано Антоніоллі, бренд-сомельє Олексій Олексієнко, шеф-бармен Артем Синегуб, свіжі морепродукти, raw bar, дегустаційне меню, крудо меню, sharing style, піца з дров’яної печі, сніданки в Fenix Italia, власна випічка, lounge-зона, винна колекція, дві банкетні зали, резерв столів.

Fenix Asia — ресторан паназийської кухні на бульварі Лесі Українки. Це яскравий мікс кухонь з усіх куточків Азії в авторському аранжуванні Сергія Байсаревича. Тут оживають кулінарні традиції Китаю, Японії, Камбоджі, В’єтнаму, Індії, Таїланду та інших країн. В меню закладу представлено понад 200 авторських страв. На першому плані — страви з риби та морепродуктів. В меню Fenix Asia ви знайдете 5 видів тартару, зокрема тартар із лакедри з авокадо, понзу та еспумою з пармезану, а також тартар із телятини з грибами эрінги та осетровим кав’яром.

Bigoli

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Кловський узвіз, 7а

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: тартар з лосося та авокадо – 370 грн, тартар зі свіжого тунця з печеними овочами – 395 грн, тартар з телятини з білим трюфелем – 1436 грн.

Деталі: традиційний італійський ресторан, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, знаходиться на Липках, сніданки з 08:00 до 11:00 по буднях (у вихідні до 14:00), моцарела-бар, паркінг, резерв столів, kids friendly, дитячі майстер-класи, тераса, гастрономічна крамниця, меню від шефа, резерв столів.

Bigoli — ресторан сім’ї закладів La Famiglia, названий на честь домашньої італійської пасти з дуже щільного тіста. У ресторані її готують за традиційними рецептами з качкою, морепродуктами, кроликом, білими грибами та іншими соусами та начинками. Серед закусок — тартар з лосося та авокадо, карпачо з восьминога та тартар зі свіжого тунця з печеними овочами. Зараз в ресторані триває фестиваль білого італійського трюфелю і гостям пропонують тартар з телятини з білим трюфелем

Under Wonder

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 21

Бюджет: ₴₴. 

Страви: тартар із телятини з мигдальним горіхом і анчоусами – 246 грн, тартар із скандинавської форелі зі свіжим огірком і авокадо – 256 грн, тартар iз тунця з компресiйною грушею в маракуєвому соку, мусом iз сиру дор блю i естрагоном – 286 грн.

Деталі: ресторан сучасної італійської кухні, знаходиться в центрі міста, авторські страви, сезонні оновлення, сніданки, ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, змістовна винна карта, формат take away, резерв столів, оригінальний інтер’єр, літня тераса.

Under Wonder — ресторан італійської кухні в центра Києва з багаторічною історією. В ресторані гості можуть поснідати відомим «Київським сніданком», пообідати в приємній компанії та провести романтичну вечерю. Затишний інтер’єр та вишукані подачі страв створені спеціально для того, щоб надихати гостей. Серед закусок — тартар із телятини з мигдальним горіхом і анчоусами, тартар із скандинавської форелі зі свіжим огірком і авокадо, тартар iз тунця з компресiйною грушею в маракуєвому соку, мусом iз сиру дор блю i естрагоном.

Bassano Ristorante

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 100

Бюджет: ₴₴₴. 

Страви: тартар із баклажана з авокадо, дегідровані томати, картопляні чіпси та тортилья – 280 грн, тартар із тунця yellowfin з авокадо, каперсами та цибулею-шалот – 590 грн, тартар із української мармурової яловичини – 360 грн.

Деталі: кулінарні традиції італійської та середземноморської кухонь, паста домашнього приготування, сніданки, енотека з великим вибором ексклюзивних вин, спеціальні страви від шеф-кухаря, мальовничий вид на костел святого Миколая, кондитерська-пекарня при ресторані.

Bassano Ristorante — кухня і традиції родини, яка вже 20 років надихається Італією та ділиться своєю любов’ю до їжі і вина. Серце і гордість ресторану — винна зала, де зберігається унікальна колекція вин локальних європейських виноробів. Ресторан Bassano Ristorante має унікальну винотеку з понад двохсот позицій вин. Меню ресторану складається з авторських та традиційних страв середземноморської кухні та оновлюється щосезону. В кожному розділі ви знайдете тартар: тартар із баклажана з авокадо, тартар із тунця yellowfin з каперсами та тартар із української мармурової яловичини.

Steakhouse

Де: вул. Володимирська, 49а

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: тартар із яловичини з жовтком, каперсами, анчоусами та цибулею шалот French style – 260 грн, тартар із мармурової яловичини, з оливковою олією та пивним хлібом Italian style – 260 грн, тартар мікс із тунця і лосося з гуакамоле – 260 грн.

Деталі: стейкхаус, заходиться в центрі міста, власники — Дмитро Заходякін і Аліна Косічкіна, стильний дизайнерський інтер’єр від Дениса Беленко, літня тераса, шеф-кухар Олег Старун, стейки американського і українського походження, винна карта, резерв столів.

Steakhouse — м’ясний ресторан зі справжніми стейками американського і українського походження, який успішно функціонує з жовтня 2017 року. З травня 2020 року рестораном офіційно займаються Дмитро Заходякін і Аліна Косічкіна. В ресторані вам запропонують стейки з американської яловичини та кілька позицій з України та Австралії. Серед закуско три варіації тартарів: тартар мікс із тунця і лосося з гуакамоле, тартар із яловичини з жовтком, каперсами, анчоусами та цибулею шалот French style, а також тартар із мармурової яловичини, з оливковою олією та пивним хлібом Italian style.

Головна фото: Under Wonder

Фото: Facebook Samna, Frou Frou, Fenix Asia, Bigoli, Under Wonder, Bassano Ristorante, Steakhouse.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi