Устриці у закладах Києва: де куштувати смачних молюсків - PostEat

пошук

Устриці у закладах Києва: де куштувати смачних молюсків
09-09-2021 0 913


Устриці у закладах Києва шукала редакція PostEat. Цей молюск став однією з найпопулярніших страв серед київської публіки. Сьогодні устриць подають у багатьох закладах Києва — їх пропонують рибні ресторани, заклади середземноморської та одеської кухні. Ми підібрали для вас ресторани столиці, де ви можете купити устриць на будь-який смак та гаманець.

Zitti

Де: вул. Січових Стрільців, 30а

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: устриці: «Фін Де Клер» – 87 грн/1 шт., «Жилардо» – 195 грн/1 шт., «Остра Регал» – 183 грн/1 шт., «Чорна Королева» – 174 грн/1 шт., «Сантінель» – 135 грн/1 шт., «Чорна Перлина» – 185 грн/1 шт., «Крістал» – 199 грн/1 шт.

Деталі: італійський ресторан, знаходиться в центрі міста, різноманітна паста, сніданки, меню суші та ролів, стейки Wagyu, риба та морепродукти, джазові вечори, винна карта, резерв столів.

Півсвіту вважає устрицю поцілунком моря. Інша половина морським молоком. Вирощені у кращих устричних клерах поблизу берегів Франції та Ірландії, 7 кращих видів устриць першої води, потрапили в Zitti restaurant & vinoteca:

  • ФІН ДЕ КЛЕР- французькі устриці традиційної гами зі стандартним ступенем витримки та середнім індексом заповнення. Їх цінують за йодистий присмак, невелику жирність і нотки земляного горіха в смаку.
  • ЖИЛАРДО — найстаріший i один із найсмачніших видів устриць на сьогодні. Жилардо має солодкуватий смак і йодований, відверто морський запах із легкою горіховою ноткою, а також, як стверджують поціновувачі тонкого смаку, «кавуновий» присмак.
  • ОСТРА РЕГАЛ — відрізняється дивовижним і неповторним смаком з солодкуватим присмаком. Ця устриця дуже цінується гурманами, які називають її устрицею з французьким походженням і ірландським духом.
  • ЧОРНА КОРОЛЕВА — ексклюзивна устриця з високим індексом наповнення, ніжна за текстурою, з ноткою горіха і вершковим післясмаком.
  • САНТІНЕЛЬ — устриця щільніша за інші й має витончений солодко-солоний присмак, бо вирощується в холодних водах океану.
  • ЧОРНА ПЕРЛИНА — це устриця з Нормандії. Раковина у цієї устриці невеликого розміру, але глибока і добре наповнена. Устриця м’ясиста, соковита, з характерним солодкуватим присмаком.
  • КРІСТАЛ — унікальна за смаковими якостями устриця, яка подається всього лише у 3-х ресторанах Києва.

Спробувати море із чистим смаком або відтінити його за допомогою соусу: малинового, винного або бальзамік. Келих Champagne нагадає про океанічний бриз.

RESERVE: +380990383099.

Fish Fetish

Де: вул. Московська, 2; проспект Правди, 47 (ТРЦ Retroville, 1 поверх, 4 вхід)

Бюджет: ₴₴. 

Страви: устриця «Фін де Клер 3» – 65 грн/1 шт., устриця «Святий Партик» – 75 грн/1 шт., «устриця твоєї колишньої» – 83 грн/1 шт., устриця «Жилардо» – 99 грн/1 шт., холодне плато «Гола рибка» – 999 грн.

Деталі: рибні ресторани, належать до міжнародного холдингу Bulldozer Group, крижана вітрина, великий вибір морепродуктів, моредоги, гарячі плато для компаній, морські делікатеси, сніданки, ланчі, винна карта, класичні та авторські коктейлі.

Fish Fetish — заклади від Bulldozer Group Ukraine, що дозволяють з головою зануритись в улюблені смаки. На Арсенальній або в ТРЦ Retroville — на кожній з локацій вас зустрічатимуть головні герої ресторану — свіжі риба та морепродукти. Концептуальний інтер’єр дозволить повірити, що ви відправляєтесь в далеку гастромандрівку. Квиток у відпустку, не покидаючи міста, ковток моря, який можна отримати без довгого перельоту — устриці. Завжди свіжі устриці Жилардо, Святий Патрик, Фін де Клер, Устриця твоєї колишньої чекають на гостей Fish Fetish на Арсенальній та в ТРЦ Retroville. Ви можете влаштувати дегустацію як будь-якої устриці окремо, так і замовити велике холодне плато «Гола рибка», до складу якого окрім тартара з лангустинів, сашимі з лосося, тунця, гребінця та креветок, ще входить півдюжини устриць та пікантні соуси. Якщо ви хочете по-справжньому святкового настрою — завітайте на недільний Устричний Бранч у Fish Fetish на Арсенальній. Кожної неділі з 11:00 до 16:00 дюжина устриць Фін де Клер та безлімітний рефіл бочкового просеко коштує лише 650 грн за двох. Тож не відмовляйте у задоволенні — до зустрічі у Fish Fetish.

Frou Frou

Де: вул. Московська, 44

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: устриці: «Жилардо» – 190 грн/1 шт., «Чорні перли» – 180 грн/1 шт., «Фін де Клер» – 150 грн/1 шт.

Деталі: ресторан французької кухні, проєкт Bulldozer Group, шеф-кухар Сергій Савенко, авторські страви, шеф-бармен мережі Олег Якобенко, сніданки, страви на грилі, авторські коктейлі, літня тераса, резерв столів.

Frou Frou — ресторан з гастрономічними традиціями, сучасними стравами, винотекою, випічкою і витонченою атмосферою. Очолює кухню закладу шеф-кухар Сергій Савенко, за основу меню Frou Frou взято французьку кухню. Коктейльну карту ресторану створив шеф-бармен мережі Bulldozer Group Ukraine Олег Якобенко. Основні акценти робляться на французьких інгредієнтах: лаванда та червоний ревінь, французькі напої. В ресторані подають три види устриць: «Жилардо», «Чорні перли», «Фін де Клер».

FISH HOUSE

Де: вул. Іоанна Павла ll, 5 (ТЦ Good Life, 2 поверх).

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: «Версаль №1» – 59 грн, «Жилардо №1» – 159 грн, «Рожева Тарбур’єш №2» – 209 грн, «Біла перлина №1» – 129 грн, «Фін де Клер №1» – 69 грн.

Деталі: ресторан авторської рибної кухні, устричний бар, рибний бутик при ресторані з великим асортиментом риби, морських молюсків і ракоподібних, асортимент бутика постійно поповнюється, ексклюзивна вітрина-човен від компанії Adriatic Sea International, літня тераса, чайна колекція.

У ресторані авторської рибної кухні FISH HOUSE представлені страви з риби і морепродуктів, краби, устриці, а також суші, роли та сашимі. Великий вибір морепродуктів і свіжої риби на вагу дозволить вам у будь-який день насолодитися улюбленими молюсками і рибними стравами. Ви також можете придбати рибу і морепродукти додому — при ресторані є рибний бутик, асортимент якого постійно оновлюється.

Черноморка

Де: вул. Велика Васильківська, 49а; вул. Преображенська, 7; вул. Михайла Драгоманова, 6/1; Княжий Затон, 16д; вул. Михайла Бойчука, 1/2; вул. Ярославська, 5/2; просп. Перемоги, 1; просп. Героїв Сталінграда, 12Г; просп. Науки, 8.

Бюджет: ₴₴. 

Страви: устриці: «Україна №3» – 30 грн/1 шт., «Фін де Клер №3» – 27 грн/1 шт., «Фін де Клер №1» – 56 грн/1 шт., «Фін де Клер №0» – 65 грн/1 шт., «Жилардо спесіаль №2» – 98 грн, «Голландський принц №0» – 72 грн, «Святий Патрик №2» — 52 грн.

Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою та власним виловом у Чорному морі, великий вибір риби та морепродуктів, демократичні ціни, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.

«Черноморка» — мережа рибних лавок з лояльною ціновою політикою, яка приваблює киян та одеситів свіжою рибою власного вилову. В меню закладу ви знайдете одеські спеціалітети, страви з чорноморських делікатесів та великий вибір річкової риби. В розділі устриць представлено більше 10 позицій з різних куточків світу, які можна замовити в будь-якій кількості.

Наші Люди

Де: вул. Княжий Затон, 14Б

Бюджет: ₴₴. 

Страви: «Фін де Клер №0» – 69 грн, «Фін де Клер №2» – 49 грн, «Чорна королева №3» – 99 грн, сет на двох – 599 грн.

Деталі: ресторан середземноморської та європейської кухонь, знаходиться на Осокорках, свіжі устриці, стильний інтер’єр, дитяча кімната, резерв столів.

«Наші Люди» — ресторан середземноморської та європейської кухні новітнього формату, створений спеціально для гурманів, які не бояться поєднувати любов до яскравого життя та сімейних цінностей. В закладі пропонують зрозумілу середземноморську кухню, кілька світових гастрономічних хітів, а також свіжі устриці за доступною ціною, які заклад імпортує самостійно.

Фото: Facebook Zitti restaurant & vinoteca, Fish Fetish, Frou Frou, FISH HOUSE, «Черноморка», «Наші Люди».

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi