Вареники з м’ясом, рибою чи овочами в Києві: смачний національний тренд, який завжди актуальний - PostEat

пошук

Вареники з м’ясом, рибою чи овочами в Києві: смачний національний тренд, який завжди актуальний
10-09-2019 0 1643


Вареники з м’ясом, рибою чи овочами в Києві шукала редакція PostEat. Раніше ми детально розповідали вам про історію вареників, особливості цієї страви та цікаві факти про неї у цьому матеріалі. Сьогодні повернемося до теми та розповімо, де смакувати вареники з м’ясом, рибою чи овочами. Ми обрали для вас заклади із цікавими концепціями та багатогранним меню, тож не відмовляйте собі у задоволенні та спробуйте смачні вареники з улюбленими начинками вже сьогодні! Де шукати вареники з м’ясом, рибою чи овочами в Києві, читайте у нашому матеріалі.

Toloka кава-бар, пекарня, ресторан

Де: Києво-Святошинський район, м. Вишневе, вул. Європейська, 31а, центральний парк.

Бюджет: ₴₴. Закуски (79–235 грн), салати (95–165 грн), вареники handmade (75–95 грн).

Страви (вареники) зі щукою по-одеськи у соусі від шефа – 95 грн, вареники з телячими щічками у вершково-грибному соусі – 95 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: кав’ярня третьої хвилі, власна пекарня зі свіжою випічкою і ресторан «панукраїнської» кухні, сучасний інтер’єр в стилі лофт з елементами етніки, локальні фермерські продукти, сезонне оновлення меню, винна карта, вина коравін.

Toloka позиціонує себе як сучасний український заклад ресторанного господарства, що поєднує в собі три компоненти: каву-бар третьої хвилі, пекарню та ресторан «панукраїнської» кухні. У меню закладу ви знайдете handmade вареники з нутом (підходять для вегетаріанців та веганів), вареники зі щукою в одеському стилі або вареники з телячими щічками, які у закладі подають з пудрою з білих грибів та соусом песто з руколи. Обирайте, котрі скуштувати сьогодні!

VarenykyNow.ua

Де: вул. Велика Васильківська, 14.

Бюджет: ₴. Вареники (39–59 грн), борщ та холодник (49 грн), напої (29–169 грн).

Страви (вареники): з куркою та креветками – 59 грн, з м’ясом – 59 грн, з картоплею та лісовими грибами – 39 грн, чорні вареники з судаком – 59 грн.

Напої: пиво – 39 грн, медовуха/хріновуха – 39 грн, брют Gastrofamily – 39 грн/келих, лимонад – 29 грн.

Деталі: український міський стрітфуд, знаходиться біля метро «Площа Льва Толстого», 1 euro формат, сім’я ресторанів Дмитра Борисова, концептуальний інтер’єр, швидка видача, 10 видів вареників, вареники на пару, традиційні наливки, take away.

VarenykyNow.ua – це заклад 1 euro формату сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. В меню пропонують страви української кухні, а особливу увагу приділили вареникам. Гостям пропонують скуштувати вареники з ніжного заварного тіста з різноманітними начинками, а також полтавські парові вареники з тіста на домашньому сирі.

The Varenik — handmade cafe

Де: Дніпровська набережна, 12 (ТРЦ River Mall)

Бюджет: ₴. Вареники (17,99 грн/100 г)

Страви (вареники): з буряком, фетою та шпинатом – 17,99 грн/100 г, з куркою та сиром – 17,99 грн/100 г, з м’ясом – 17,99 грн/100 г.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: мережа закладів домашньої кухні, вареники та пельмені ручної ліпки, можливість замовити з собою, настоянки.

Заклади The Varenik є у багатьох торгово-розважальних центрах столиці (ТРЦ Gulliver, ТРЦ Lavina Mall, ТРЦ SkyMall). У ТРЦ River Mall шукайте заклад на 3 поверсі. В меню — вареники за авторськими рецептами, а також пельмені, закуски та зрази на будь-який смак. Також в The Varenik готують перші страви, млинці з начинками та десерти. Вареники та пельмені у The Varenik ліплять власноруч.

Курені

Де: вул. Паркова дорога, 4.

Бюджет: ₴₴. Вареники (95–140 грн), гарячі страви (135–600 грн), десерти (40–135 грн).

Страви (вареники): з бараниною у бульйоні – 110 грн, з картоплею і грибами – 110 грн, з кроликом – 140 грн, з капустою – 95 грн, з м’ясом – 120 грн.

Напої: Henriot Blanc de Blancs – 3200 грн, Cotes-du-Rhone, Vidal Fleury – 865 грн, Valpolicella Classico, Zonin – 750 грн. 

Деталі: позиціонує себе як заміський ресторан в центрі міста, українська, європейська, грузинська кухня, мангал-меню, тандир-меню, дитячий майданчик, відкритий мангал, вид на Київ, панорамна зимова зала, VIP-зала, велика винна карта, резерв столів, доставка, формат take away, kids friendly.

«Курені» — це ресторан, до якого хочеться повертатися. У закладі комфортно відпочивати як дорослим, так і дітям: для них у закладі розробили спеціальне смачне меню та облаштували комфортний ігровий майданчик. На батьків чекають смачні страви української та європейської кухонь, страви на мангалі та у тандирі, вишукані вина та приємна атмосфера. Кухарі ресторану знають, як зробити особливе тісто, розкатати його тонким шаром, приготувати правильну начинку, щоб вареники були соковиті та ситні. Обирайте з-поміж шести представлених видів вареників та відпочивайте у заміському ресторані в 5 хвилинах від центру столиці!

SHO

Де: вул. Мечникова, 18

Бюджет: ₴₴₴. Салати (130–450 грн), основні страви (110–295 грн), десерти (50–155 грн).

Страви (вареники): з кроликом – 190 грн, з м’ясом – 150 грн, з картоплею – 120 грн, з капустою – 120 грн.

Напої: домашній імбирний чай – 70 грн, обліпиховий морс – 70 грн, еспресо – 50 грн.

Деталі: концептуальний ресторан української кухні, формат take away, меню сніданків, українські стейки, блюда на відкритому вогні, страви на компанію, резерв столів, паркінг.

SHO — це стильний ресторан української кухні на Мечникова. Лаконічний інтер’єр закладу виконаний в стилістиці традиційного українського помешкання, в ньому переважає білий колір і натуральне дерево. У меню закладу представлені не лише 8 видів вареників, а також різноманітні закуски та основні страви, пропозиції для великих компаній та страви на відкритому вогні. Замовляйте до страв і різноманітні домашні напої від закладу.

BARVY

Де: вул. Мечникова, 3.

Бюджет: ₴₴. Спеціалітети (55–315 грн), салат (135–205 грн), страви з м’яса (135–325 грн).

Страви (вареники): смажені вареники з м’ясом ягняти та пікантним соусом – 165 грн, вареники BARVY з щукою та ніжним вершковим сиром – 165 грн, вареники ручної ліпки з м’ясом дикого вепра та лісовими грибами – 165 грн, вареники ручної ліпки з олениною – 185 грн.

Напої: обліпихово-iмбирний чай – 75 грн, фреш апельсиновий – 40 грн/ 250 мл, американо – 30 грн.

Деталі: сучасна українська кухня, бренд-шеф Сергій Байсаревич, шеф-бармен Назар Макаров, спеціалітети в меню, страви на грилі, сезонне меню, резерв столів, формат take away, kids friendly, тераса, авторська карта напоїв, виставки та творчі зустрічі.

Хочете створити ідеальний фудпейрінг страви з напоєм? Тоді вам варто завітати до ресторану BARVY! У закладі подають вареники з м’ясом дикого вепра, з олениною, зі щукою та з м’ясом ягняти та радять поєднувати ці трави з фірмовими коктейлями ресторану. Так, тим, хто обере вареники BARVY зі щукою та ніжним вершковим сиром, варто замовити їм до пари «Гуцульський Сауер», а якщо ви зупинили свій вибір на смажених варениках з м’ясом ягняти та пікантним соусом, доповнюйте страву коктейлем «Джорджіан Сауер».

Фото: Facebook Toloka кава-бар, пекарня, ресторан, VarenykyNow.ua, The Varenik — handmade cafe, Курені, SHO, BARVY

Головна фотографія (колаж): BARVYVarenykyNow.uaКурені

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi