Вересневі новинки в ресторанах Києва: оновлення меню та сезонні пропозиції - PostEat

пошук

Вересневі новинки в ресторанах Києва: оновлення меню та сезонні пропозиції
22-09-2022 0 1029


Редакція PostEat шукала осінні меню та знайомилась з сезонними оновленнями в ресторанах Києва. Деякі заклади оновили меню та додали страви з сезонних овочів, хтось розробив спеціальні пропозиції від шефа — отже у закладах міста з’явилось багато смачного. Розповідаємо про вересневі новинки в ресторанах Києва та рекомендуємо відправлятись на дегустацію.

Trattoria No 5/ Тратторія 5

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Драгомирова, 8

Бюджет: ₴₴

Страви: салат з запеченим буряком і перцем, в’яленими томатами, буратою та кіноа – 150 грн, гарбузово-томатний суп з крем-сиром, фісташкою та насінням соняшника – 160 грн, гречото з зеленої гречки з грибами – 210 грн, брускета з качкою, лисичками та трюфельною сальсою – 160 грн.

Деталі: сімейний ресторан італійської кухні, знаходиться на Печерську, затишний інтер’єр, два меню, паста fresca, хліб власної випічки, сніданки щодня, винотека, літня тераса, резерв столів.

«Trattoria No 5/ Тратторія 5» — сімейний ресторан італійської кухні. З першого дня відкриття в ресторані дотримуються принципів роботи автентичної італійської тратторії — страви готують з-під ножа з місцевих і сезонних продуктів. В ресторані діє основне меню з класичними позиціями італійської кухні та сезонне. Цієї осені в закладі представили La Gazzetta №37 «Осінь в Італії» — готують салат з запеченим буряком, перцем і буратою, гарбузово-томатний суп з крем-сиром, гречото з зеленої гречки з грибами, брускету з качкою та лисичками.

Très Français — дуже по-французьки

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Костьольна, 3

Бюджет: ₴₴.

Страви: мармітако de bayonne – 335 грн, баскійський казанок мідій – 395 грн, асорті пінчо – 245 грн, ашоа з телятини з печеною картоплею – 465 грн, касуле з гусячою ніжк4ою – 362 грн, піперад з хрусткими тостами – 135 грн.

Деталі: розташований в центрі Києва, належить до сім’ї ресторанів Tres Franсais, ресторан регіональної французької кухні, сирна лавка, сніданки, літні ярмарки, доросла і дитяча кулінарні школи, формат take away, доставка.

Très Français — заклад французької кухні, який входить до сім’ї ресторанів Famille Très Français. Тут відчутна чарівна атмосфера французького брасері зі справжніми регіональними автентичними стравами, сирами та винами, що так полюбляють французи, гості міста та просто шанувальники французької кухні. В ресторані ви можете спробувати традиційні страви регіональної кухні, а також страви з нового баскійського меню.

Perets

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Маршала Тимошенка, 29

Бюджет: ₴₴.

Страви: салат із запечених баклажанів – 175 грн, інжир запечений з козячим сиром – 285 грн, перець фарширований індичкою та булгуром – 225 грн, філе морського окуня з овочами – 225 грн, тушкована ніжка кролика з білими грибами та маслинами з полентою – 245 грн.

Деталі: м’ясний ресторан на Оболоні, лаконічний інтер’єр з оригінальними деталями, страви на мангалі, стейки, всесезонна тераса, великі винна і барна карти, сезонне меню, караоке, резерв столів, парковка.

М’ясний ресторан Perets зустрічає затишною атмосферою і пропонує відмінний вибір м’ясних страв. Основний тон меню ресторану Perets задає м’ясо, страви з якого представлені «в чистому вигляді» — класичні стейки, м’ясо з дров’яної печі або на мангалі, а також різноманіття м’ясних страв з соусами і гарнірами, які вигідно підкреслюють смакові нюанси страв. В осінньому меню від шефа ви знайдете салат із запечених баклажанів, інжир запечений з козячим сиром, перець фарширований індичкою та булгуром та а на десерт сливовий пиріг.

Рукола

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вyл. В. Васильківська, 57/3; вyл. Хрещатик, 24; вул. П. Сагайдачного, 22/1; вул. Будівельників, 40; пр. Перемоги, 33/1.

Бюджет: ₴₴

Страви: брускети капрезе з ростбіфом – 165 грн, салат з телятиною і грибами – 245 грн, крем-суп із сочевиці з копченим окістом – 125 грн, конкільйони з рикотою і шпинатом в томатному соусі – 145 грн, кальцоне з куркою і горгондзолою та шинкою і грибами – 195 грн, запечений судак з картопляним пюре і соусом із оливок – 299 грн, аранчіні з моцарелою та соусом песто – 149 грн, вафельні трубочки з кремом маскарпоне і кавою – 125 грн.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, зручні локації, бренд-шеф Антон Якимчук, авторські рецепти, бізнес-ланчі, дитяче меню, власна служба доставки, резерв столів.

Мережа італійських кафе для друзів «Рукола» увібрала в себе кращі кулінарні традиції Італії — в ресторанах готують неаполітанську піцу з дров’яної печі, домашню пасту, салати, сири, до яких завжди підберуть найкращі вина з різних куточків Італії. Оновлене меню від талановитого бренд-шефа вже чекає на гостей у всіх кафе «Рукола» —  ще більше краси, ще більше Італії: класичні поєднання і авторські рецепти. Рекомендують спробувати брускети капрезе з ростбіфом, конкільйони з рикотою і шпинатом в томатному соусі та аранчіні з моцарелою і соусом песто.

Soho Park Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Генерала Шаповала, 5

Бюджет: ₴₴.

Страви: карпачо з буряка з анчоусом – 185 грн, курячий кейк з грибним соусом – 310 грн, юшка з лісових грибів – 145 грн, салат з ростбіфом – 295 грн, салат із запеченими овочами та фетою – 175 грн, філе макрелі з цукіні – 365 грн, гарбузовий ризото з печеними гливами – 199 грн.

Деталі: ресторан у парку, знаходиться в ландшафтному Солом‘янському парку, європейська кухня, страви на грилі, дров’яна піч, велика квітуча тераса, дитяче меню, винна карта, коктейлі, pets friendly, резерв столів.

Soho Park Café — затишний ресторан з літньою терасою, де можна насолодитись келихом вина під спів пташок. Ресторан розташований у мальовничому ландшафтному Солом‘янському парку. Європейська кухня та BBQ, спокійна атмосфера, квітучі тераси та свіже повітря серед великого міста — все це Soho Park Café. Меню закладу складається з холодних та гарячих закусок, салатів, супів та основних страв. Є також страви з мангала та піца. В сезонному меню ви знайдете страви з грибами, гарбузом та іншими сезонними овочами.

LUCCA

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Солом’янська, 11

Бюджет: ₴₴. 

Страви: інжир з рикотою, прошуто з качки та медом з чилі – 264 грн, салат з курячою печінкою, артишоком та імбирною заправкою – 224 грн, крем-суп із гарбуза з креветками – 246 грн, хрустка цвітна капуста з трюфельною страчателою – 198 грн, каламарата з телятиною та грибною карбонарою – 296 грн, смажене філе свинини з баклажаном – 284 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, знаходиться на Солом’янці, шеф-кухар Сергій Устименко, стильний інтер’єр, тераса, сніданки, жива музика, домашня паста та равіолі, антипасті, дитяче меню, коктейльна карта, резерв столів.

Lucca — стильний і атмосферний ресторан в стилі тосканського містечка Лукка, який навесні цього року повністю оновив інтер’єр. Готують в ресторані Lucca за класичними італійськими та авторськими рецептами, подають з фантазією. Меню кухні компактне, але продумане до дрібниць — це дозволяє використовувати тільки найсвіжіші рибу і м’ясо, хрустку зелень і добірні овочі та фрукти. В сезонному меню від шефа на вас чекають інжир з рикотою, прошуто з качки та медом з чилі, алат з курячою печінкою та імбирною заправкою, крем-суп із гарбуза з креветками, каламарата з телятиною та грибною карбонарою.

Головна фото: Soho Park Café

Фото: Facebook Trattoria No 5/ Тратторія 5, Très Français — дуже по-французьки, Perets, Руккола, Soho Park Café, LUCCA.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi