Відмінна піца в місті: де шукати? - PostEat

пошук

Відмінна піца в місті: де шукати?
20-08-2019 0 2863


Відмінна піца в місті – тема нашого матеріалу сьогодні. В Італії налічується понад дві тисячі різновидів піци, а традиційну італійську піцу печуть виключно у дров’яній печі. Найпопулярніша піца «Маргарита» названа на честь королеви, дружини італійського короля, а кольори начинки (помідор, моцарела та листя базиліку) символізують прапор Італії. Сьогодні у багатьох країнах світу, готують піцу, в Україні ця страва, як і італійська кухня в цілому, є дуже популярною. Якість закладів, що готують піцу, на високому рівні. І це не дивно, оскільки більшість з них очолюють італійські шефи, або шефи, які мали великий досвід роботи в Італії, в автентичних закладах. Де є відмінна піца в місті, читайте прямо зараз!

Mimosa Brooklyn Pizza

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 1/2

Бюджет: ₴₴. Піца (195–299 грн), закуски та салати (95–299 грн), основні страви (159–275 грн), супи та паста (78–225 грн), десерти (79–82 грн).

Страви: піца «Маргарита» – 199 грн, піца «Капрезе» з бурратою – 299 грн, піца «Чотири сири» з гострим медом – 225 грн, піца Friedman – 215 грн, піца «Пепероні» – 205 грн.

Напої: капучино – 52 грн, лимонад Basil – 70 грн, вино Chardonnay – 120 грн, вино Pinot Noir – 120 грн, вино Chianti – 95 грн, коктейль Archangel – 150 грн, коктейль Basil Sour – 160 грн.

Деталі: італійська та авторська кухні, сніданки з 09:00 до 12:00 (до 15:00 у вихідні), дров’яна піч, піцу печуть просто в залі, два поверхи, панорамні вікна з видом на Бессарабську площу, дизайнерський інтер’єр, коктейльна карта, вина Нового Світу, сезонні страви в меню.

Mimosa Brooklyn Pizza – заклад із відмінною кухнею розташований у центрі міста. Тут готують бруклінську піцу на хрусткому коржі. Тут можна замовити піцу на сніданок, обід та вечерю. Рекомендуємо спробувати піцу з трюфелем та сиром «Фантін», піцу «Лисички» з білими грибами та шпинатом, а також гостру піцу «Пепероната» з салямі та фенхелем.

Итальянская редакция

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 43

Бюджет: ₴₴₴. Піца (99–675 грн), закуски (89–379 грн), салати (165–327 грн), супи (129–487 грн), рибні та м’ясні страви (199–790 грн), паста (139–679 грн).

Страви: піца «Верде» – 239 грн, піца «Маленька Одеса» – 169 грн, піца «Сир не потрібен» – 259 грн, «Набільш морська» піца – 397 грн, піца «Дитяча Маргарита» – 115 грн.

Напої: капучино – 64 грн, лате – 66 грн, італійська кава з амарето – 139 грн, чай «Білі сльози дракона» – 69 грн, апельсиновий фреш – 93 грн, базиліковий лимонад – 79 грн.

Детали: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Володимир Ташаєв, паста власного приготування, піца із дров’яної печі, коктейльна карта, дижестив меню, у винній карті більше 100 позицій, резерв столів.

«Итальянская редакция» ресторан у якому готують авторську італійську кухню. Бренд-шеф Володимир Ташаєв, який переосмислив італійську кухню. У меню ви знайдете антіпасті, піцу, салати та пасту на будь-який смак. Рекомендуємо на сніданок спробувати ранкову піцу «Б’янка» з прошуто, руколою, грибами та перепелиними яйцями, а також піцу «Сир не потрібен» із томатно-баклажановим кремом, кабачками, цибулею, буряком, броколі, цвітною капустою, оливками, чилі, шпинатом, ферментованим лимоном та тофу.

Positano

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: просп. Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴. авторська піца (164–237 грн), традиційна піца (127–289 грн), закуски (49–228 грн), домашня паста (119–298 грн), десерти (25–98 грн).

Страви: піца з лососем та песто із цукіні – 237 грн, ціца «Маргарита» з мідіями – 164 грн, піца «Святий Валентин» – 215 грн, піца «Марінара» – 177 грн, піца «Помідоріні» – 247 грн, піца «4 сири» – 222 грн, піца «Наполетана» – 194 грн, піца «Прімавере» – 187 грн.

Напої: капучино – 40 грн, лате на рослинному молоці – 68 грн, лимонад – 52 грн, вино L’Acino Chora Rosso – 90 грн/125 мл, вино ігристе Canella Prosecco – 85 грн/125 мл, біле вино Feudo Monaci Fiano – 55 грн/125 мл, червоне вино D’Angelo Sacra Vite – 65 грн/125 мл, пиво крафтове Varvar – 60 грн, коктейль Negroni – 85 грн.

Деталі: проект команди «Сільпо», неаполітанська піца, паста власного приготування, дров’яна піч, дитячі кулінарні майстер-класи, сork fee, аперитиви з бренд-шефом ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорера «Сільпо», унікальна винна карта, панорамний вид, резерв столиків.

Positano – це ресторан, для справжніх поціновувачів справжньої піци. Заклад розташований на Березняках. Меню ресторану створили відомий бренд-шеф ресторанних проектів «Сільпо» Марко Черветті та Енцо Кочча власника пицерії La Notizia (відміченої гідом Мішлен). Гостей у закладі пригощають справжньою неаполітанською піцою на дров’яній печі.

В меню ви також знайдете традиційні види піци та і за авторськими рецептами з незвичайними начинками. Наприклад, піца «Святого Валентина» поділена на дві частини: біла для неї (провола, парміджано, прошуто «Крудо», смажені печериці з перцем чилі та часником, базилік та оливкова олія EVO D.O.P), червона для нього (соус з томатів пелаті, моцарела, парміджано, прошуто «Кото», обсмажені гливи, базилік, оливкова олія EVO D.O.P).

pizzeria Napule’

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴₴. Піца (132–469 грн), закуски (192–329 грн), салати (199–389 грн), паста (149–369 грн), супи (96–259 грн), десерти (69–162 грн).

Страви: піца Positano – 122 грн/250г, Bolognese – 151 грн/240 г, Calzone 164 грн/245 г, Ricota e Parma – 170 грн/230 г, Bianca Rosa 183 грн/ 260 г, Salmone 195 грн/ 240 г, Nutella – 107 грн/ 195 г.

Напої: капучино – 75 грн, лимонадний сквош – 70 грн, полуничний лимонад – 99 грн, ігристе вино Prosecco Treviso DOC – 112 грн/100 мл, біле вино Raudii Garganega Veneto IGT – 96 грн/100 мл.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів братів Гусовських, італійський ресторан-піцерія, автентична неаполітанська піч для піци, італійські вина, сертифікат Associazione Verace Pizza Napoletana, головний піцайоло італієць Джузеппе Іролло, резерв столів.

Napule італійський ресторан знаходиться поряд із стацією метро «Кловська». Піца в Napule неаполітанська, сертифікована Associazione Verace Pizza Napoletana. Всі страви у закладі готуються під наглядом шеф-піцайоло Джузепе Іролло, з Неаполя. В меню понад 25 видів піци, яку готують у спеціальній печі від відомого італійського майстра Стефано Феррара. Крім того, ви можете спробувати різні салати, пасту, закуски, гарячі страви, супи та десерти.

Spezzo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 32

Бюджет: ₴₴₴. Піца (118–295 грн), паста (124–196 грн), закуски (39–298 грн), салати (115–235 грн), десрти (48–138 грн).

Страви: піца «Маргарита» – 118 грн, піца «П’єра Б’янка» – 178 грн, піца «Чотири сири» – 196 грн, піца «Сан-Данієле» – 188 грн, піца «Морська» – 295 грн, піца «Кальйоне Мілано» – 185 грн, піца «Салямі Піканте» – 188 грн.

Напої: із напоями можна ознайомитись в закладі.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня, пекарня, банкетні страви, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч, багатофункціональна дитяча ігрова кімната, резерв столів.

Spezzo – це ресторан італійської кухні на вулиці Велика Васильківська. З першої хвилини у закладі, ви відчуєте дух Італії з усіма її традиціями. Для маленьких гостей тут проводять різні майстер-класи. Рекомендуємо спробувати класичну італійську піцу «Маргарита», буррату запечену у фокачі з томатною сальсою та піцету з бурратою та томатами. В основному меню гостям пропонують італійські сири, тартари, сиров’ялені делікатеси, брускети, страви з м’яса, десерти та інше.

Semifreddo Ristorante

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Кирпи, 5Б

Бюджет: ₴₴₴. Пінца Romano (165–295 грн), піца (129–242 грн), закуски (87–245 грн), салати (182–274 грн), домашня паста та ризото (142–298 грн), основні страви (252–395 грн), десерти (49–144 грн).

Страви: пінца з качкою, журавлиною та соусом Black Pepper – 185 грн, пінца з авокадо та креветками – 215 грн, пінца з салямі кантодіно, моцарелою бурата та томатами – 218 грн, піца «Маргарита» – 129 грн, піца «Чотири сири» – 242 грн.

Напої: із напоями можна ознайомитись в закладі.

Деталі: ресторан італійської кухні, мережа ресторанів La Famiglia, спеціалітети в меню — пінца і десерт семіфредо, устриці, страви на грилі, домашня паста, страви на компанію, традиційна дров’яна піч, сніданки з 08:00 до 12:00, дегустаційні вечері, private dining, майстер-класи для дітей, жива музика, kids friendly.

Semifreddo Ristorante —ресторан сучасної італійської кухні, де, зокрема, готують смачну піцу. Заклад знаходиться поблизу станції метро «Вокзальна». Родзинка закладу – це пінца, яку готують із трьох видів борошна, а саме: цільнозернове пшеничне, безглютенове та соєве. Також гостям пропонують домашню пасту та ризото, яку готують тут власноруч за італійськими традиційними рецептами.

Фото: Facebook Mimosa Brooklyn Pizza, Итальянская Редакция, POSITANO, pizzeria Napule’, Spezzo, Semifreddo Ristorante

Головна фото: Mimosa Brooklyn Pizza

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi