пошук
Анастасія Сомик
Автор
пошук
Анастасія Сомик
Автор
Відмінна піца в місті – тема нашого матеріалу сьогодні. В Італії налічується понад дві тисячі різновидів піци, а традиційну італійську піцу печуть виключно у дров’яній печі. Найпопулярніша піца «Маргарита» названа на честь королеви, дружини італійського короля, а кольори начинки (помідор, моцарела та листя базиліку) символізують прапор Італії. Сьогодні у багатьох країнах світу, готують піцу, в Україні ця страва, як і італійська кухня в цілому, є дуже популярною. Якість закладів, що готують піцу, на високому рівні. І це не дивно, оскільки більшість з них очолюють італійські шефи, або шефи, які мали великий досвід роботи в Італії, в автентичних закладах. Де є відмінна піца в місті, читайте прямо зараз!
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Басейна, 1/2
Бюджет: ₴₴. Піца (195–299 грн), закуски та салати (95–299 грн), основні страви (159–275 грн), супи та паста (78–225 грн), десерти (79–82 грн).
Страви: піца «Маргарита» – 199 грн, піца «Капрезе» з бурратою – 299 грн, піца «Чотири сири» з гострим медом – 225 грн, піца Friedman – 215 грн, піца «Пепероні» – 205 грн.
Напої: капучино – 52 грн, лимонад Basil – 70 грн, вино Chardonnay – 120 грн, вино Pinot Noir – 120 грн, вино Chianti – 95 грн, коктейль Archangel – 150 грн, коктейль Basil Sour – 160 грн.
Деталі: італійська та авторська кухні, сніданки з 09:00 до 12:00 (до 15:00 у вихідні), дров’яна піч, піцу печуть просто в залі, два поверхи, панорамні вікна з видом на Бессарабську площу, дизайнерський інтер’єр, коктейльна карта, вина Нового Світу, сезонні страви в меню.
Mimosa Brooklyn Pizza – заклад із відмінною кухнею розташований у центрі міста. Тут готують бруклінську піцу на хрусткому коржі. Тут можна замовити піцу на сніданок, обід та вечерю. Рекомендуємо спробувати піцу з трюфелем та сиром «Фантін», піцу «Лисички» з білими грибами та шпинатом, а також гостру піцу «Пепероната» з салямі та фенхелем.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 43
Бюджет: ₴₴₴. Піца (99–675 грн), закуски (89–379 грн), салати (165–327 грн), супи (129–487 грн), рибні та м’ясні страви (199–790 грн), паста (139–679 грн).
Страви: піца «Верде» – 239 грн, піца «Маленька Одеса» – 169 грн, піца «Сир не потрібен» – 259 грн, «Набільш морська» піца – 397 грн, піца «Дитяча Маргарита» – 115 грн.
Напої: капучино – 64 грн, лате – 66 грн, італійська кава з амарето – 139 грн, чай «Білі сльози дракона» – 69 грн, апельсиновий фреш – 93 грн, базиліковий лимонад – 79 грн.
Детали: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Володимир Ташаєв, паста власного приготування, піца із дров’яної печі, коктейльна карта, дижестив меню, у винній карті більше 100 позицій, резерв столів.
«Итальянская редакция» – ресторан у якому готують авторську італійську кухню. Бренд-шеф Володимир Ташаєв, який переосмислив італійську кухню. У меню ви знайдете антіпасті, піцу, салати та пасту на будь-який смак. Рекомендуємо на сніданок спробувати ранкову піцу «Б’янка» з прошуто, руколою, грибами та перепелиними яйцями, а також піцу «Сир не потрібен» із томатно-баклажановим кремом, кабачками, цибулею, буряком, броколі, цвітною капустою, оливками, чилі, шпинатом, ферментованим лимоном та тофу.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: просп. Тичини, 1в
Бюджет: ₴₴. авторська піца (164–237 грн), традиційна піца (127–289 грн), закуски (49–228 грн), домашня паста (119–298 грн), десерти (25–98 грн).
Страви: піца з лососем та песто із цукіні – 237 грн, ціца «Маргарита» з мідіями – 164 грн, піца «Святий Валентин» – 215 грн, піца «Марінара» – 177 грн, піца «Помідоріні» – 247 грн, піца «4 сири» – 222 грн, піца «Наполетана» – 194 грн, піца «Прімавере» – 187 грн.
Напої: капучино – 40 грн, лате на рослинному молоці – 68 грн, лимонад – 52 грн, вино L’Acino Chora Rosso – 90 грн/125 мл, вино ігристе Canella Prosecco – 85 грн/125 мл, біле вино Feudo Monaci Fiano – 55 грн/125 мл, червоне вино D’Angelo Sacra Vite – 65 грн/125 мл, пиво крафтове Varvar – 60 грн, коктейль Negroni – 85 грн.
Деталі: проект команди «Сільпо», неаполітанська піца, паста власного приготування, дров’яна піч, дитячі кулінарні майстер-класи, сork fee, аперитиви з бренд-шефом ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорера «Сільпо», унікальна винна карта, панорамний вид, резерв столиків.
Positano – це ресторан, для справжніх поціновувачів справжньої піци. Заклад розташований на Березняках. Меню ресторану створили відомий бренд-шеф ресторанних проектів «Сільпо» Марко Черветті та Енцо Кочча власника пицерії La Notizia (відміченої гідом Мішлен). Гостей у закладі пригощають справжньою неаполітанською піцою на дров’яній печі.
В меню ви також знайдете традиційні види піци та і за авторськими рецептами з незвичайними начинками. Наприклад, піца «Святого Валентина» поділена на дві частини: біла для неї (провола, парміджано, прошуто «Крудо», смажені печериці з перцем чилі та часником, базилік та оливкова олія EVO D.O.P), червона для нього (соус з томатів пелаті, моцарела, парміджано, прошуто «Кото», обсмажені гливи, базилік, оливкова олія EVO D.O.P).
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Мечникова, 9
Бюджет: ₴₴₴. Піца (132–469 грн), закуски (192–329 грн), салати (199–389 грн), паста (149–369 грн), супи (96–259 грн), десерти (69–162 грн).
Страви: піца Positano – 122 грн/250г, Bolognese – 151 грн/240 г, Calzone 164 грн/245 г, Ricota e Parma – 170 грн/230 г, Bianca Rosa 183 грн/ 260 г, Salmone 195 грн/ 240 г, Nutella – 107 грн/ 195 г.
Напої: капучино – 75 грн, лимонадний сквош – 70 грн, полуничний лимонад – 99 грн, ігристе вино Prosecco Treviso DOC – 112 грн/100 мл, біле вино Raudii Garganega Veneto IGT – 96 грн/100 мл.
Деталі: заклад сім’ї ресторанів братів Гусовських, італійський ресторан-піцерія, автентична неаполітанська піч для піци, італійські вина, сертифікат Associazione Verace Pizza Napoletana, головний піцайоло – італієць Джузеппе Іролло, резерв столів.
Napule – італійський ресторан знаходиться поряд із стацією метро «Кловська». Піца в Napule – неаполітанська, сертифікована Associazione Verace Pizza Napoletana. Всі страви у закладі готуються під наглядом шеф-піцайоло Джузепе Іролло, з Неаполя. В меню понад 25 видів піци, яку готують у спеціальній печі від відомого італійського майстра Стефано Феррара. Крім того, ви можете спробувати різні салати, пасту, закуски, гарячі страви, супи та десерти.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 32
Бюджет: ₴₴₴. Піца (118–295 грн), паста (124–196 грн), закуски (39–298 грн), салати (115–235 грн), десрти (48–138 грн).
Страви: піца «Маргарита» – 118 грн, піца «П’єра Б’янка» – 178 грн, піца «Чотири сири» – 196 грн, піца «Сан-Данієле» – 188 грн, піца «Морська» – 295 грн, піца «Кальйоне Мілано» – 185 грн, піца «Салямі Піканте» – 188 грн.
Напої: із напоями можна ознайомитись в закладі.
Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня, пекарня, банкетні страви, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч, багатофункціональна дитяча ігрова кімната, резерв столів.
Spezzo – це ресторан італійської кухні на вулиці Велика Васильківська. З першої хвилини у закладі, ви відчуєте дух Італії з усіма її традиціями. Для маленьких гостей тут проводять різні майстер-класи. Рекомендуємо спробувати класичну італійську піцу «Маргарита», буррату запечену у фокачі з томатною сальсою та піцету з бурратою та томатами. В основному меню гостям пропонують італійські сири, тартари, сиров’ялені делікатеси, брускети, страви з м’яса, десерти та інше.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Кирпи, 5Б
Бюджет: ₴₴₴. Пінца Romano (165–295 грн), піца (129–242 грн), закуски (87–245 грн), салати (182–274 грн), домашня паста та ризото (142–298 грн), основні страви (252–395 грн), десерти (49–144 грн).
Страви: пінца з качкою, журавлиною та соусом Black Pepper – 185 грн, пінца з авокадо та креветками – 215 грн, пінца з салямі кантодіно, моцарелою бурата та томатами – 218 грн, піца «Маргарита» – 129 грн, піца «Чотири сири» – 242 грн.
Напої: із напоями можна ознайомитись в закладі.
Деталі: ресторан італійської кухні, мережа ресторанів La Famiglia, спеціалітети в меню — пінца і десерт семіфредо, устриці, страви на грилі, домашня паста, страви на компанію, традиційна дров’яна піч, сніданки з 08:00 до 12:00, дегустаційні вечері, private dining, майстер-класи для дітей, жива музика, kids friendly.
Semifreddo Ristorante —ресторан сучасної італійської кухні, де, зокрема, готують смачну піцу. Заклад знаходиться поблизу станції метро «Вокзальна». Родзинка закладу – це пінца, яку готують із трьох видів борошна, а саме: цільнозернове пшеничне, безглютенове та соєве. Також гостям пропонують домашню пасту та ризото, яку готують тут власноруч за італійськими традиційними рецептами.
Фото: Facebook Mimosa Brooklyn Pizza, Итальянская Редакция, POSITANO, pizzeria Napule’, Spezzo, Semifreddo Ristorante
Головна фото: Mimosa Brooklyn Pizza
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi