Хачапурі в ресторанах Києва: цікаві варіації - PostEat

пошук

Хачапурі в ресторанах Києва: цікаві варіації
25-01-2022 0 1666


Хачапурі в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Хачапурі можна по праву назвати справжнім кулінарним символом Грузії. Варіантів приготування хачапурі існує дуже багато — в грузинських ресторанах Києва готують мегрельські, аджарські, імеретинські, осетинські хачапурі. Проте можна зустріти й авторські варіації з блакитним сиром, вершковим кроликом, хумусом, лососем та лисичками. Які цікаві варіації хачапурі в ресторанах Києва можна спробувати, читайте в нашому матеріалі.

Dediko

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Лобановського, 6А

Бюджет: ₴₴.

Страви: аджарулі Дедіко чотири сири – 175 грн, хачапурі з лисичками – 292 грн, аджарулі XL – 290 грн, мегрулі XXL – 450 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, знаходиться на Солом’янці, два поверхи, класична грузинська кухня, страви у хоспері, сніданки з 10:00 до 16:00, бізнес-ланчі з 12:00 до 16:00, VIP-зала, грузинські та європейські вина, спеціальні пропозиції, доставка, резерв столів.

Dediko — ресторан грузинської кухні на Солом’янці поруч з Севастопольською площею. Назва ресторану з грузинської перекладається як «матуся» — не просто мати чи мама, а саме матуся, яка береже традиції родинних рецептів, однак іноді дозволяє собі експериментувати. Традиційна для грузинської кухні домашня випічка в меню представлена різноманітними хачапурі. Справжня зірка меню — фірмовий хачапурі-аджарулі від Dediko, що має в начинці цілих чотири види сиру: імеретинський, адигейський, сулугуні та дор блю. Новинка, яку варто спробувати — ніжний хачапурі у формі човника з сиром сулугні та лисичками, тушкованими з часником та вершками. Для дружніх компаній в ресторані спеціально підготували великі порції найпопулярніших хачапурі аджарулі та найсирніший мегрулі XXL. Зарезервувати стіл можна за номером +380933086121.

Ой, мамо. Це було в Тбілісі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 109/20; вул. Велика Васильківська, 63

Бюджет: ₴₴.

Страви: хачапурі & cheeps – 146 грн, «Зірки зійшлись в Батумі» – 186 грн, хачапурі лобіані – 146 грн.

Деталі: грузинська кухня, старовинні сімейні рецепти, стилізований інтер’єр, кілька зал, частково відкрита кухня, тоне-меню, дегустації вин, вина побокально, безкоштовна доставка, резерв столів.

«Ой, мамо. Це було в Тбілісі» — грузинські ресторани в центрі міста, де готують автентичні грузинські страви за старовинними рецептами. Інтер’єр закладів затишний, виконаний в теплих тонах і прикрашений традиційними грузинськими орнаментами. Ви можете обрати столик у основній залі чи в одній із затишних окремих зал. В меню різноманітні закуски та салати, хінкалі, м’ясо з мангалу та хачапурі. Серед останніх ви знайдете кілька цікавих позицій: хачапурі & cheeps на тонкому тісті з ніжним крем-сиром з сулугуні та бринзи із запеченим пореєм та домашніми картопляними чіпсами, хачапурі лобіані з червоною квасолею та беконом, а також авторський чорний аджарський хачапурі від Ніно з додавання зелені та часникового масла.

МАМА МАНАНА

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. В. Васильківська, 44; вул. Г. Кірпи, 5Б; вул. Нижній Вал, 23; вул. Прорізна, 22; вул. Васильківська, 100А.

Бюджет: ₴₴.

Страви: аджарулі з лисичками – 267 грн, аджарулі з цукіні та шором на томатному соусі по-горійськи – 172 грн, ебраелі з хумусом – 172 грн, квеліс сахлі з 4 сирами – 242 грн, метевзе зі слабосолоним лососем – 235 грн,  пеновані з вершковим кроликом – 317 грн.

Деталі: грузинська кухня, сезонні страви в меню, атмосферний інтер’єр, широкий вибір хінкалі і хачапурі, тоне-меню, доставка, формат take away.

«МАМА МАНАНА» — це ресторани грузинської кухні з дружньою атмосферою і висококласним сервісом. Інтер’єр закладів створює затишну атмосферу завдяки стильному декору. У ресторанах готують домашню грузинську кухню: хінкалі, гарячі закуски, м’ясні страви з печі тоне та грузинські десерти. Акцент робиться на хачапурі, у меню їх 15 видів: з лисичками, з цукіні та шором, з хумусом та томатами, зі слабосолоним лососем, а також з вершковим кроликом.

Чачапурі \ Чачапури

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: б-р Тараса Шевченка, 36а; вул. А.Ахматової, 30

Бюджет: ₴₴. 

Страви: хабізгіна з пряним гарбузом – 200 грн, квеліс сахлі з 4 сирами – 255 грн, аджарулі з лисичками – 255 грн, хачапурі зі слабосолоним лососем – 255 грн, хачапурі по-осетинськи з фіолетовою картоплею – 190 грн.

Деталі: традиційні страви грузинської кухні, тоне-меню, кулінарні майстер-класи для дорослих і дітей, доставка, автентичний інтер’єр, дегустації грузинських вин, резерв столів.

Ресторан «Чачапурі» на бульварі Шевченка вже понад п’ять років називає себе «офіційним представництвом грузинської кухні в Україні». Також у закладу є «молодший брат» на Позняках. В ресторані шанують грузинські традиції гостинності та готують автентичні страви — у справжній печі-тандирі випікають лаваш та готують м’ясо. Серед хачапурі є кілька авторських цікавинок, наприклад, хачапурі по-аджарськи з сирами сулугуні, імеретинським, брі та пармезаном на базиліковому соусі та фісташками.

Sanatrelo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Богдана Хмельницького, 29/2; вул. Прорізна 18/1.

Бюджет: ₴₴.

Страви: хачапурі 4 сира – 285 грн, хачапурі з куркою, печерицями та сиром – 225 грн, хачапурі з лососем, шпинатом та сиром – 255 грн.

Деталі: автентичний грузинський ресторан, знаходяться в центрі міста, фірмові страви для компаній, напої власного виробництва, страви на мангалі, винна карта, підходить для банкетів, резерв столів.

Sanatrelo ㅡ це автентичний грузинський ресторан зі справжніми грузинськими стравами від шеф-кухаря. В місті є вже два ресторан у центрі — на Прорізній та на Богдана Хмельницького. Меню закладу складається з холодних та гарячих закусок, салатів, супів, хачапурі та хінкалі, м’ясних та рибних страв на мангалі, гарнірів та десертів. Окрім класичних хачапурі в ресторанах готують три фірмових позиції: з чотирма сирами, з куркою та печерицями, а також з лососем та шпинатом.

Головна фото: «Ой, мамо. Це було в Тбілісі»

Фото: Facebook Dediko, «Ой, мамо. Це було в Тбілісі», «МАМА МАНАНА», «Чачапурі \ Чачапури», Sanatrelo.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi