пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Довголіття ресторану в Києві — вірна ознака того, що заклад вартий уваги та має безліч постійних гостей. «Хінкалі на Шота Руставелі» можна сміливо назвати справжнім грузинським довгожителем, адже ресторан приймає відвідувачів з усіх куточків світу більше десятка років. Нещодавно на Оболоні відкрився новий ресторан «Хінкалі», про який ми розповідали в нашому огляді, а в цьому матеріалі розповімо про секрети успіху ресторану «Хінкалі на Шота Руставелі».
Про концепцію та локацію
«Хінкалі на Шота Руставелі» вже 14 років є домівкою грузинської гостинності та місцем зустрічі зі справжніми смаками Грузії. Сім років поспіль керуючим рестораном є Олександр Чуняк – саме ця людина створює гармонію затишності, щоденно особисто бере участь у всіх справах. Під його керівництвом створилась міцна команда ресторану, яка не перший рік пліч-о-пліч обдаровує гостинністю сотні гостей.
Ресторан знаходиться у самому серці української столиці, на одній із затишних вулиць, якою варто поволі прогулятись перед візитом до «Хінкалі» — ви не тільки отримаєте естетичну насолоду від міської архітектури, а й нагуляєте апетит перед щедрим застіллям.
Про інтер’єр
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Інтер’єр ресторану від YUDIN Design створює дивовижну атмосферу затишного старовинного грузинського дому, де старійшина роду збирає численних родичів за великим столом. З порогу гості потрапляють до основної східної зали із відкритою кухнею — тут кожен охочий може спостерігати, як досвідчені кухарі майстерно виліплюють складки у хінкалі та розкачують тісто для хачапурі. З основної зали можна переміститись до «Лози» — затишної зали, в якій вся стеля оплетена паростками виноградної лози. У цій залі також є окрема альтанка, прихована за бежевими портьєрами, для камерних приватних застіль. Любителям гарних вин радимо обирати столик у залі «Винний погріб», в його інтер’єрі все нагадує про «напій богів»: дерев’яні бочки, традиційні глечики для вина та велика колекція різноманітних винних пляшок. Для особливих подій та нагод у ресторані є окремий зал «Султанка», де можна святкувати у найближчому колі; зал вміщує до 10 гостей. Бажаєте насолодитись стравами на свіжому повітрі? До ваших послуг затишна літня тераса.
Про кухню
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Меню «Хінкалі на Шота Руставелі» перевірене роками та вподобаннями постійних гостей — в ньому як знайомі класичні страви з незмінним смаком, так і неординарні авторські поєднання. Кожен рецепт вивірений та вдосконалений за більш ніж десятилітню історію ресторану. В «Хінкалі» готують все, чим славиться грузинська кухня: хінкалі, класичні хачапурі і великі варіації хачапурі по-аджарськи та хачапурі по-царськи для компаній, пхали, харчо, сациві, лобіо, чахохбілі, шашлик і люля-кебаб. Фірмових хінкалі в меню представлено 12 видів на будь-який смак.
Дещо з меню:
В обох ресторанах «Хінкалі» — і на Шота Руставелі, і на Оболоні, представлена оновлена винна карта, доповнена ексклюзивними позиціями грузинських вин різних виробників, яких не знайдеш у звичайному винному маркеті. Одним із надбань винної карті ресторанів «Хінкалі» стали грузинські вина Khareba — натуральні вина з виноградників сімейної компанії в Східній і Західній Грузії, які виробляють за автентичними грузинськими та сучасними європейськими технологіями.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Дещо з винної карти:
Не забувають у ресторанах «Хінкалі» тішити своїх гостей традиційною травневою пропозицією — впродовж усього місяця по 31 травня в ресторанах «Хінкалі на Шота Руставелі» та «Хінкалі на Оболоні» при замовленні будь-якої пляшки вина Khareba ви отримаєте дві порції хінкалі в подарунок на вибір гостя! Чудова нагода зібратись великою компанією й влаштувати свято ароматних хінкалі та відмінного грузинського вина.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Про локацію
Де: м.Київ, вул. Шота Руставелі, 4; м.Київ, пр-т Героїв Сталінграду, 24, секція 11а.
Графік роботи: з 11:00 до 01:00.
Бюджет: ₴₴. Хінкалі (128 – 185 грн), салати (125 – 195 грн), м’ясні страви (95 – 325 грн), гриль-меню (215 – 425 грн).
Деталі: ресторан грузинської кухні в центрі Києва, автентичні та авторські страви, авторський інтер’єр від YUDIN Design, кілька залів, літня тераса, багата колекція грузинських вин, гриль-меню, бізнес-ланчі в будні дні з 12:00 до 17:00, готові бенкетні пропозиції для компаній, наливки власного виробництва, спеціальні пропозиції, вина побокально, зручний резерв столів.
Фото: Дарія Ярош/PostEat
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi