Холодні супи в ресторанах Києва: окрошка, гаспачо, холодник - PostEat

пошук

Холодні супи в ресторанах Києва: окрошка, гаспачо, холодник
22-06-2020 0 1723


Холодні супи в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Із настанням спеки найпопулярнішими супами стають знайома з дитинства окрошка і пікантний іспанський гаспачо. Ці перші страви мають безліч переваг — вони подаються холодними, багаті вітамінами, а в їхній рецептурі свіжі сезонні продукти. Ми дізнались, де подають класичну окрошку та авторський гаспачо, а також буряковий холодник та холодний суп з гороху — дізнавайтесь, де спробувати смачні та освіжаючі холодні супи в ресторанах Києва цього літа.

Steakhouse

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 49а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (210–340 грн), супи (160–210 грн), основні страви (210–560 грн).

Страви: окрошка з копченим яловичим язиком на квасі або айрані – 180 грн, гаспачо з тартаром з тунця та ікрою тобіко – 210 грн.

Напої: еспресо – 40/50 грн, глясе – 70 грн, матча лате – 120 грн, Bloody Mary – 180 грн.

Деталі: стейкхаус, заходиться в центрі міста, власники — Дмитро Заходякін і Аліна Косічкіна, стильний дизайнерський інтер’єр від Дениса Беленко, літня тераса, шеф-кухар Олег Старун, стейки американського і українського походження, винна карта, резерв столів.

Steakhouse — м’ясний ресторан зі справжніми стейками американського і українського походження, який успішно функціонує з жовтня 2017 року. З травня 2020 року рестораном офіційно займаються Дмитро Заходякін і Аліна Косічкіна. З цього часу на кухні ресторану головує шеф-кухар Олег Старун, він трансформував меню та додав абсолютно нові вишукані страви. В розділі супів варто звернути увагу на окрошку з копченим яловичим язиком на квасі або айрані та на гаспачо з тартаром з тунця та ікрою тобіко.

Жизнь Замечательных Людей

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 36

Бюджет: ₴₴. Спочатку (80–317 грн), завжди (209–365 грн), після (249–273 грн).

Страви: літня окрошка з травами та індичкою – 119 грн, літня окрошка з травами та лососем – 195 грн, літня окрошка з травами та креветками – 195 грн.

Напої: коктейль French 75 – 198 грн, Basil Beauty – 188 грн, Aperol Spritz – 179 грн.

Деталі: група ресторанів First Line Group, авторська кухня, бренд-шеф Володимир Ташаєв, частково відкрита кухня, коктейльна карта, літня тераса, резерв столів, формат take away.

«ЖЗЛ» — концептуальний ресторан від мережі закладів First Line Group у центрі міста. В закладі стильний сучасний інтер’єр, контактна барна стійка і велика коктейльна карта, а також відкрита кухня. Шеф-кухарем закладу є Володимир Ташаєв. У «ЖЗЛ» приходять за смачними сніданками, неповторною атмосферою і бесідами за келихом вина — влітку в закладі пропонують окрошку з травами, яку можна замовити з індичкою, лососем або з креветками.

Alaska Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 20

Бюджет: ₴₴₴. Салати (265–790 грн), паста та ризото (160–850 грн), риба і морепродукти (290–1450 грн).

Страви: гаспачо з крабом – 550 грн, окрошка з крабом – 490 грн, окрошка з яловичим язиком – 240 грн.

Напої: коктейлі: Black Peak – 250 грн, Alaska – 230 грн, Benny Benson – 190 грн, Klondike – 250 грн.

Деталі: двоповерховий ресторан, літня тераса, караоке, VIP-зала, вишуканий інтер’єр, страви середземноморської, італійської та авторської кухні, королівський краб в меню, винна карта, авторські коктейлі, кальян.

Alaska Kyiv — ресторан преміумкласу, який вирізняється сучасним та витонченим інтер’єром. В основі меню ресторану — витончені середземноморські страви із найсвіжіших морепродуктів. У великому меню ви знайдете молюсків на грилі і страви з них, а також цілу рибу та кав’яр. Стравою-флагманом Alaska Kyiv є королівський краб, влітку з ним в ресторані готують іспанський холодний суп гаспачо та окрошку. Також можна замовити більш класичну варіацію окрошки з язиком.

Кувшин

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Федорова, 10

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (118–339 грн), супи (168–175 грн), десерти (135–358 грн).

Страви: холодний томатний суп з морозивом з мацоні – 168 грн, окрошка за вірменським рецептом на мацоні з індичкою – 168 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан грузинської кухні, належить до сім’ї ресторанів La Famiglia, розташований у парковій зоні, два шеф-кухарі — Тристан Арабулі і Гурген Сараф’ян, традиційна кавказька кухня, мангал-меню, власна енотека, піч пурне, стильний інтер’єр, літня тераса, формат take away, резерв столів.

«Кувшин» — ресторан з більш ніж десятирічною історією, який знаходиться в затишному зеленому сквері в центрі столиці. У закладі шанують традиції східної гостинності і готують національні страви грузинської, вірменської та азербайджанської кухонь. Сезонне оновлення меню ресторану дало можливість гостям скуштувати холодний томатний суп з морозивом з мацоні та окрошка за вірменським рецептом на мацоні з індичкою.

Lucky Restaurant Vinoteque

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴₴. Овочеві страви (249–399 грн), м’ясні страви (319–999 грн), рибні страви (295–899 грн).

Страви: холодник буряковий з креветками – 279 грн.

Напої: американо – 59 грн, матча лате – 99 грн, ананасовий сік – 229 грн.

Деталі: ресторан-винотека, італійська та французька кухні в авторській обробці, шеф-кухар Володимир Ярославський, велика винна карта, магазин-партнер Good Wine, ексклюзивні поставки найсвіжіших продуктів, морські делікатеси, сніданки по буднях з 8:00 до 12:00 (у вихідні з 10:00 до 12:30), резерв столів, парковка.

Lucky Restaurant Vinoteque — преміумресторан авторської кухні шефа Володимира Ярославського. Меню тут засноване на поєднанні вишуканості французької та італійської кухонь, а кожну страву перетворюють на витвір мистецтва. Ресторан є партнером винного бюро Good Wine, тому винна карта Lucky Restaurant Vinoteque налічує більше 4000 найменувань. Цього сезону в ресторану пропонують охолодитись буряковим холодником з креветками.

100 років тому вперед 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 4

Бюджет: ₴₴. Супи (120–155 грн), закуски (80–195 грн), основні страви (135–295 грн).

Страви: холодний суп з гороху, креветок і тархуну з імбиром – 140 грн.

Напої: Paloma – 180 грн, Passion Sour – 180 грн, Green Park – 180 грн, Last Word – 180 грн.

Деталі: ресторан сучасної української кухні, шеф Євген Клопотенко, авторська подача, знаходиться в центрі Києва, інтер’єр — архітектурне бюро Слави Балбека, два поверхи, резерв столів.

Ресторан сучасної української кухні «100 років тому вперед» знаходиться в історичній частині Києва. Шеф-кухар ресторану Євген Клопотенко разом з командою зібрали старовинні рецепти української кухні та адаптували їх до сучасних трендів, надавши автентичним смакам ще більше вишуканості. Чудово освіжить цього спекотного літа холодний суп з гороху, креветок і тархуну з імбиром.

Piccolino

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Гончара, 67

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (145–415 грн), паста (197–525 грн), риба і морепродукти (412–825 грн).

Страви: гаспачо з жовтих томатів з крабом – 415 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, ресторан домашньої італійської кухні з найбільшим вибором Prosecco в Україні, сезонне меню, спеціальні страви від шеф-кухаря, моцарела-бар, просеко-бар, паста домашнього приготування, тераса, можливість замовити страви без глютену.

Piccolino — елегантний італійський ресторан команди La Famiglia в центрі Києва з домашньою атмосферою, де представлено великий вибір італійського ігристого вина. Меню Piccolino досить велике, щомісяця його доповнюють спеціальними сезонними стравами від шеф-кухаря. Стати найпопулярнішим літнім супом є всі шанси у гаспачо з жовтих томатів з крабом.

INK restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пилипа Орлика, 6

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (60–290 грн), салати (120–650 грн), м’ясо (150–390 грн).

Страви: гаспачо з овочами – 145 грн, окрошка на сметані – 145 грн, холодник з куркою су-від – 145 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: класичний ресторан, страви європейської та середземноморської кухні, великий вибір страв з риби та морепродуктів, страви в хоспері, сніданки, винна карта, резерв столів.

INK restaurant — ресторан європейської та середземноморської кухні в центральній частині міста. Інтер’єр в ресторанах класичний, витриманий у спокійних приємних тонах. В меню великий вибір страв з риби та морепродуктів, страви в хоспері, стейки та устриці. В літньому меню пропонують три холодних супи — гаспачо з овочами, окрошку на сметані та холодник з куркою су-від.

Фото: Facebok Steakhouse, Жизнь Замечательных Людей, Alaska Kyiv, Кувшин, Lucky Restaurant Vinoteque, 100 років тому вперед, Piccolino, INK restaurant.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi