Заклади для корпоративу в Києві: 5 локацій від PostEat - PostEat

пошук

Заклади для корпоративу в Києві: 5 локацій від PostEat
28-11-2023 0 5599


Редакція PostEat починає розповідати про локації, де можна відзначити корпоратив в Києві. Щодня українці виборюють собі право на життя: ЗСУ відбиваючи атаки ворга, а мешканці тилу працюючи та підтримуючи економіку країни. До Нового року залишилося трохи більше місяця, і якщо ви ще не встигли забронювати ресторан для новорічного банкету з колегами — зараз саме час. Зібратись разом з колегами, підсумувати рік, що йде, подякувати один одному за підтримку та підтримати найкращі ЗСУ донатом ви можете в одному із закладів з нашої добірки.

Mr. Zuma

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: площа Спортивна, 1а

Бюджет: ₴₴.

Страви: тейтен-суши салат з лососем, тунцем та вугром – 485 грн, смажений гребінець у тісті катаіфі з соусом ікура-майонез – 445 грн, гарячі спрінг-роли з куркою, овочами та солодким соусом чилі – 225 грн, качина грудка з соусом бальзамік-теріякі – 595 грн.

Деталі: ресторан японської кухні преміум класу, розташований в самому центрі міста; вишукані авторські страви; інтерʼєр, що вражає своєю елегантністю; неймовірна панорама Києва; обслуговування на вищому рівні, business lunch, фірмові коктейлі, доставка в будь-яку частину міста.

Mr. Zuma — унікальний ресторан створений для того, щоб занурити вас у світ вишуканості та смаку японської кулінарії, де кожен момент стає незабутньою подією. Ресторан є ідеальним місцем для проведення вашого особливого заходу. В Mr. Zuma пропонують спеціальні страви з банкетного меню, затишну атмосферу та елегантний дизайн.

Завдяки найвищим стандартам обслуговування та увазі до кожної деталі, в ресторані гарантують, що ваш банкет у Mr. Zuma стане найяскравішою подією, яка запам’ятається вам та вашим гостям. На захід у вигляді фуршету Mr. Zuma готовий прийняти до 250 гостей, вартість з людини складатиме від 750 грн. Якщо плануєте банкет, то радо приймуть до 100 гостей, вартість від 1500 грн з людини. В Mr. Zuma підберуть пропозицію під ваш бюджет та врахують всі побажання. Бронюйте свою дату за телефоном +380674007552 та отримайте незабутні враження разом.

Сіль Землі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Софіївська Борщагівка, вул. Боголюбова, 1А

Бюджет: ₴₴.

Страви: філе судака з соусом тартар та мусом з авокадо — 460 грн, качина грудка сувід — 450 грн, бургер «Сіль Землі» — 450 грн, тигрові креветки панко — 380 грн, тартар з лосося — 460 грн, олівʼє з лососем — 295 грн, дорадо діпфрай з гірчичним вінегретом і просоченими в кисло-солодкому соусі чері — 790 грн.

Деталі: ресторанний комплекс, тематичний інтер’єр; сучасна українська, європейська та азійська кухні; страви на компанію, літня тераса, європейські та українські вина, авторські та класичні коктейлі, кальян.

«Сіль Землі» — сучасний ресторанний комплекс в етно-стилі. В «Сіль Землі» обіцяють створити автентичну атмосферу в обрамленні українських традицій, почастувати гостей українською кухнею у сучасному виконанні та врахувати всі індивідуальні вподобання. В комплексі є різноманітні можливості для проведення свята: для банкетів та фуршетів пропонують зали на 1 та 2 поверхах, а також банкетні будиночки. На першому поверсі є велика зала на 120 гостей (200 гостей на фуршет) та VIP-зала на 18 гостей. На другому поверсі є зала на 80 гостей (150 гостей на фуршет). Серед банкетних будиночків є великий на 18 гостей та середній на 6 гостей. Також в закладі можуть допомогти з організацією свята (ведучі, музичний супровід), існує послуга закриття для приватного заходу одного з поверхів або всього ресторану, для гостей доступний безкоштовний паркінг, також вас завжди проконсультує персональний банкет-менеджера.

«Тарас»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Берестейський, 84Б

Бюджет: ₴₴.

Страви: карпачо з запеченого гарбуза на подушці сиру філадельфія – 198 грн, теплий салат з телятиною та овочами – 245 грн, жульєн курячий в млинцях – 125 грн, запечений баклажан з томатом конкасе та сиром сулугуні – 186 грн, індичка фарширована сиром та шпинатом – 286 грн.

Деталі: ресторан української кухні, страви на грилі, колоритний інтер’єр, два поверхи, окремі альтанки, музейний формат, літня тераса з фонтаном, підходить для банкетних заходів, можна привести іноземного гостя, резерв столів, парковка.

Ресторан «Тарас» — це епіцентр української автентичності та сімейного затишку. Ідеальне місце для святкування корпоративу в колі колег. Смачна національна кухня, вигідні фуршетні пропозиції та обслуговування на вищому рівні. Ідеальний вибір, щоб смачно поїсти, хильнути п’янких напоїв та танцювати до нестями. В меню представлені популярні класичні українські страви, а також українські страви з локальних продуктів у сучасній інтерпретації. У вашому розпорядженні невеликий банкетний зал для камерного святкування на 20 осіб або зал для масштабної події на 200 гостей.

Odesa Restaurant 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 114

Бюджет: ₴₴.

Страви: мариновані оливки з цитринами – 185 грн, курячий паштет з конфітюром і вишневим мармеладом – 275 грн, форшмак, який готуємо за вашим столом – 250 грн, філе кларієвого сома з цитроново-соєвим соусом — 385 грн, курча на мангалі з аджикою – 465 грн.

Деталі: космополітична кухня, знаходиться в центрі Києва, велика та різноманітна винна карта відзначена міжнародним келихом Wine Spectator, сезонні страви в меню, устриці та свіжа риба, велика коктейльна карта, частково відкрита кухня, резерв столів, доставка.

Odesa Restaurant — це сучасний космополітичний ресторан, який двічі ставав кращим рибним рестораном країни за версією премії «Сіль» — у 2017 і 2019 роках. В закладі велика та вишукана винна карта, яка відзначена міжнародним келихом Wine Spectator. Тут завжди в наявності свіжі устриці, чорноморська риба та холодне ігристе. За меню відповідає досвідчений бренд-шеф Ігор Крамаренко, він надихається світовою кухнею і надає перевагу локальним та сезонним продуктам від перевірених виробників. В Odesa можна організувати заходи різного формату — від камерного вечора до банкету на 50 осіб, є окрема зала, яку можна орендувати під захід. Також є можливість закрити весь ресторан.

Perets

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Левка Лук’яненка, 29

Бюджет: ₴₴.

Страви: м’ясне асорті — 410 грн, салат дракон з копченим вугрем, руколою та авокадо – 465 грн, карпачо з лосося з томатами, руколою та сиром горгондзола – 525 грн, шашлик із телятини – 410 грн, філе морського окуня з овочами – 380 грн.

Деталі: м’ясний ресторан на Оболоні, лаконічний інтер’єр з оригінальними деталями, страви на мангалі, стейки, всесезонна тераса, великі винна і барна карти, сезонне меню, караоке, резерв столів, парковка.

Perets — м’ясний ресторан на Оболоні, меню якого поєднує в собі як традиційні рецепти, так і гастрономічні тренди. Основна меню м’ясо: класичні стейки, м’ясо з дров’яної печі або на мангалі, а також різноманіття м’ясних страв з соусами і гарнірами. В п’яти залах двоповерхового закладу можна не тільки поїсти, а й відпочити в караоке, переглянути футбольні матчі та відзначити корпоратив.

Головна фото: Billy Huynh on Unsplash  

Фото: Facebook Mr.Zuma, «Сіль Землі», «Тарас», Odesa Restaurant, Perets.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi