Заклади на Печерську: нові та знайомі локації. Частина 1 - PostEat

пошук

Заклади на Печерську: нові та знайомі локації. Частина 1
12-11-2022 0 1811


Про заклади на Печерську розповідає редакція PostEat. Печерськ, як один з центральних історичних районів Києва, давно є діловим та культурним осередком міста. Архітектурні перлини, парки, бізнес-центри та, звичайно, гастрономічні локації Печерська гідні вашої уваги. Розповідаємо про кілька закладів на Печерську, де ви зможете поснідати, скуштувати італійської кухні, зустрітись на келих вина зі справжнім іспанським хамоном та поласувати фірмовими осетинськими пирогами.

Montecchi Capuleti

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Є. Коновальця, 36в

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: мідії, томлені в білому вині з тосканськими травами – 324 грн, печінка по-венеціанськи, томлена у червоному вині з трюфельним кремом та білими грибами – 299 грн, орзо у підкопченому вершковому соусі з креветками – 364 грн, ризото з лісовими грибами – 365 грн.

Деталі: італійська кухня, сніданки з 10:00 до 12:00, кілька зал, страви на грилі, велика винна карта,  паркінг, доставка, формат take away, тераса, kids friendly, дитячі майстер-класи, дитяче меню, жива музика, резерв столів.

Montecchi Capuleti — ресторан-траторія на Печерську, який поєднує домашню і високу італійську кухні. В меню Montecchi Capuleti поєднали вишукані страви з морських делікатесів, класичну неаполітанську піцу на тонкому тісті, пасту власного виробництва і незвичайні десерти. Серед антипасті ви знайдете брускети з чотирма сирами та грушею, з лососем та з прошуто. В розділі pasta fresca ви знайдете класичні спагеті карбонара чи з морепродуктами, тальятеле з креветками у вершковому соусі, орзо з чорнилами каракатиці та морепродуктами, а також можна спробувати ризото з лісовими грибами чи quattro formaggi.

Boca a Boca Jamoneria

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Немировича-Данченка, 14/13

Бюджет: ₴₴.

Страви: севіче з дорадо та груши – 340 грн, крокетос з сиром манчего – 190 грн, креветки у часниковому соусі – 240 грн, салат з камамбером та цитрусовим соусом – 290 грн, паелья по-каталонськи з морепродуктами – 690 грн, курча з бататом – 310 грн.

Деталі: ресторан іспанської кухні, традиційні страви, хамон в асортименті, відкрита кухня, авторська коктейльна карта, винний магазин, винний льох, дегустації та бранчі, резерв столу.

Boca a Boca Jamoneria – сучасний формат закладу іспанської кухні на Печерську, в якому поєднується ресторан та магазин. Гостям пропонують страви, розроблені валенсійським бренд-шефом Хорхе Де Анхель Молинером. Кухня Boca a Boca відкрита, що дає можливість спостерігати за приготуванням страв. Фірмові страви — традиційна паєлья, гаспачо, сангрія та крокетоси. Гостям пропонують посмакувати іспанським хамоном: jamon serrano, jamon cebo, jamon pata negra de bellota. Також в закладі є винний магазин — асортимент представлений відомими та ексклюзивними винами із усіх куточків Іспанії. У закладі Boca a Boca відбуваються винні дегустації, творчі вечори та бранчі.

Biarritz

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: б-р Лесі Українки, 24

Бюджет: ₴₴₴

Страви: салат табулє з морепродуктами — 610 грн, запечений перець капія з тартаром з тунця та соусом вітело тонато — 560 грн, пиріг із качки бастила — 330 грн, печеня з фазана з іспанською квасолею — 780 грн, ромова леді — 310 грн.

Деталі: середземноморський ресторан, знаходиться на Печерську, проєкт Enjoy Group, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Сергій Юрчишин, шеф Володимир Болібрух, власна випічка, авторські десерти, raw bar, коктейлі, винна карта, резерв столів.

Середземноморський ресторан Biarritz — новий заклад на Печерську, гастрономічне дослідження автентики Середземномор’я. Бренд-шеф Enjoy Group Сергій Юрчишин та шеф закладу Володимир Болібрух об’єднали яскраві смакові враження в одному меню. Французька фуа-гра та іспанська квасоля, пікантний соус пірі-пірі, дикий сибас та грецька фета, м’ясо фазана та лангустини. В меню можна зустріти як пряні страви, так і легкі, свіжі, чисті смаки. На окрему увагу заслуговують десерти.

Три Пироги

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Лесі Українки, 24

Бюджет: ₴₴. Кава від 24 грн, осетинські пироги від 49 грн, гарячі супи від 99 грн, десерти від 49 грн, морси власного приготування від 54 грн, горілка від 32 грн/50мл, віскі від 74 грн/ 50 мл, текіла від 89 грн/50 мл, авторські коктейлі від 89 грн; вина Італія, Франція, Чилі від 89 грн /келих; пиво від 49 грн.

Страви: пиріг з сиром сулугуні власного приготування, печерицями та свіжою зеленню – 212,99 грн/490 г, пиріг з індичкою, в`яленими сухофруктами, сиром рікотта і гострим перцем – 276,99 грн/500 г, пиріг із соковитою сьомгою, сиром сулугуні власного приготування, помідорами та свіжою зеленню – 239,99 грн/290 г, пиріг з маком і соковитою кисло-солодкою вишнею – 323,99 грн/800 г.

Деталі: пирогова, фірмові осетинські пироги, більше 30 видів начинок, іменинникам знижка 20% на все меню, з 15:00 до 19:00 знижка 50% на другий пиріг, щовівторка другий пиріг з будь-якою начинкою зі знижкою -70%, безконтактна доставка впродовж 60 хвилин, щосуботи та щонеділі другий пиріг з будь-якою начинкою зі знижкою -33%, всі акції діють закладі та на доставку по всьому Києву.

«Три Пироги» в центрі Києва — бар-кафе у безпечному та затишному підвальному приміщенні на Печерську, де на гостей завжди чекають гарячі осетинські пироги, смачні сніданки та бізнес-ланчі. Пекарня «Три Пироги» багато років спеціалізується на приготуванні справжніх осетинських пирогів у дров’яній печі. Бренд-шефом компанії «Три Пироги» є Аслан Абаєв, який досконало оволодів секретами приготування справжніх осетинських пирогів. Особливого смаку пирогам додають сири власного приготування та кавказькі спеції. В осетинських пирогах від пекарні «Три Пироги» ви знайдете різноманітні поєднання інгредієнтів у начинці: сир, риба, зелень, фрукти, овочі та ягоди. Ви можете завітати до закладу кожного дня с 09:00 до 22:00 або скористатись зручною доставкою від пекарні. Резерв столів та передзамовлення за телефоном +380444533333, +380932884333.

Барсук на Печерську

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: провулок Євгена Гуцала, 3а

Бюджет: ₴₴

Страви: пікантна шакшука з теплим багетом та зеленню – 159 грн, сет закусок з прошуто – 259 грн, цезар 2.0 з тигровими креветками, м’яким яйцем і пармезаном – 239 грн, пінцета з рубленою яловичиною, стиглими томатами й маринованою цибулею – 229 грн.

Деталі: гастропаб на Печерську, належить до сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, домашня європейська і українська кухня, сніданки увесь день, коктейльна карта, доставка.

«Барсук» — це демократичний гастрономічний заклад з «комфортною» космополітичною їжею. Саме з цього гастробару почалась історія «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова». За фірмовими сирниками, щучими котлетками та ідеальними яйцями пашот сюди досі приїздять з усіх кінців міста.

Вино і Люди

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сергія Гусовського, 11/11

Бюджет: ₴₴. 

Страви: шакшука з двох яєць з томатами, болгарським перцем та сиром брі – 118 грн, форшмак з оселедця – 126 грн, самса з язиком та аджикою – 178 грн, гарбузовий суп із горгондзолою та насінням – 110 грн, окунь з кускусом та овочами – 286 грн.

Деталі: позиціонує себе як космополітичне міське кафе без винних стереотипів, демократичні ціни і великі порції, сніданки увесь день, сезонні новинки в меню, винна карта.

Міське кафе «Вино і Люди» засноване на філософії wine all day — келих хорошого вина можна і потрібно пити в будь-який час доби. Доповнити смак вина в кращих традиціях фудпейрингу в закладі можна італійською брускетою, французьким паштетом, східними боулами, мексиканськими тостадітос і легкими салатами. Сніданки готують впродовж всього дня — баварський сніданок, шакшуку, сирники з родзинками, скрамбл-тост з варенням із помідорів та сиром фета.

Головна фото: Boca a Boca Jamoneria

Фото: Facebook Montecchi Capuleti, Boca a Boca Jamoneria, Biarritz, Три Пироги, Барук на Печерську, Вино і Люди.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi