Заклади з морепродуктами у Харкові: Україна гастрономічна - PostEat

пошук

Заклади з морепродуктами у Харкові: Україна гастрономічна
21-01-2020 0 2125


Заклади з морепродуктами у Харкові шукала редакція PostEat. Корисні, збалансовані, ніжні, делікатесні та ароматні морепродукти стануть чудовою вечерею, яку варто доповнити ще й келихом улюбленого вина. Де ж смачно повечеряти морськими дарами у Харкові? Ми підібрали заміський ресторан для всієї родини, спеціалізовані заклади з великим вибором морепродуктів, ресторани з гарною винною картою до морепродуктів та демократичну локацію прямісінько в центрі міста. Обирайте, які заклади з морепродуктами у Харкові вам до вподоби та прямуйте на дегустацію.

Наша Дача

Де: вул. Батумська, 4а

Бюджет: ₴₴₴. Гарячі страви (195–395 грн), океанічні делікатеси (130–3000 грн), страви на вогні (230–420 грн).

Страви: устриці Speciale Boudeuse No4 – 750 грн/6 шт., домашні тальятеле аліо і оліо з восьминогом, королівською креветкою та середземноморським кальмаром, томатами чері та каперсами – 855 грн, креветки в лимонно-часниковому соусі – 445 грн, королівські креветки, гребінці, середземноморські кальмари i восьминіг на грилі в часниково-лимонному соусі – 990 грн, лобстер під пікантним томатним соусом з оливками та каперсами або у вершково-винному соусі – 3000 грн.

Напої: Chablis, Domaine Du Colombier – 207 грн/100 мл, Pfefferer, Colterenzio – 125 грн/100 мл, Rkatsiteli Orgo – 196 грн/100 мл.

Деталі: сімейний ресторан, належить до мережі First Line Group, дизайнерський інтер’єр, авторська кухня та страви європейської кухні, океанічні делікатеси, страви на вогні та у хоспері, бакалія, домашнє морозиво, сніданки з вівторка по п’ятницю з 10:00 до 12:00 (у вихідні з 10:00 до 14:00), власна випічка, торти на замовлення, банкетне меню, велика винна карта, дитяче меню, сезонне меню, дитячий майданчик, резерв столів.

«Наша Дача» — це заміська садиба, де завжди комфортно провести час у колі близьких. Яскравий самобутній інтер’єр, простора територія, авторська кухня і гостинна команда. Заміська садиба «Наша Дача» об’єднує ресторан із банкетним залом і мальовничою терасою. У розділі океанічних делікатесів в ресторані «Наша Дача» можна знайти два види устриць, креветки, гребінці, кальмари і восьминога. Зіркою цього розділу є найсвiжiшi пiвнiчно-американськi кiлограмовi лобстери, які подають з ароматним шафрановим ризото, під пікантним томатним соусом або з домашньою пастою.

Nikas Restaurant

Де: вул. Університетська, 2

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (150–980 грн), салати (140–440 грн), роли (174–456 грн).

Страви: восьминіг гриль – 440 грн/100 г, морські гребінці – 495 грн/90 г, тірадіто з морського гребінця – 287 грн, восьминіг у зеленому перцевому соусі – 340 грн, камчатський краб у трьох стилях – 980 грн, в’єтнамські спрінг-роли з камчатським крабом – 465 грн, попкорн із тигрових креветок – 350 грн, морський гребінець, тигрова креветка і восьминіг в поєднанні з бобами эдамаме і авокадо під свіжим цитрусовим дресінгом – 440 грн.

Напої: Prosecco Villa Miazzi – 690 грн/750 мл, Canti Pinot Grigio Brut Rose – 625 грн/750 мл, Chablis Premier Cru Vaillons Domaine Gerard Duplessis – 2350 грн/750 мл.

Деталі: ресторан паназійської та європейської кухонь, знаходиться в центрі міста, дизайнерський інтер’єр, кілька зал, відкрита кухня, робата гриль, сезонне меню, сніданки з 10:00 до 12:00, ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, винна карта, літня тераса, сигарна кімната, жива музика, резерв столів.

Ресторан Nikas розташований в самому центрі міста на початку знаменитого Бурсацького спуску. В ньому об’єднані основна зала, невелика зона для відокремленого проведення часу, кальянна зала і окрема зала на 20 осіб, а також відкрита літня тераса з фонтаном. Концепція кухні ресторану побудована на паназійському напрямку, однак є й італійське меню та сезонні страви. В ресторані Nikas великий вибір закусок, салатів та сашимі з морепродуктів, також їх можна замовити на грилі.

Don Omar

Де: Харківська набережна, 2а

Бюджет: ₴₴₴. Устриці (45–132 грн/1 шт.), молюски (148–484 грн), живі морепродукти (168–2888 грн).

Страви: гребінець з фуа-гра і ягідним соусом – 484 грн, зелені мідії гігант під сиром parmigiano – 289 грн, лобстер – 254 грн/100 г, плато з морепродуктів – 1640 грн, кальмар фарширований лососем – 295 грн, жюльєн із краба – 577 грн, лангустіни крудо – 528 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: рибний ресторан океанічної кухні, великий асортимент живих морепродуктів, акваріуми, морські делікатеси, банкетна зала, літня тераса, доставка, резерв столів.

Концепція Don Omar — рибний ресторан океанічної кухні з широким асортиментом живих морепродуктів і риби в акваріумах закладу. Don Omar — ресторан без національності, у його меню риба і морепродукти з усіх кінців світу. В акваріумах ресторану представлені десятки живих морських делікатесів: лангустіни, канадські лобстери, норвезькі краби, лангусти, середземноморські мідії, вонголе, морські їжаки та різні види головоногих — восьминоги, каракатиці, кальмари і більше 10 видів живих устриць.

Mushlya Café

Де: Павлівський майдан, 10

Бюджет: ₴. Устричний бар (39–569 грн), кав’яр-бар (49–69 грн), боули – 89 грн, тартари – 49 грн, стейки з риби – 98 грн, картопляні панкейки з делікатесною рибою – 79 грн.

Страви: морські равлики булоти з соусом та лимоном – 59 грн, устриця Fine de Claire #3 – 229 грн/6 шт., білоногі креветки з соусом та лимоном – 49 грн, половина лобстера у вершково-сирному соусі з картопляними діпами і соусом – 198 грн, холодне плато морепродуктів XL – 269 грн, казанок мідій для компанії – 198 грн.

Напої: prosecco – 49 грн, брют Gastrofamily – 169 грн/750 мл, коктейль Mushlya Sprits – 49 грн.

Деталі: кафе зі стравами з риби та морепродуктів, належить до «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», свіжі морепродукти та устриці, кав’яр-бар, морепродукти на грилі, сніданки, вино від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», take away.

Mushlya Café — seafood-заклад мережі ресторанів Дмитра Борисова. Від інших закладів Mushlya його відрізняє формат — гостям пропонують розширене меню страв, які подають офіціанти. Стильний інтер’єр закладу яскравий та концептуально доповнений. В меню Mushlya Café великий вибір морепродуктів — рекомендуємо замовити холодне плато морепродуктів XL, до якого входять 3 устриці Fine de Claire #3, 5 білоногих креветок, 5 равликів булот, тартар із тунця, тартар із лосося, тартар із дорадо. Морепродукти подають з крем-чилі соусом, гранатовим соусом, теплим хлібом та свіжим лимоном.

Bono Fish & Wine Restaurant

Де: вул. Дерев’янко, 7а

Бюджет: ₴₴. Закуски (125–995 грн), морепродукти (85–2450 грн), паста і ризото (125–345 грн).

Страви: устриця «Біла перлина» – 145 грн/1 шт., запечений омар по особливому рецепту – 2450 грн, пів дюжини запечених устриць під сиром – 645 грн, щупальця восьминога – 365 грн/100 г, пів дюжини креветок – 425 грн, мідії у вершково-базиліковому соусі – 195 грн, мікс морепродуктів на грилі – 995 грн, тартар з устриці з ікрою палтуса – 185 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: рибний ресторан, устриці, сніданки, страви на компанію, мангал-меню, страви у хоспері, вина побокально, безалкогольні коктейлі, барна карта, банкетне меню, резерв столів.

Ресторанний комплекс Bono варто відвідати справжнім шанувальникам вишуканої рибної кухні. Поєднуючи в своєму меню страви європейської, середземноморської, італійської та французької кухні, ресторан дає можливість познайомитися з різними гастрономічними традиціями. В меню представлені риба, креветки, гребінці, устриці та багато інших морепродуктів. Страви можна доповнити винами Франції, Іспанії, Чилі, а завершити вечерю вишуканими десертами.

InVino Rest

Де: вул. Каразіна, 6

Бюджет: ₴₴. Салати (97–237 грн), гарячі закуски (150–360 грн), страви з риби (270–990 грн).

Страви: устриця «Фін де Клер №2» – 75 грн/1 шт., хвости тигрових креветок-гриль з кисло-солодким соусом – 225 грн, гребінці з тартаром із манго і полуниці – 199 грн, пряні мідії в хересі – 345 грн, равлики з шафраном / с волоським горіхом / по-бургундськи – 199 грн, мідії, креветки, бебі-кальмари з салатним міксом під імбирно-апельсиновим соусом – 225 грн, щупальця восьминога, приготовані за класичним іспанському рецептом – 559 грн, лобстер на грилі з фреш-салатом – 990 грн.

Напої: Muskadet La Sablette – 90 грн/150 мл, Chateau Cornelin Lupiac – 119 грн/150 мл, William Fevre Chablis Grand Cru Bougros – 3595 грн/750 мл.

Деталі: ресторан авторської кухні, сети від шефа, фудпейринг, устриці, морепродукти, понад 250 найменувань у винній карті, вечері-дегустації, авторські коктейлі, вина побокально, резерв столів.

Ресторан авторської кухні InVino Rest є частиною великої команди In Vino. Тут ви можете насолодитися європейською та середземноморською кухнею. До кожної страви вам підберуть правильний супровід із понад 250 найменувань вина. В закладі можна спробувати цікаві меню еногастрономічних дуетів «Bon Marriage» від шеф-кухаря. Кожного тижня в InVino Rest проводять вечері-дегустації. Для любителів устриць щотижня діють спеціальні ціни. У барі вас чекають авторські коктейлі на основі ексклюзивних інгредієнтів.

Фото: Facebook Наша Дача, Nikas, Don Omar, Mushlya Café, Bono Fish & Wine Restaurant, InVino Rest

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi