Заклади з морепродуктами в столиці: французькі устриці, тартар з гребінців, краб салат - PostEat

пошук

Заклади з морепродуктами в столиці: французькі устриці, тартар з гребінців, краб салат
09-12-2021 0 3269


Заклади з морепродуктами в столиці шукала редакція PostEat. Різноманітні морепродукти здатні закохати в себе будь-якого гурмана — в них не тільки неймовірний смак, а й безліч корисного. Розповідаємо, де в Києві можна спробувати севіче з морського гребінця, аргентинські лангустини, міні-чебуреки з м’ясом камчатського краба, восьминога з ароматними травами та свіжих устриць.

Alaska Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 20

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: севіче з морського гребінця з соусом манго-маракуйя – 650 грн, карпачо з лангустинів – 545 грн, голубці з краба в шпинаті з соусом біск – 450 грн, аргентинські лангустини з соусом васабі – 490 грн, соте з морепродуктами – 840 грн, крабокейк з вершковою кукурудзою і бобами едамаме – 490 грн.

Деталі: двоповерховий ресторан, літня тераса, караоке, VIP-зала, вишуканий інтер’єр, страви середземноморської, італійської та авторської кухні, королівський краб в меню, винна карта, авторські коктейлі, кальян.

Alaska Kyiv — ресторан преміумкласу, який вирізняється сучасним та витонченим інтер’єром. Ресторан займає два поверхи та має VIP-залу, караоке залу та відкриту терасу. В основі меню ресторану — середземноморська кухня з італійськими мотивами, королівські краби та найсвіжіші морепродукти. У великому меню ви знайдете молюсків на грилі і страви з них, а також цілу рибу та кав’яр.

Frou Frou

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 44

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: тартар гребінець, естрагон, авокадо – 480 грн, краб салат – 720 грн, устриці Жилардо – 200 грн, карабінери з зеленим маслом – 2200 грн, гребінці, пюре едамаме, джем бекон – 530 грн, салат краб, страчателла, манго – 599 грн, ризото креветки – 455 грн, восьминіг, пюре копчений батат – 999 грн.

Деталі: ресторан французької кухні, проєкт Bulldozer Group, шеф-кухар Сергій Савенко, авторські страви, шеф-бармен мережі Олег Якобенко, сніданки, страви на грилі, авторські коктейлі, літня тераса, резерв столів.

Frou Frou — затишний ресторан французької кухні в центрі Києва, у якому віддають належне морепродуктам. Великий вибір свіжих французьких устриць, тартар з гребінців з естрагоном та авокадо, карпачо з аргентинських креветок — невелика частина страв, в яких представлені морепродукти. Бажаєте чогось ситнішого — як щодо салату з крабом, пасти з крабом або вершкового ризото з креветками. Крім того, морепродукти шеф готує на грилі, а також подає в ранкових стравах. Тож якщо ви не уявляєте свій ланч, обід чи вечерю без морепродуктів — Frou Frou точно має чим вас вразити.

Fish Fetish

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 2; проспект Правди, 47 (ТРЦ Retroville, 1 поверх, 4 вхід)

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: лобстер – 450 грн/100 г, лангустин – 85 грн/1 шт., гаряче плао – 1999 грн, гребінці філо-карамель – 680 грн, восьминіг чимічурі на робаті – 1250 грн, краб-дог – 499 грн, фаланги краба – 989 грн, карапачо лангустин – 325 грн.

Деталі: рибні ресторани, належать до міжнародного холдингу Bulldozer Group, крижана вітрина, великий вибір морепродуктів, моредоги, гарячі плато для компаній, морські делікатеси, сніданки, ланчі, винна карта, класичні та авторські коктейлі.

Fish Fetish — мережа рибних закладів від Bulldozer Group Ukraine, що дозволяють з головою зануритись в улюблені смаки. На Арсенальній або в ТРЦ Retroville — на кожній з локацій вас зустрічатимуть головні герої ресторану — свіжі риба та морепродукти. В ресторанах на гостей чекає справжнє різноманіття: устриці, гребінці, морські їжаки, щупальця восьминога, лангустини та лобстер на льоду. Для компаній пропонують кілька видів плато з морепродуктами та рибою. Також можна спробувати сашимі, кілька страв з крабом та моредоги.

Not Only Fish

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 94

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: гункани з гребінцем та ікрою тобіко – 250 грн, рол з морепродуктами та юзу-тобіко соусом – 440 грн, запечений рол з крабом та стружкою тунця в стилі NIKKEI – 630 грн, морський гребінець з жовтими томатами та чорною ікрою – 500 грн, шаурма з крабом та креветками – 945 грн, дімсам з крабом та трюфельним соусом – 670 грн.

Деталі: ресторан азійської кухні в центрі Києва, проєкт холдингу Bulldozer Group, шеф-кухар Олександр Алфімов, устриці, морські делікатеси, дизайнерський інтер’єр, два поверхи, VIP-зал на 10 персон, авторська коктейльна карта.

Двоповерховий ресторан азійської кухні Not Only Fish знаходиться в центрі Києва Not Only Fish. Інтер’єр закладу витончений, лаконічний, з цікавими авторськими деталями. У закладі гостей знайомлять з цікавими азійськими стравами — в меню представлені суші, сашимі, гункани, роли, гьодза та вонтони. З делакітесним крабом в Not Only Fish можна спробувати запечений рол в стилі nikkei та шаурму з креветками.

Tolstiy&Tonkiy restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Прорізна, 15а

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: м’ясо камчатського краба з авокадо та червоною ікрою – 655 грн, теплий салат з морепродуктами під сирним соусом та песто – 555 грн, міні-чебуреки з м’ясом камчатського краба та креветкою – 385 грн, морські гребінці запечені з крем-чилі соусом та броколі – 355 грн.

Деталі: розташований в центрі Києва; кухня Азії, Перу і Європи; винні шафи, авторські люстри, підходить для компаній, банкетів і ділових зустрічей, кілька зал, літня тераса, формат take away, жива музика і dj-сети, паркінг, акваріум з живими лобстерами і устрицями, велика винна карта, коктейльна карта.

Ресторан «Tolstiy&Tonkiy / Толстый и Тонкий» знаходиться у дворі за будівлею Молодого театру, що створює особливу атмосферу навколо локації. Інтер’єр розроблений відомою дизайн-студією YODEEZEN. Офіціанти завжди допоможуть обрати смачні страви кухонь Азії, Перу і Європи, що вразять ваших гостей гастрономічними поєднаннями. Чилійський сібас, атлантичний блакитний тунець, ісландські морські гребінці і чорноморські рапани на традиційному азіатському грилі робата набувають смак Азії.

Taverna

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 4

Бюджет: ₴₴.

Страви: восьминіг хтаподі схарас – 395 грн, мідії ахніста – 505 грн, рапани в вершковому соусі – 210 грн, соте з морепродуктів – 500 грн, спагеті егео з дарами моря – 290 грн.

Деталі: сімейна таверна на Русанівці, грецька кухня, рибна вітрина, відкритий мангал, фермерські сири з Греції, великий вибір морепродуктів, резерв столів, жива музика, дитяче меню, доставка, винна карта, формат take away.

Сімейний ресторан грецької кухні Taverna вже не перший рік є улюбленою родинною локацією напроти мальовничої Русанівської набержної. Тут наслідують щирість та щедрість грецького застілля, на якому завжди багато смачних страв середземноморської кухні. Свіжа риба і морепродукти — неодмінна частина грецької кухні, в ресторані Taverna ви зможете обрати улюблені позиції на вітрині: диких креветок чи ніжних бебі кальмарів та восьминогів. Зіркою закусок з морепродуктів є восьминіг хтоподі ксидато, маринований з ароматними травами.

Фото: Facebook Alaska Kyiv, Frou Frou, Fish Fetish, Not Only Fish, Tolstiy&Tonkiy restaurant, Taverna.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi