Затишні тераси Києва: де сховатися від міської метушні та відпочити на свіжому повітрі - PostEat

пошук

Затишні тераси Києва: де сховатися від міської метушні та відпочити на свіжому повітрі
25-06-2020 0 327


Затишні тераси Києва шукала редакція PostEat. Літні спекотні дні в столиці не залишають нам іншого вибору, як ховатись від спеки та задухи в прохолодній тіні. Справжньою оазою для містян стануть затишні тераси Києва — сховані від пекучого сонця в тіні зелених дерев, де ви зможете з комфортом провести час за легкими освіжаючими напоями та приємним спілкуванням.

Suluguni

Де: Музейний провулок, 10

Бюджет: ₴₴. Салати (79–180 грн), основні страви (119–315 грн), мангал-меню (140–295 грн).

Страви: окрошка на мацоні – 95  грн, салат зі свіжого редису та шпинату з крем-сиром надугі – 79 грн, салат з індички та печених овочів в медово-гірчичному соусі – 180 грн, печериці під сиром сулугуні – 119 грн, морозиво із тархуну – 55 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан грузинської кухні, вечори-дегустації, винна карта, домашні лимонади, сулугуні-бар, грузинські вина, страви на мангалі, резерв столів, етнічні елементи в інтер’єрі, літня тераса, жива музика.

Suluguni — ресторан грузинської кухні з дивовижним інтер’єром і автентичною кухнею. В інтер’єрі ресторану поєднуються сучасний і автентичний стилі: багато живої зелені, зручні меблі в поєднанні з етнічними елементами декору. У Suluguni представлені страви грузинської кухні, створені з дотриманням традицій грузинської гастрономічної спадщини. Ви можете обрати столик на затишній терасі на даху в самому центрі міста та насолодитись легкими стравами з літнього меню.

Канапка бар

Де: Андріївський узвіз, 30а

Бюджет: ₴₴. Моцарела-бар (109 грн), сендвічі (69–98 грн), боули (98 грн), пінци (69–189 грн).

Страви: пінца з буратою та руколою – 129/189 грн, surf&turf бургер з подвійною котлетою з яловичини, сиром та тигровими креветками – 69 грн, сендвіч з тигровими креветками гриль у бріоші – 98 грн, страчатела з тигровими креветками гриль та карамелізованим персиком – 109 грн.

Напої: KanapKa Spritz – 89 грн, яблучна наливка – 39 грн, сидр яблучний – 39 грн, Hugo Spritz – 89 грн.

Деталі: належить до сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, нестандартні «канапки», моцарела бар, бургери, пінца, локальні продукти, стилізований інтер’єр, тераса, формат take away.

«Канапка бар» знаходиться на Андріївському узвозі в старовинній будівлі початку ХХ століття. Історична цінність вулиці, на якій працює ресторан, простежується в його інтер’єрі — невеликий затишний заклад вражає красою і стилем. Тут готують страви з новим поглядом на українську кухню. Колекцію кращих канапок з усього світу — сендвічі, surf & turf бургери, пінци та ніжну моцарелу найкраще смакувати на затишній літній терасі закладу.

COIN

Де: бізнес-центр IQ, вул. Болсуновська, 13/15, 3 поверх.

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (230–490 грн), піца (80–960 грн), паста та ризото (190–790 грн).

Страви: трюфельне ризото з сиром рикота – 360 грн, кальцоне з морепродуктами, руколою та лимонним базиліком – 960 грн, салат з літніх томатів, в’яленої полуниці та домашнього сиру – 160 грн.

Напої: лимонад манго-базилік з перцем чилі – 125 грн, Samui sour – 270 грн, Sunrise – 225 грн.

Деталі: один з ресторанів Миколи Тищенка, знаходиться в центрі Києва (Печерськ), тайська, середземноморська і японська кухні, доставка, відкрита кухня в основному залі, kids friendly, винна карта, заходи і тематичні вечірки, банкетні пропозиції, VIP-зал.

За стильним фасадом бізнес-центру IQ у центрі Києва прихована справжня оаза, де вас не знайдуть незліченні справи та міська метушня. Повністю оточена зеленню та вкрита панорамним дахом, тераса ресторану COIN створює для гостей затишок та прохолоду в спекотному середмісті. Тераса стане ідеальним рішенням для сімейного обіду чи ділової зустрічі вдень та для святкової вечірки ввечері.

SANPAOLO

Де: Музейний провулок, 4

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (159–340 грн), салати (175–410 грн), страви з риби і морепродуктів (235–440 грн).

Страви: бебі кальмар з молодою картоплею і лаймовим гелем – 275 грн, крабова котлета по-київськи – 410 грн, рис у тайському стилі з креветками – 235 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан в центрі столиці, сучасна європейська кухня, сніданки, паркінг, доставка, літня тераса, формат take away, коктейльна карта, широкий вибір міцного алкоголю і вин, вечори живої музики, хліб власної випічки.

Ресторан сучасної європейської кухні SANPAOLO знаходиться в історичному центрі Києва. У закладі дотримуються концепції натуральності — інтер’єр ресторану виконаний з натурального каменю, дерева і вдало доповнений живими рослинами. Влітку найкраще займати столик на просторій терасі, яка знаходиться на другому поверсі ресторану — затишність простору підкреслює безліч живих рослин та декоративних дерев. 

Trattoria ZUCCA

Де: вул. Павловська, 26/41

Бюджет: ₴₴. Закуски (235–368 грн), салати (184–266 грн), домашня паста та ризото (157–435 грн).

Страви: папарделе алла норма з баклажанами та томатами – 157 грн, смажені креветки у вершковому соусі зі спаржею та трьома видами томатів – 390 грн, філе палтуса з запеченим бататом – 320 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: італійська кухня, сім’я ресторанів La Famiglia, паста домашнього приготування, сніданки з 09:00 до 16:00, піца в дров’яній печі, сезонне меню, моцарела-бар, велика винна карта, устричні четверги та п’ятниці, пропозиції вихідного дня.

Trattoria ZUCCA — ресторан італійської кухні в стилі класичної тратторії з лаконічним меню та домашніми стравами. У меню Trattoria ZUCCA зібрані спеціалітети з різних регіонів Італії. Доповнюють смак страв вина з різних регіонів Італії — уже два роки поспіль винна карта ресторану за свій асортимент і різноманітність отримує нагороду Wine Spectator. Розташований на одній з тихих київських вулиць, ресторан Trattoria Zucca може похвалитись і затишною літньою терасою з великою кількістю зелені.

Satori Lounge

Де: вул. Велика Васильківська, 44а.

Бюджет: ₴₴. Закуски (115–235грн), основні страви  (175–320 грн), десерти (128–155 грн).

Страви: кебаба з яловичини на запеченому баклажані – 215 грн, пряне філе качки в східному маринаді – 245 грн, ніжні яловичі ребра з вишневим соусом  — 265 грн, паста араб’ята з ростбіфом та соусом з солодкого перцю – 208 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан близькосхідної та середземноморської кухні з змістовною чайною картою, чайний сомельє, тераса, roof-top, бар, стильний сучасний інтер’єр, кілька зал, авторські коктейлі, чайна колекція.

Satori Lounge — ресторан близькосхідної і середземноморської кухні з цікавими чайною та коктейльною картами. Заклад знаходиться у внутрішньому дворі, має дві великі зали та простору терасу на даху. Тут дуже зелено і завжди тихо, не дивлячись на те, що ресторан розташований в максимальній близькості до центру міста. В інтер’єрі  використано багато дерева і природних кольорів. На стелі – дерев’яні люстри у формі квітів, а стіни прикрашені зображеннями птахів і рослинними орнаментами.

Головна фото: Satori Lounge

Фото: Facebook Suluguni, Канапка бар, COIN, SANPAOLO, Trattoria ZUCCA, Satori Lounge.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi