Анонс винних подій на 29 листопада – 5 грудня від Тетяни Олевської, Friends Wine Travel - PostEat

пошук

Анонс винних подій на 29 листопада – 5 грудня від Тетяни Олевської, Friends Wine Travel
29-11-2021 0 259


30.11 та 3.12 Благодійні вечері в темряві «03:00»

18.00-20.30
Організатори: Музей у темряві «Третя після опівночі» / 03:00Глек • ресторан сучасної київської кухні та Щедрий Вівторок

Глек • ресторан київської кухні

вул. Велика Житомирська, 6

Вечеря у повній темряві.

На вибір два таємних сети (основне меню з рибою та вегетаріанське), кожен з яких містить три вишуканих страви з відповідними складовими. До кожного сету включено келих українського білого або червоного вина, або безалкогольний лимонад грейпфрут-базилік. 

Вартість: 2000 грн

Весь прибуток з перших 3-х вечерь буде спрямований на безкоштовні екскурсії в музеї у темряві «Третя після опівночі» для діток з вразливих груп населення. 

https://www.facebook.com/events/1423445548049773


 

1.12 Чемпіонат світу з Каберне Совіньон 20$

19.30-22.00

Глек • ресторан київської кухні

вул. Велика Житомирська, 6

Дегустації наосліп від Kyiv Wine Cup: щосереди ви можете стати журі, щоб визначити краще вино з 1 міжнародного сорту винограду в різних цінових категоріях.

Цього тижня дегустація 8 вин з сорту Каберне Совіньон з 8 країн.

Ведучий – Богдан Дукаль.

Вартість: 900 грн

https://www.facebook.com/events/598877301164988


 

2.12 Дегустація вин стародавньої Фракії

19.30-22.00

Організатори: «Школа вин» Дмитрия Сидоренко. Школа сомелье 

Глек • ресторан київської кухні

вул. Велика Житомирська, 6

Дегустація та лекція про вина та виноробство Болгарії, що була частиною стародавньої Фракії.

На дегустації представлені 7 вин від різних виробників.

Дегустацію проводить Дмитро Сидоренко, засновник «Школи вин» та Асоціації сомельє України.

Вартість: 400 грн

https://www.facebook.com/events/1089015518503804


 

2.12 Дегустація: Meat&Wine

19.30
Сыто-Пьяно. Гастрономический ресторан

Дніпровська набережна, 19-а

5 гастропар – червоні вина з різних країн та страви до них.

Ведучий – Денис Тітаренко, сомельє.

Вартість: 650 грн

https://www.facebook.com/events/228292669375072


 

2.12 Дегустація сицилійських вин і вечеря від Шефа

19.30

Bassano Ristorante

вул. Велика Васильківська, 100

Дегустація 6 вин із Сицилії у поєднанні з 5 стравами від шефа ресторану.

Вартість: 2001 грн

https://www.facebook.com/events/596025155060867

 

 

Анонс носить інформативний характер. Організатори можуть змінювати місце та час проведення заходів, асортимент напоїв і страв.

На всі заходи потрібна реєстрація.

Всю інформацію уточнюйте у організаторів.

 

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi