Правила українських виноробів: Борис Слабошевський - PostEat

пошук

Правила українських виноробів: Борис Слабошевський
02-03-2021 0 613


«Батько» виноробства Каліфорнії Андрій Челіщев казав, що каберне совіньйон придумав бог, а піно нуар — сам диявол. Власнику винарні Vinoman Борису Слабошевському здається вдалося приборкати норовливий сорт. Винороб не уявляє життя без піно нуару, мріє про суперсучасне шато і окрім вина ще займається виробництвом чорного кав’яру. Читайте думки і правила нового героя рубрики «Правила українських виноробів».

Борис Слабошевський

Вік: 54

Освіта (професія): інженер-технолог громадського харчування

Основний бізнес: вирощування осетрових видів риби та виробництво чорної ікри

Площа власного виноградника: до 1 га

Обсяг виробництва: 10 000 пляшок на рік

Я не можу жити без віри в майбутнє та розвитку власної справи.

Найважче мені миритись з людьми, які не вміють дотримуватись свого слова.

Головна цінність у житті — це здоров’я особисте та близьких людей.

Якби мав шанс почати все спочатку, то я б… почав все спочатку.

Мій душевний стан зараз схожий на зимову сплячку.

Моя «суперсила» — це сумлінний підхід до справи та результату.

Справжній винороб ніколи не буде зупинятись на своїх досягненнях.

Я займаюсь вином, бо мені це по-справжньому подобається.

Культура вина — це насолода кожним келихом.

Моє найбільше відкриття у вині сьогодні — це коли аромат неочікувано не відповідає смаку, а смак не відповідає аромату.

Найбільша проблема українського виноробства в зарегульованності виноробної галузі.

Найбільше мені подобається поєднання вина з відчуттям, коли його не хочеться ні з чим поєднувати.

Мій ідеальний день — це день без поганих новин.

Якби мені до кінця життя довелось пити одне вино, то це було б піно нуар.

Головне у вині — це душа і гармонія.

Якби мені дали $1 000 000, я б побудував суперсучасне шато з неймовірно красивою дегустаційною залою.

Найдивніший комплімент, який давали моїм винам — «це найкращий український піно нуар, який я куштував, досить схожий на Бургундію».

Найбільш недооцінене вино — це вино, яке випили й не дали йому час аби розкритись.

Найдивнішим вином у моєму житті був Pet Nat.

Для винороба успіх — це коли він насамперед задоволений власними винами.

Щастя для мене — це бути собою та займатись улюбленою справою.

Мій герой у світовій історії — Чингісхан. 

Мій герой у реальному житті — Андрій Челіщев.

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «Хороший рік».

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб розвинути в Україні виноробство, то я б дозволив малим виноробам робити вино не тільки з власного винограду, але й з придбаного. І спростив би систему обліку.

Фото: Vinoman

Читайте також:

Правила українських виноробів: Анна Горкун

Правила українських виноробів: Геннадій Гутман

Правила українських виноробів: Денис Халупенко

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi