пошук
Анастасія Абрамова
Автор
пошук
Анастасія Абрамова
Автор
Розкішний швейцарський годинниковий бренд Hublot привітав Пола Пайрет у сім’ї Hublot. Шеф кухар , який народився і навчався у Франції, протягом багатьох років вигравав численні нагороди у світовому гастрономічному світі. Його візитною карткою є постійні експерименти, відкидання стереотипів, створення унікальних та вишуканих кулінарних творів мистецтва. Пол Пйрет чудово втілює цінності, так дорогі для Hublot: пристрасть, досконалість та творчість.
Фото: Instagram Hublot
Завжди вірний своїй філософії «Бути першим, різним і унікальним», Hublot сміливо поєднує передові знання з традиційною швейцарською технологією виробництва. Компанія постійно кидає виклик традиціям годинникового виробництва та намагається створювати футурустичні шедеври з неперевершеною майстерністю та авангардистським дизайном, який підкреслює сміливий новаторський дух Hublot. Пол Пайрет так само користується глибокою повагою у світовій гастрономічній індустрії завдяки його безстрашному, нетрадиційному та інноваційному духу. Він повністю змінив традиційні шляхи роботи з текстурою та температурою інгредієнтів і вразив усіх своїми унікальними та вмілими техніками приготування.
Фото: PaulPairet.com
Читати ще: Мішленівський шеф Річард Еккебус назвав улюблені заклади й страви у Нідерландах
«Луї Віттон» відкриє свій перший ресторан. За кухню відповідатиме мішленівський шеф Йосуке Суга
Гід «Мішлен» купив один з головних винних журналів світу
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi