Премія ресторанних концепцій «Пальмова гілка» відкрила прийом анкет - PostEat

пошук

Премія ресторанних концепцій «Пальмова гілка» відкрила прийом анкет
23-02-2021 0 508


«Пальмова гілка» відкрила прийом анкет номінантів на звання кращої ресторанної концепції року. Міжнародна нагорода, заснована в 1993 році, покликана відзначати сміливі, визначні та актуальні проєкти нових закладів.

Чим «Пальмова гілка» відрізняється від інших премій?

Премія «Пальмова гілка» заснована у 1993 році у Франції і має міжнародний статус. Завдання премії — визначити кращу ресторанну концепцію серед закладів-новачків. Переможець отримує нагороду від представників клубу професіоналів ресторанного бізнесу Leaders Club International. Щорічно за звання кращого змагаються сотні ресторанів у Франції, Німеччині, Бельгії, Швейцарії та Україні.

Історія «Пальмової Гілки» в Україні

Премія з’явилася в Україні 2016 року за ініціативою Leaders Club Ukraine, офіційного підрозділу Leaders Club International. У LCU входять Аврора Огородник, Софія Коломицева й Сергій Трахачев. Президент клубу професіоналів ресторанного бізнесу України — Максим Храмов.

Як стати номінантом «Пальмової Гілки»?

Конкурс відкритий для всіх нових закладів України. Критерії для участі:

• дата відкриття в період не раніше 1 грудня 2018 року і не пізніше 31 січня 2021;

• креативність та оригінальність концепції;

• швидка окупність проєкту;

• можливість тиражування концепції;

• нові тенденції;

• дизайн і атмосфера;

• адекватна кадрова політика.

У фіналі журі премії обере 12 кращих нових закладів (short list). Фіналісти виступлять на церемонії «Пальмової Гілки» з презентацією свого проєкту. Після презентації будуть визначені три переможці конкурсу — за них проголосують самі учасники, експерти ресторанної сфери, ресторатори й журналісти.

Прийом заявок триватиме до 15 квітня. Подати заявку можна на сайті Leaders Club Ukraine. 12 фіналістів премії оголосять 1 травня. У травні відбудеться головна церемонія премії, голосування й обрання трьох переможців.

Переможці отримають «Золоту», «Срібну» і «Бронзову Пальмову Гілку». Володар першого місця представить Україну на міжнародному конкурсі в Парижі.

У травні 2019 року заклад «Італійська редакція» отримав золото української премії нових ресторанних концепцій «Пальмова Гілка». Срібло отримав заклад «Селедочная», а бронзу віддали SpicyNoSpicy. У жовтні 2019 року заклад «Італійська редакція отримав «Срібну пальмову гілку» на міжнародному конкурсі нових ресторанних концепцій.

Фото: Facebook / Leaders Club Ukraine — LCU

Читайте також:

«Пальмова Гілка» 2019: про концепції, бюджети, інвестиції, прогнози обороту на наступний рік та інші важливі моменти

«Итальянская редакция» отримала срібло міжнародної ресторанної премії «Пальмова гілка»

Гьокмен Сьозен: «Відзнака міжнародної премії неважлива — головне, щоб в українських шефів було власне бачення»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi