пошук
пошук
Vydyh — новий ресторан на Малій Житомирській, 6 почав роботу у центрі Києва. Ресторан із баром та авторськими коктейлями, працює щодня з 12:00 до 23:00.
Заклад позиціонує себе як місце для відпочинку та неквапливих зустрічей. У просторі виділено кілька зон, серед них зали для щоденного сервісу та окрема зала, яку можна закривати для приватних подій.
Меню включає страви кухні закладу, коктейлі, вино, міцний алкоголь, пиво, soft drinks та каву.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Серед доступних страв: бургер з телятини, стейк рібай, сет антипасті, мелт із лососевим рієтом, гарбузовий крем-суп, класичне тірамісу.
У сезонному меню є також новорічні страви: сет «Новорічний guilty pleasure» з лососем, тунцем, креветкою темпура та ікрою (1100 грн), страва «Дуже святкова качка» з трюфельним демігласом та пюре з батату (550 грн), страва «Той, чиє ім’я не можна називати» з овочами, язиком, креветкою та авторським соусом (520 грн). У розділі закусок також є хліб з маслом та червоною ікрою (400 грн).
З десертів подають англійський фініковий пудинг (280 грн).
Барна карта включає авторські коктейлі та класичні позиції.
Серед сезонних напоїв: коктейль Christmas Shine (400 грн) та коктейль Miracle на основі рому, Sauvignon Blanc, ананаса та гранату (400 грн).
Заклад має чотири зони, передбачені для святкувань та корпоративів. За потреби можуть бути організовані індивідуальні меню або закрита зала. На постійній основі проводяться музичні вечори у форматі DJ-сетів.
Локація та графік роботи
Фото: Vydyh
Локації та ресторани, які пропонують персональні новорічні меню для компаній
Подарунки, солодощі, смаколики та заходи від закладів Львова на Святого Миколая
Топ ресторанів Львова для смачного ритуалу: баланс і гарний настрій в середині тижня
Ресторани Львова з меню для тваринок: посібник для гурманів-власників домашніх улюбленців
Місця, де найатмосферніше святкувати корпоратив: казкові інтер’єри і святковий декор
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi