Експерименти від київського бару Pink Freud — ромова бабка у коктейлі - PostEat

пошук

Експерименти від київського бару Pink Freud — ромова бабка у коктейлі
14-02-2024 0 912


Команда київського бару Pink Freud вирішила вразити своїх гостей не тільки традиційними оновлення меню авторських коктейлів. Цього разу експерименти з випічкою бартендера Марка Капузи призвели до радикально нового продукту – до ромових бабок у коктейлі. 

«Ми назвали нашу коктейльну випічку Podil BarBa, з надією що цей простий, але одночасно витончений алкогольний десерт стане однією з візитівок не тільки нашого бару, а і взагалі Подолу, де на нашу думку і живе київська душевність», — коментує Марко. 

 

Коктейль, що використовується для створення Podil BarBa, — це унікальне поєднання кращих смаків, які можна спробувати тільки в Pink Freud. Він базується на класичному рецепті Daiquiri, а його характерність диктується ромом, настояним на чаї сенча та сиропі лічі. Це поєднання додає Podil Barba особливий смаковий профіль, а можливість не тільки з’їсти смачні і п’янкі бабки, а і запити це все солодкуватим коктейлем – той самий фан, якого інколи так недостатньо.

 

Ромові бабки у коктейлі ідеально підходять для тих, хто любить експериментувати та відкривати для себе нові смаки. Недаремно команда готує реліз саме під день закоханих – адже саме 14 лютого в барі пригощатимуть бабками і з’явиться можливість придбати одну з баночок з першої лімітованої партії Podil BarBa, а отже дати можливість коханню розправити крила. 

Об’єм – 315 мл 

Вартість – 320 гривень


Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi