Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Андрій Петренко (YoungChef) - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Андрій Петренко (YoungChef)
20-04-2021 0 366


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat розповідає не тільки про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й про їх життєві цінності та думки. Сьогодні принципами життя і роботи ділиться засновник Youngchefschool, шеф Андрій Петренко, відомий як YoungChef.

Я не можу жити без кухні.

Я ніколи не збирав трюфелі.

В роботі головне повага до продукту, чистоти та дисципліна.

Головна цінність в житті — це свобода, успіх, здоров’я та любов.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то замість школи в 6 років я пішов би одразу на кухню.

Мій головний козир — це харизма.

Я не прощаю в роботі недотримання моїх стандартів на кухні.

Мій ідеальний день — зайнятись коханням зі своєю дівчиною, прекрасний сніданок з дівчиною, тренування, прекрасний обід, вибір і покупка продуктів для заходів (вечеря, бранч, відео рецепт, школа ЯнгШефа), прекрасна вечеря з дівчиною, почитати або подивитися щось пов’язане з кухнею, зайнятись коханням зі своєю дівчиною, сон.

Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це було б манго.

Головне в ресторані — це якісні продукти.

Якби мені дали $1 000 000, я б — Mercedes S, школа ЯнгШефа, магазин ЯнгШефа, ресторан ЯнгШефа.

Найдивніший комплімент, який мені говорили: «Краще, що я їв (їлаа) в своєму житті».

Найдивніша їжа — вся їжа дивовижна.

Професіоналізм проявляється у роботі, смаку, стилі, техніці.

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «Мрії ЯнгШефа про Їжу»

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною — мені все це дали, я зроблю Україну гастрономічною країною. Я створю нову кухню, нові рецепти, нові смаки дитинства, нове розуміння про їжу.

Фото: Facebook Andrey Petrenko

Читайте також:

Принципи життя і роботи гастродіячів: шефиня Єлизавета Глінська

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Сергій Юрчишин

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Ігор Мезенцев

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi