пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat розповідає не тільки про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й про їх життєві цінності та думки. Сьогодні принципами життя і роботи ділиться засновниця конгресу шеф-кухарів Fontegro Ukraine Катерина Авдєєва.
Я не можу жити без нових смаків та нових знань.
Я ніколи не жила на півночі. Не люблю холодів.
В роботі головне не боятись відповідальності та, звичайно, чіткий план завоювання світу.
Головна цінність в житті — це свобода вибору.
Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то нічого б не змінювала, хоча ні, я б раніше зустріла чоловіка.
Мій головний козир — ніколи не шкодую про те, що зробила.
Я не прощаю в роботі відсутність залученості.
Мій ідеальний день — ранок у літаку, вдень прогулянка по незнайомому місту, вечір у місцевому ресторані з родиною.
Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це була б картопля (смажена, варена, печена, тушена, ох і ще багато варіантів).
Головне в ресторані — це смачна їжа, для мене це святе.
Якби мені дали $1 000 000, я б із вдячністю прийняла.
Найдивніший комплімент, який мені говорили: «З тобою так весело».
Найдивніша їжа — це касу марцу и сюрстремінг.
Професіоналізм проявляється у простоті.
Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «Крільце або ніжка».
Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б заборонила виробляти неякісні продукти.
Фото надані Катериною Авдєєвою.
Читайте також:
Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Андрій Петренко (YoungChef)
Принципи життя і роботи гастродіячів: сомельє Олег Кравченко
Принципи життя і роботи гастродіячів: рестораторка Наталія Невядомська
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi