Принципи життя і роботи гастродіячів: засновниця конгресу шеф-кухарів Катерина Авдєєва - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: засновниця конгресу шеф-кухарів Катерина Авдєєва
27-04-2021 0 977


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat розповідає не тільки про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й про їх життєві цінності та думки. Сьогодні принципами життя і роботи ділиться засновниця конгресу шеф-кухарів Fontegro Ukraine Катерина Авдєєва.

Я не можу жити без нових смаків та нових знань.

Я ніколи не жила на півночі. Не люблю холодів.

В роботі головне не боятись відповідальності та, звичайно, чіткий план завоювання світу.

Головна цінність в житті — це свобода вибору.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то нічого б не змінювала, хоча ні, я б раніше зустріла чоловіка.

Мій головний козир — ніколи не шкодую про те, що зробила.

Я не прощаю в роботі відсутність залученості.

Мій ідеальний день — ранок у літаку, вдень прогулянка по незнайомому місту, вечір у місцевому ресторані з родиною.

Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це була б картопля (смажена, варена, печена, тушена, ох і ще багато варіантів).

Головне в ресторані — це смачна їжа, для мене це святе.

Якби мені дали $1 000 000, я б із вдячністю прийняла.

Найдивніший комплімент, який мені говорили: «З тобою так весело».

Найдивніша їжа — це касу марцу и сюрстремінг.

Професіоналізм проявляється у простоті.

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «Крільце або ніжка».

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б заборонила виробляти неякісні продукти.

Фото надані Катериною Авдєєвою.

Читайте також:

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Андрій Петренко (YoungChef)

Принципи життя і роботи гастродіячів: сомельє Олег Кравченко

Принципи життя і роботи гастродіячів: рестораторка Наталія Невядомська

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi