Церемонію нагородження The World’s 50 Best Restaurants перенесли на 2021 рік - PostEat

пошук

Церемонію нагородження The World’s 50 Best Restaurants перенесли на 2021 рік
31-03-2020 0 564


Організатори The World’s 50 Best Restaurants оголосили, що церемонія нагородження, яка мала відбутись у червні 2020 року перенесена на 2021 рік. Зараз організатори рейтингу зосередяться на допомозі закладам в умовах карантину через COVID-19.

У 2020 році захід мав відбутись 2 червня в Антверпені (Бельгія). Але з огляду на розвиток ситуації у Європі через пандемію COVID-19 церемонію перенесли на 2021 рік.

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

#BREAKINGNEWS: The World’s 50 Best Restaurants 2020 to be remodelled to focus on supporting and connecting the global gastronomic community. Today 50 Best announces that it is postponing The World’s 50 Best Restaurants 2020, sponsored by S.Pellegrino & Acqua Panna. The on-the-ground event programme in Antwerp, Flanders will take place in 2021, circumstances permitting. In place of the global gastronomic gathering, 50 Best will design and develop impactful initiatives that will help the world work together in this time of need. It will also use its network to support and amplify programmes that will bolster businesses, while continuing its editorial campaign to support restaurants, restaurant workers and chefs. For more information, please follow the link in our bio. #Worlds50Best #Awards #Flanders #Antwerp #Belgium #Travel #Gastronomy #Restaurant #Chefs#VisitFlanders #VisitAntwerp #TastefulMoments #SanPellegrino #sponsored @visitflanders @antwerpen @sanpellegrino_official @acquapanna

Публикация от The Worlds 50 Best Restaurants (@theworlds50best)

 

Натомість сили та ресурси організації спрямують на допомогу закладам пережити складний період пандемії. The World’s 50 Best Restaurants використає свої регіональні офіси та співробітників у всьому світі для розробки і поширення програм підтримки ресторанів, персоналу та шеф-кухарів.

Фото: instagram.com/theworlds50best

 

Сподобалась стаття? Підтримай PostEat донейтом, щоб ми могли продовжити писати цікаві матеріали!

 

Читайте також:

«Особенности украинской кухни и локального продукта нужно находить и подчеркивать!» Джо Ворвик

10 мифов о стажировке в мишленовском ресторане – Роберт Прядченко

Японія у трійці кращих ресторанів світу рейтингу La Liste 2020

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi