Десятий випуск другого сезону подкасту «Реве та стогне ресторатор». У гостях — Павло Полторакін, співвласник «Кафе Марія», керуючий бару «Мінус Перший», а також палярні та кав’ярень Yellow Place - PostEat

пошук

Десятий випуск другого сезону подкасту «Реве та стогне ресторатор». У гостях — Павло Полторакін, співвласник «Кафе Марія», керуючий бару «Мінус Перший», а також палярні та кав’ярень Yellow Place
16-02-2024 0 407

Партнери

Автор


Подкаст «Реве та стогне ресторатор» від Poster, української системи автоматизації для ресторанів. В ньому ведучі спілкуються з гостями про ведення бізнесу, маркетинг, тренди в рестораціях, продукти й кухню, успіхи та факапи. 

У цьому епізоді ведучі Сашко Боїм та Лейла Туваклієва поспілкувались з Павлом Полторакіним, співвласником «Кафе Марія», керуючим бару «Мінус Перший», а також палярні та кав’ярень Yellow Place. Поговорили про яскраву історію як Павло виріс з офіціанта до інвестора й керуючого, каву й зерно, а також просвітницьку діяльність Yellow Place — навчити людей пити фільтр.

А наприкінці епізоду Павло розігрує дуже знаковий подарунок, тож слухайте весь випуск, дізнавайтеся спойлери про нове кафе «Марія» та беріть участь у розіграші. 

Подкаст доступний для прослуховування та перегляду на всіх подкаст-платформах та Youtube-каналі Poster

Додамо, що у першому сезоні подкасту гостями вже стали Аня ЗавертайлоІлля СьомінІгор СухомлинЄвген КлопотенкоМіралі ДілбазіФелікс БезрукАндрій та Таня МикитинВолодимир ЯрославськийПавло ГукТимур Габуєв та Аня КозаченкоЖеня Білоусов, Сашко БоровськийВолодимир ЗадіракаОлександр та Дар‘я Трофіменкови. У другому сезоні подкасту першим гостем був Стас ЗавертайлоАртем ВрадійМарія ДідковськаОлександр ЖиляєвОлексій МаурінОлексій Дмитрієв, Юрій Кошик, Альона Бебко-Мінаєва.

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi