Ресторанний подкаст «Реве та стогне ресторатор» випустив перший епізод у цьому році. У гостях — Альона Бебко-Мінаєва, співвласниця мережі ресторанів ROSE FAMILY - PostEat

пошук

Ресторанний подкаст «Реве та стогне ресторатор» випустив перший епізод у цьому році. У гостях — Альона Бебко-Мінаєва, співвласниця мережі ресторанів ROSE FAMILY
06-02-2024 0 396

Партнери

Автор


Подкаст «Реве та стогне ресторатор» від Poster, української системи автоматизації для ресторанів. В ньому ведучі спілкуються з гостями про ведення бізнесу, маркетинг, тренди в рестораціях, продукти й кухню, успіхи та факапи. 

У цьому епізоді ведучі Сашко Боїм та Лейла Туваклієва поспілкувались з Альоною Бебко-Мінаєвою, співвласницею мережі ресторанів ROSE FAMILY, а саме: SpicyNoSpicy, Odesa, «Бути Sofie» та «Юкі Чапукі». Поговорили про їжу, сервіс в ресторанах мережі, команду, видатки та інвестиції, звільнення співробітників. Зокрема, Альона поділилася надихаючою історією про традиційний сімейний бізнес, створення жіночого ресторанного бренду 3-х поколінь та його просування вже понад 40 років. 

Подкаст доступний для прослуховування та перегляду на всіх подкаст-платформах та Youtube-каналі Poster

Додамо, що у першому сезоні подкасту гостями вже стали Аня ЗавертайлоІлля СьомінІгор СухомлинЄвген КлопотенкоМіралі ДілбазіФелікс БезрукАндрій та Таня МикитинВолодимир ЯрославськийПавло ГукТимур Габуєв та Аня КозаченкоЖеня Білоусов, Сашко БоровськийВолодимир ЗадіракаОлександр та Дар‘я Трофіменкови. У другому сезоні подкасту першим гостем був Стас ЗавертайлоАртем ВрадійМарія ДідковськаОлександр ЖиляєвОлексій МаурінОлексій Дмитрієв та Юрій Кошик.

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi