Колекційний контабас по 14900 Євро за пляшку - PostEat

пошук

Колекційний контабас по 14900 Євро за пляшку
20-05-2021 0 3635

Партнери

Автор


Бренд «Контапел», що займається виробленням контабасу, запустив у продаж колекційний контабас обмеженої серії у 10 пляшок. Це стало відомо після публікації на фейсбук сторінці відомого пабліку «Український Крафтовий Алкоголь». Контабас — це старовинний український напій на основі спеціального дистиляту, що витримується на бруньках чорної смородини.

В дописі зазначається, що на сайті виробника поруч із стандартною лінійкою з’явилась лінійка контабасу із цінником 14900 Євро за пляшку. «Через Ґуґл можна було знайти сторінку з сайту kontapel.com, на яку неможливо було перейти з самого сайту. Сторінка ця, що вочевидь була ще на стадії розробки, містила до того не бачені світлини пляшок напою Контабас із абсолютно новим та доволі прикольним дизайном, якийсь текст-заглушку англійською та найцікавішим – жирним написом в середині сторінки «EXCLUSIVE OLD 14’900€ per bottle».» -пишуть журналісти УКА.

Наразі офіційної інформації про запуск продажів на офіційних сторінках в соціальних мережах бренду немає, але на сайті інформація про продаж вже відкрита і доступна відвідувачам.

Журналістам  УКА вдалося взяти коментар у співвласника бренду «Контапел» і розпитати про цю лінійку більше інформації: «Як повідомив нам Роман, ця серія з 10 пляшок оригінального Контабасу 1993-го року створилася виключно як ексклюзивний набір для колекціонерів як за кордоном так і в Україні»

Зазначається також що етикетки виконано з паперу ручної роботи, а самі написи намальовано художником вручну. Кожна пляшка пронумерована від 1 до 10 за допомогою кириличної системи числення та оформлена у вигляді природного явища: «Кожна етикетка пляшки ілюструє особливе природнє явище, що щороку допомагає в створенні нових купажів контабасу: земля, повітря, вода, сонце, зерно, сила лісів, листя чорної смородини, бруньки, дистилят і холодна зима». Всю лінію в 10 пляшок планують продавати в масивних дубових боксах.

 

Текст та фото надані Контапел.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi