Louis Vuitton продає сумки для сендвічів - PostEat

пошук

Louis Vuitton продає сумки для сендвічів
15-01-2024 0 356


Брати з собою на роботу сендвічі – чудовий спосіб зекономити. Тільки якщо ви не кладете їжу в сумку для сендвічів за понад 3 тисяч доларів від Louis Vuitton. Про це повідомляє CNN.

Американський співак, репер, продюсер, музикант Фаррелл Вільямс, якого в лютому минулого року призначили креативним директором чоловічого одягу Louis Vuitton, схоже, черпав натхнення у класичному паперовому пакеті для сендвічів під час створення одного зі своїх останніх дизайнів, переосмисливши його як аксесуар високої моди під назвою Sandwich Bag.

Замість паперу велика сумка-клатч, яку можна було побачити на подіумі під час дебютної колекції Фаррелла у Парижі в червні минулого року, зроблена з волової шкіри «точно такого ж кольору, як знаменитий (папір) пакетів для покупок».

На цьому порівняння не закінчуються. Точно складений, щоб нагадувати більш повсякденного побратима, аксесуар також має культовий напис Louis Vuitton, а також синю застібку, що нагадує грубі ручки домашніх сумок, щоб безпечно зберігати сендвічі — або, швидше за все, щось більш дорогоцінне.

Сумки надійшли у продаж 4 січня за $3130 ексклюзивно в роздрібному магазині бренду в Західному Голлівуді.

Photo credits: Louis Vuitton

Читайте також:

PepsiCo заборонила у своїй рекламі згадки про війну та підтримку України

Українські вина експортуються в 49 країн

У Києві припинив роботу лондонський автобус-кав’ярня

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi