Мережа Pizza Celentano закриває частину своїх закладів. Де саме і чому - PostEat

пошук

Мережа Pizza Celentano закриває частину своїх закладів. Де саме і чому
11-06-2020 0 1796


8 червня у ЗМІ з’явилась інформація, що Pizza Celentano закриє всі свої заклади у Києві. PostEat звернувся до управляючого партнера київської мережі Максима Храмова за роз’ясненням ситуації.

Пряма мова Максима Храмова:

«Все просто. Бренд нікуди не зникає. Усього в Україні близько сотні закладів «Челентано» у різних форматах — і класики з 90-х, і нових Celentano ristorante. Останні надуспішно показали себе у Львові і інших містах після ребрендингу. У Києві було відкрито багато піцерій «Челентано» класичного взірця та варіантів невеликого рестайлінгу. Але вони поступово стають застарілими, не витримують конкуренцію на столичному ринку і закриваються. Сьогодні потрібна пауза, аби згодом вивести на ринок Києва повністю оновлений Celentano ristorante. Коли це відбудеться і чи буду я оператором цього процесу зараз сказати не готовий. Ще раз підкреслю — мова йде виключно про Київ».



Управителяючий партнер мережі Володимир Гнатюк опублікував допис з інформацією про зміни в мережі:

«На усіх зустрічах, коли ділюсь досвідом мережі, завжди ділюсь кейсом Києва. Коли ключовий регіон зосереджується в одного франчайзі, і розвиток та репутація залежить від рішень однієї особи завжди несе за собою великі ризики. Зараз ми припинили таку практику та стараємось в одному регіоні мати декількох партнерів, оскільки навіть внутрішня конкуренція в межах одного бренду завжди стимулює рухатись вперед та не зупинятись на досягнутому.

Сьогодні наш франчайзі закриває два останні ресторани в Києві. В рамках стратегії компанії — це прогнозовано чи навіть планово. В наступному році починаємо розвиток в столиці з новими силами, новими форматами та підходами.

Сьогодні в мережі близько 120 ресторанів і ми надалі є найбільшою ресторанною мережею країни. Значна частина мережі оновилась, решта закладів і надалі є актуальними або чекають оновлення.
До кінця року маємо відкрити ще 5. Наступного року відкриваємось у центрі Варшави. Дякую, що вже понад 20 років з нами! Дякую, що любите та довіряєте!»



Фото: Facebook Pizza Celentano

Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!

Читайте також:

Бар Буду позже не відкриється після карантину

Бар Lost & Found не відкриється після карантину

Винний бар Like a Local’s на Січових Стрільців закрився

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi