Мережа виномаркетів OKWINE відкриває свій 100-ий маркет - PostEat

пошук

Мережа виномаркетів OKWINE відкриває свій 100-ий маркет
17-05-2023 0 3596

ПРОМО

Автор


Всеукраїнська мережа виномаркетів OKWINE, яка охоплює 18 міст відкриває двері ювілейного маркету в Києві на бульварі Лесі Українки.

Довгоочікуване, особливе та ювілейне відкриття відбудеться вже цієї пʼятниці, 19.05! Фраза «Нарешті OKWINE поруч» звучить ще частіше, бо вже 100 виномаркетів в Україні обʼєднані під лого OKWINE у 18 містах: Київ, Вишневе, Буча, Чернігів, Черкаси, Харків, Одеса, Дніпро, Львів, Вінниця, Івано-Франківськ, Рівне, Луцьк, Тернопіль, Полтава, Хмельницький, Кропивницький і незабаром відкриття ще й в Чернівцях.

100-ий виномаркет став справжнім символом досягнень, росту та розвитку компанії. Завдяки ентузіазму та професійності великої команди, магазин масштабувався з маленької торговельної точки до величезного ритейлу, ставши найбільшою мережею виномаркетів в Україні. З моменту відкриття першого маркету, з 2012 року компанія пройшла безліч випробувань, але не зупинилась ні на мить — в найважчі часи заснувала власний благодійний фонд, придбавши 11 автівок за 5 місяців для ЗСУ.

Найголовніша цінність і секрет успіху в команді — в маркетах працюють сомельє, які професійно допомогають гостям знайти ідеальне рішення на будь-який запит, а також готують смачну каву та коктейлі з собою, навчаються у власній школі сомельє, розвиваючи свої скіли і тут, і на виноробнях за кордоном.

Тепер, крокуючи бульваром Лесі Українки, ви можете скуштувати каву чи взяти коктейль з собою. А ще, окрім широкого асортименту алкогольних напоїв різних категорій у магазині значно розширили продуктовий сегмент – це й органічні щоденні товари, крупи, консервація, натуральні снеки та солодощі, а також вишукана гастрономія.

Безліч смачних вражень, спешл-знижок та миттєві подарунки усім учасникам безпрограшної лотереї гарантовані, тож радимо не пропустити цю подію.

Де: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 30В

Формат: виномаркет

Години роботи: щодня 10:00 — 22:00

 

Текст та фото надані всеукраїнською мережею виномаркетів OKWINE

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi