Новий проєкт. Київ: фуд-маркет Дмитра Борисова Gastrofamily Food Market на Бессарабській площі - PostEat

пошук

Новий проєкт. Київ: фуд-маркет Дмитра Борисова Gastrofamily Food Market на Бессарабській площі
10-06-2020 0 3828


Назва: Gastrofamily Food Market

Де: вул. Басейна, 1-3/2

Формат: фуд-маркет

Бюджет: ₴

Gastrofamily Food Market — перший фуд-маркет від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова». Робота над проєктом почалася ще до карантину, а повноцінне відкриття відбудеться вже після того, як ресторанам дозволять повноцінно приймати гостей в залах. Наразі ж триватиме тестовий режим, під час якого гості зможуть відпочити на літній терасі.

Gastrofamily Food Market на Бессарабській площі об’єднав сім різних закладів сегмента smart casual. Деякі з них вже добре відомі у місті, деякі – нові. Як завжди, всі кухні відкриті, будь-яке замовлення має готуватися при гостях та видаватися не більше, ніж за 5 хвилин. Ціни –демократичні. 

В компанії кажуть, що хочуть «дати гостям максимум вражень на кожну витрачену хвилину та гривню». На першому поверсі розташовано 5 закладів, ще 2 – на другому.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

На Gastrofamily Food Market працює у форматі повноцінного  бару, на якому розливають з бочок 4 види сидру (29-39 гривень за келих), продають вино Gastrofamily, настоянки, кальвадос та навіть чачу. Це в меню є кілька легких коктейлів – від 39 гривень.

Добре відомий у місті формат, який пропонує 3 ключових страви: біляші (29  гривень), пончики (19 гривень) та шаурму (від 49 гривень).

Крафтові хот-доги та бургери. Класичний чізбургер D&B з котлетою із яловичини, чедером, соусами BBQ та демігляс у вершковому бріоші тут коштує 49 гривень, Beyond burger з рослинним м’ясом – 89 гривень, батат – 49 гривень, хот-доги – від 29 гривень.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

  • Шашлики, вино та друзі

Прем’єра нового формату від Дмитра Борисова. В меню – кілька видів шашликів (від 69 гривень), хінкалі (по 19 гривень), хачапурі та навіть плов з м’ясом та сухофруктами, який подається з овочевим салатом (69 гривень).

Однойменний заклад вже давно працює в Києві. На фуд-маркеті ця концепція представлена коротким меню в стилістиці «азійського стріт-фуду». Фірмова страва – качка по-пекінськи. ЇЇ тут готують за тим же рецептом, що й в Oxota na Ovets на Воздвиженці. Нарізають при гостях. Половинка качку з овочами, соусами, рисовими млинцями та чіпсами коштує 199 гривень. Крім того, тут подають великі (від 600 грамів) порці фо бо (79 гривень), баодзи, спрінг-роли, локшину ти рис WOK, а також ананасові та бананові шейки.

Сіфуд-формат. Устриці, мідії (казанок мідій у вершковому соусі з багетом – від 69 гривень), креветки та равлики булоти. А ще велике меню боулів, ролів, сендвічі з морепродуктами, риба та морепродукти на грилі. Наприклад, диці аргентинські креветки з картоплею, овочами та соусом крем-чилі коштують 79 гривень, роли Філадельфія з лососем – 159.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Моцарела-бар, кілька видів римської піци з печі, салати «Цезар» та тирамісу. Пінца з прошуто, пармезаном, томатами чері, оливками, руколою та бальзаміком – 89 гривень, ціла бурата з трюфельним соусом та каперсами – 109 гривень, «Цезар» з куркою – 79.

На майбутнє обіцяють вечірки, концерти від українських виконавців, власний онлайн-журнал та радіо.

Фото: Gastrofamily Food Market

Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!

Читайте також:

Новий заклад. Київ: другий заклад «БПШ» від Дмитра Борисова на Олімпійській

Кур’єр дня: ресторатор Дмитро Борисов доставляє їжу на своїй Tesla

Дмитрий Борисов подвел итоги первого месяца карантина

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi