Новий стандартизований словник для поціновувачів сидру в США - PostEat

пошук

Новий стандартизований словник для поціновувачів сидру в США
01-10-2020 0 603


Хоча в США є велика кількість шанувальників сидру, мало хто розуміє, що він собою являє. Сидр часто плутають з пивом через однаковий колір та рівень алкоголю. Проте ці два напої повністю відрізняються один від одного. Якщо для приготування пива потрібні бродіння, хміль і ячмінь, то сидр — це ферментований фруктовий сік, що робить його більш схожим на вино.

Фото: Virginia Tech Daily

Джейкоб Лен разом зі своїм партнером Клінтоном Нілом — доцентом кафедри діагностичних наук у Корнелі — отримав грант у розмірі 500 000 доларів США від Національного інституту продовольства та сільського господарства США для створення термінологічного словника для споживачів сидру. “Люди знають, що таке IPA, як це впливає на смак пива, чим воно відрізняється один від одного, тому одразу знають, що очікувати від замовленої пляшки. З сидром такого немає. Однак, ми можемо цьому завадити. Було прийняте рішення допомогти розвитку галузі шляхом створення послідовної та описової маркетингової мови. У такому випадку споживачі будуть краще розуміти, що вони купують, що впливає на смак сидру, та як він різниться між собою” — заявляє Лен.

Чотирирічне дослідження буде відбуватись у трьох штатах, відомими своїми сидрами — Вірджинія, Нью-Йорк та Вермонт

Головна фото: Facebook Virginia Tech Food Science & Technology Department

 

Читати ще: 

Український сидр Berryland отримав «срібло» на конкурсі World Cider Awards 2020

У США виготовляють віскі, витримане у бочках з-під сидру

Новий заклад. Київ: шніцель від шефа Юрія Ковриженка та сидр Berryland в Itzel на Подолі

 

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi