Новий заклад: Діма Борисов відкриває 13-ий «Білий Налив» в Павлограді - PostEat

пошук

Новий заклад: Діма Борисов відкриває 13-ий «Білий Налив» в Павлограді
10-10-2019 0 1244


Назва: Білий Налив

Де: м.Павлоград, вул. Шевченко, 67

Формат: one euro bar і сидрерія

Бюджет: ₴

Не так давно «Білий Налив» відкрився в Кропивницькому, а завтра з 12.00 офіційно починає роботу «Білий Налив» в Павлограді, місті в Дніпропетровській області. «Білий Налив» — проєкт, що стрімко розвивається по франшизі. І якщо раніше у фокусі були великі обласні центри (Львів, Одеса, Харків), то зараз франшизні заклади smart casual сегмента з’являються і в невеликих містах.

Меню всіх «Білих Наливів» ідентичне — тут за 29 гривень можна отримати свіжу устрицю або випити келих сидру, замовити хот-дог або яблучну наливку. Нещодавно в меню з’явився кальвадос. Келих гарячого сидру коштує 39 гривень. І вже скоро обіцяють урізноманітнити асортимент хот-догів, зараз є 2 види: класичний і вегетаріанський (з сосискою з сейтану).

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Розвиток цього формату Діма Борисов пояснює так: «Це глобальний тренд. Молодим людям хочеться скуштувати смачні делікатесні продукти за доступною ціною, і заради цього вони готові відмовитися від накрохмалених скатертин та повноцінного сервісу. Це ми і робимо: в зручному «швидкому» форматі за 3 хвилини за ціною булочки і кави подаємо устриці і сидр в «Білому наливі» або, наприклад, креветки або бургер з стейком з тунця в Mushlya Bar».

Офіційне відкриття «Білого Наливу» в Павлграді відбудеться 11 жовтня о 12.00 — на честь нього всіх, хто зробить пост з чек-іномі з «Білого наливу» (в Facebook/Instagram) безкоштовно пригощають сидром та хот-догами.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi