Новий заклад. Київ: третій «Барсук» від Дмитра Борисова відкрився на Позняках - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: третій «Барсук» від Дмитра Борисова відкрився на Позняках
15-09-2020 0 629


Назва: «Барсук»

Де: Княжий Затон, 14Б

Формат: гастробар

Години роботи: пн 11:00 — 23:00, вт-нд 10:00 — 23:00

Бюджет: ₴₴

Бронювання: +380985566962, +380932657013

В тестовому режимі вже розпочав роботу гастробар «Барсук» на Княжому Затоні, 14Б. Офіційне відкриття планують на вечір п’ятниці. Як завжди, тут планують сніданки весь день, смачну космополітичну їжу та цікаві коктейлі.

Про концепцію

З «Барсука» почалася історія Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. Це був перший заклад, який Дмитро відкрив, покинувши рекламний бізнес та пробуючи свої сили в новій індустрії. Мінімальний ремонт, непопулярна локація, жодних знижок на їжу та сирники і том ям поряд в меню. 10 років тому комусь це здалося дивним, однак гостей ставало все більше і виявилося, що саме такі місця є затребуваними. Наразі в Сім’ї вже більше 50 закладів. І це третій «Барсук» у Києві. Другий такий заклад влітку відкрили на Солом’янці.

Про команду

Ресторан на Позняках відкрито на умовах франшизи. Підприємець Михайло та його мати Марина вже мають досвід в ресторанному бізнесі, однак це їх перший ресторан саме в Києві.

«Все почалося років 20 тому в місті Ніжин – з маленького Інтернет-клубу, в якому я вирішив відкрити корнер з закусками та напоями. Потім він перетворився на повноцінний бар. Мені сподобалося цим займатися. Це щоденні нові виклики та нові знайомства. Врешті-решт ми з мамою відкрили, а точніше, побудували «з нуля» великий ресторан, який багато років працював дуже успішно. І в мене вже не було жодних сумнівів, що я знайшов справу свого життя. Кілька років тому в нас з’явилася ідея відкрити ресторан у Києві. Ми шукали різні варіанти. На одній з конференцій побачити Дмитра і подумали, що нам потрібен досвід його команди. Перша зустріч відбулася в «Барсуці» на Печерську. Я не зрозумів, як це працює. Відверто простий інтер’єр та локація, яку, ще треба пошукати. Навколо немає людей, зате всередині повна посадка. Це було так дивно і так цікаво, тож ми вирішили спробувати. В нашому закладі на Позняках ми не змінюємо основу концепції, це буде, в першу чергу, саме гастрономічне місце, однак ми хотіли зробити його надзвичайно красивим, і, здається, це вийшло. Це сучасний яскравий заклад, в якому є все, за що можна любити круті гастробари», — розовідає Михайло.

Про інтер’єр

Ресторан розрахований на 75+ посадкових місць. В ньому 2 великих зали та кілька затишних ніш. Біля входу – скульптура величезного «Барсука» в короні, всередині – сюрреалістичні картини, дзеркала, неонові інсталяції та дуже багато живих рослин. Літній майданчик планують відкрити вже з наступного року.

Про меню

Тут подаватимусь добре відомі фірмові страви від «Барсука». Крім того, цей «Барсук» розпочав роботу відразу з осінніми оновленнями.

Цитати з меню

На сніданок:

  • Сет закусок з ростбіфом (паштет з курячої печінки, ростбіф із телятини, хумус з оливковою олією і горіхами, гуакамоле). До сету подається свіжоспечена чіабата з червоною аджикою та вершковим маслом — 189 гривень.
  • Гарячий тост з авокадо-мусом, яєчнею та соусом чеддер — 129 гривень
  • Яйця пашот на вершковому бріоші з лососем, гуакамоле і соусом Голандез — 189 гривень.
  • Фірмові сирники з фермерського сиру зі сметаною та ягідним соусом – 69 гривень.
  • Французькі грінки з ніжним сирним мусом та ягідним кулі – 89 гривень.
  • Великий сніданок на двох (2 келихи вина, 2 чашки чаю, сет закусок на вибір, дві порції яєць пашот з лососем або з куркою, 2 солодкі страви на вибір) – 599 гривень.

На обід:

  • Боул з авокадо, бобами едамаме ,вершковим сиром, кіноа та свіжими томатами – 139 гривень
  • Соковиті рибні котлетки з грильованими овочами — 149 гривень
  • Крем-суп з гарбуза з тигровими креветками — 119 гривень
  • Борщ зі сметаною (подається з темним хлібом і перетертим салом з часником і зеленню) — 79 гривень
  • Пікантний том-ям з лососем та тигровими креветками — 159 гривень
  • Голубці зі сметаною та зеленню — 119 гривень

На вечерю:  

  • Гуакамоле з м’яким яйцем, свіжою кінзою, гострим чілі й теплим гречаним багетом — 79 гривень
  • Картопляні деруни, запечені у сметанному соусі з грибами – 99 гривень
  • Стейк із лосося з запеченим рисом, шпинатом і вершково-сирним соусом — 198 гривень
  • Судак з овочами та вершковим карі соусом — 198 гривень
  • Вершкове ризото з рису арборіо з куркою та гливами — 159 гривень
  • Камамбер запечений на вугіллі з карамелізованною грушею та малиновим кулі – 149 гривень
  • Коктейлі: 99 – 119 гривень

Фото: Барсук

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi