пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Назва: «Барсук»
Де: Княжий Затон, 14Б
Формат: гастробар
Години роботи: пн 11:00 — 23:00, вт-нд 10:00 — 23:00
Бюджет: ₴₴
Бронювання: +380985566962, +380932657013
В тестовому режимі вже розпочав роботу гастробар «Барсук» на Княжому Затоні, 14Б. Офіційне відкриття планують на вечір п’ятниці. Як завжди, тут планують сніданки весь день, смачну космополітичну їжу та цікаві коктейлі.
Про концепцію
З «Барсука» почалася історія Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. Це був перший заклад, який Дмитро відкрив, покинувши рекламний бізнес та пробуючи свої сили в новій індустрії. Мінімальний ремонт, непопулярна локація, жодних знижок на їжу та сирники і том ям поряд в меню. 10 років тому комусь це здалося дивним, однак гостей ставало все більше і виявилося, що саме такі місця є затребуваними. Наразі в Сім’ї вже більше 50 закладів. І це третій «Барсук» у Києві. Другий такий заклад влітку відкрили на Солом’янці.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Про команду
Ресторан на Позняках відкрито на умовах франшизи. Підприємець Михайло та його мати Марина вже мають досвід в ресторанному бізнесі, однак це їх перший ресторан саме в Києві.
«Все почалося років 20 тому в місті Ніжин – з маленького Інтернет-клубу, в якому я вирішив відкрити корнер з закусками та напоями. Потім він перетворився на повноцінний бар. Мені сподобалося цим займатися. Це щоденні нові виклики та нові знайомства. Врешті-решт ми з мамою відкрили, а точніше, побудували «з нуля» великий ресторан, який багато років працював дуже успішно. І в мене вже не було жодних сумнівів, що я знайшов справу свого життя. Кілька років тому в нас з’явилася ідея відкрити ресторан у Києві. Ми шукали різні варіанти. На одній з конференцій побачити Дмитра і подумали, що нам потрібен досвід його команди. Перша зустріч відбулася в «Барсуці» на Печерську. Я не зрозумів, як це працює. Відверто простий інтер’єр та локація, яку, ще треба пошукати. Навколо немає людей, зате всередині повна посадка. Це було так дивно і так цікаво, тож ми вирішили спробувати. В нашому закладі на Позняках ми не змінюємо основу концепції, це буде, в першу чергу, саме гастрономічне місце, однак ми хотіли зробити його надзвичайно красивим, і, здається, це вийшло. Це сучасний яскравий заклад, в якому є все, за що можна любити круті гастробари», — розовідає Михайло.
Про інтер’єр
Ресторан розрахований на 75+ посадкових місць. В ньому 2 великих зали та кілька затишних ніш. Біля входу – скульптура величезного «Барсука» в короні, всередині – сюрреалістичні картини, дзеркала, неонові інсталяції та дуже багато живих рослин. Літній майданчик планують відкрити вже з наступного року.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Про меню
Тут подаватимусь добре відомі фірмові страви від «Барсука». Крім того, цей «Барсук» розпочав роботу відразу з осінніми оновленнями.
Цитати з меню
На сніданок:
На обід:
На вечерю:
Фото: Барсук
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi