Новий заклад. Київ: сніданки та свіжа випічка в Leilia Bakery на Гончара - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: сніданки та свіжа випічка в Leilia Bakery на Гончара
20-07-2022 0 1886


Де: вулиця Гончара, 15/3

Формат: корнер-пекарня

Бюджет: ₴₴

Години роботи: щодня з 7:30 до 15:00, окрім понеділка.

Корнер-пекарня Leilia Bakery розпочала роботу у піцерії TC Pizza на вулиці Олеся Гончара. Реалізували проєкт Лейла Туваклієва (екс-керівниця відділу корпоративних продажів пекарні Bakehouse (goodwine), разом з Ольгою Рижик (екс-власницею бару Hangover).

«В мене з’явилась ідея b2b бізнесу — працювати для кав’ярень, ресторанів, готелів. Доставляти випічку високої якості у замороженому вигляді. В такому форматі пекарня працює вже третій місяць. На початку березня я познайомилась з Антоном Фурсою, співвласником ресторану T.C.Pizza. Ми разом волонтерили. Я є директором фонду Київ Волонтерський. Фонд, що об’єднав ресторани і готує для військових та цивільних з 28 лютого. В травні Антон та його партнер Роман Жирних перевідкрили заклад, а я приєдналась до них в якості операційного менеджера, аби допомогти проекту. З часом, ми зрозуміли, що можемо переорганізувати кухню під цех випічки, і вирішили об’єднати наші бізнеси під одним дахом. Тож, ми запустили корнер свіжої випічки, а шеф-кухар ресторану Тімур розробив меню сніданків», — розповідає Лейла Туваклієва.

У асортименті пекарні є мигдалеві, фісташкові круасани, ягідні даніши, равлики з шоколадом, з абрикосом. Печуть хліб на заквасці, багети. А на сніданок пропонують гостям французькі тости, оладки з цукіні, тости з авокадо та літні салати. Трошки згодом з’являться солона випічка, пироги та сендвічі. Асортимент планують постійно оновлювати, орієнтуючись на сезонні локальні продукти.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi