Новий заклад: кухня східних народів світу та морський краєвид в ресторані YUG в Одесі - PostEat

пошук

Новий заклад: кухня східних народів світу та морський краєвид в ресторані YUG в Одесі
25-09-2019 0 2447


Назва: YUG

Де: м. Одеса, Маячний провулок, 15

Формат: ресторан fusion cuisine

Бюджет: ₴₴₴

На початку вересня в Одесі розпочав роботу ресторан YUG — заклад розташувався на узбережжі Чорного моря, тому захопливі краєвиди гостям забезпечені. Ресторан є новим проєктом ресторанної компанії Synergy Group (Traveler’s Coffee Odessa, Terrace. Sea view, Sabaneev, Reef).


Концепцію закладу розробив бренд-директор Synergy Group Дмитро Фомченко, інтер’єр розробила студія дизайну та архітектури Boom Project. В ресторані YUG втілили особливий характер одеського регіону, який поєднує різноманітності гастрономічних культур різних народів та справжній південний духу гостинності. «Місце без точної географічної прив’язки, але зрозуміле кожному з кухнею південних народів світу. Яскравий мікс кухонь народів, що оселилися в околицях Одеси в різні періоди: грецька, французька, італійська, одеська, хорватська, молдавська, іспанська та ізраїльська», — розповідають у закладі. За кухню в YUG відповідає шеф-кухар Євгеній Костромицкий.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В ресторані YUG з 10:00 до 14:00 подають сніданки — можна обрати серед сирників з вишневим або карамельним соусом (97 грн), омлету з трюфельною рікотою власного приготування (127 грн), шакушуки з куркою (97 грн) або вівсяної каші з вишневим соусом та ягодами годжі (67 грн). Окремий розділ в меню присвячені грецьким закусками мезе — пропонують закуску з фети і болгарського перцю тірокафтері (78 грн) та закуску з картоплі з ікрою тріски і оселедця тарамасалата (67 грн). Хумус пропонують як класичний (87 грн), так із артишоків-гриль (87 грн) і з чорної квасолі (87 грн). Також в меню устриці, гарячі закуски, паста і піца та, звичайно, страви з риби та м’яса. Рекомендуємо спробувати смажені рапани з овочами і сирним фондю (161 грн), паппарделле з ягням у соусі деміглас (157 грн) та грибну піцу тартуфо зі смаженими гливами і трюфельним соусом (145 грн).

Фото: YUG

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi