Новий заклад. Львів: локальні продукти та сніданки в ресторані Leo на Шевській - PostEat

пошук

Новий заклад. Львів: локальні продукти та сніданки в ресторані Leo на Шевській
09-07-2020 0 1541


9 липня офіційно відкривається Leo — неконцептуальний ресторан у центрі Львова. Заклад почав роботу на місці ресторану європейської кухні On Shevska. Інтер’єр ресторану створила фінська архітекторка Маріка Аро (з консультаціями львівських дизайнерів), вона називає напрямок дизайну No Kitch Modern Classic. В дизайні немає кричущих деталей, атмосфера затишна та спокійна, тому, не дивлячись на самий центр міста, в ресторані можна сховатися від гамору туристів.

«Leo — це люди, які вважають своє місто центром творчості та інтелекту, бізнесу та освіти, культури та технологій. Ми створювали простір та кухню, які мають сподобатися бізнесменам і програмістам, дизайнерам та лікарям, викладачам і художникам, і просто тим, хто любить Львів і якісну їжу», — розповіли редакції PostEat у закладі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Шеф-кухар ресторану Leo Володимир Павлюк зробив акцент на м’ясо з хоспера, різноманіття коренеплодів, мінімум жирів і сучасні технології приготування. Розробляючи меню, в ресторані зробили ставку на місцеві продукти, переважно від фермерів Львівщини, незалежно від того, готуються страви галицької кухні чи світова класика.

«Адже локальні продукти — це не лише патріотично, але й здорово та екологічно. Тому у нас є і хумус зі стрийських ясьок (місцевий сорт особливо великої квасолі з солодкавим присмаком), і ніжка качки під азійським кунжутним соусом із українським кунжутом, і пшенична варіація ризото, а також інші експерименти на тему локальних продуктів», — додають у закладі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В ресторані Leo діє сет-меню (мікс салат із полуницею, козячим сиром та медовим соусом; хумус з солодкої стрийської квасолі із гречаним попкорном; філе сома з буряковим ризото із пшениці; качина ніжка з пікантними овочами; філе коропа із рататуєм та пряним соусом; лимонний тортик із білковою меренгою; сезонний чізкейк (від полуниць до гарбуза і журавлини). Також є меню а-ля карт зі світовою класикою (шніцель з картоплею та легким салатом – 185 грн, брускета з форшмаком та запеченим перцем – 95 грн, паста пене з курячою грудкою, шпинатом та грибами – 185 грн, лосось зі спаржею та щавлевим соусом – 335 грн). Крім цього, цілий день діє меню сніданків, а з 12:00 до 15:00 пропонують бізнес-ланчі.

Назва: Leo

Де: вул. Шевська, 14/16

Формат: неконцептуальний ресторан

Бюджет: ₴₴

Фото: Leo

Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!

Читайте також:

Новий заклад: анти-сноб формат, наливки, пунш та кава з коньяком у барі «Кілішкова» у Львові

Новий заклад. Львів: 150 коктейлів шотів у барі «ШоТи Там?» на Краківській

Ресторан у Львові встановив на терасі капсули-оранжереї, щоб гості почувалися у безпеці

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi