пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Назва: Tavernetta. Pizza & Prosecco
Де: Красний провулок, 1
Формат: ресторан італійської кухні
Бюджет: ₴₴
Відомий ресторатор Сава Лібкін 1 серпня відкрив в Одесі новий ресторан — Tavernetta. Pizza & Prosecco. Головна особливість закладу — авторська неаполітанська піца, яка випікається на дровах. Тісто для піци ферментується до 48 годин, а для його приготування використовуються тільки тверді сорти італійської пшениці дрібного помелу. В меню є і безглютенова кукурудзяна піца. Цим новий заклад відрізняється від першої Tavernetta, де акцент робиться на різних видах пасти.
«Першу Tavernetta ми відкрили ще в 2012 році, і за цей час вона встигла зробити чимало. Пояснити гостям, чим справжня італійська паста відрізняється від магазинної вермішелі. Завоювати любов одеситів, гостей з інших міст та іноземних туристів. Отримати кілька премій, включаючи «Пальмову гілку ресторанного бізнесу». А 1 серпня цього року в житті Tavernetta відбулась справді грандіозна подія: у неї з’явилася молодша сестра! У центрі Одеси, поруч з Дерибасівською, ми відкрили Tavernetta. Pizza & Prosecco. Це Tavernetta, але не з пастою, а з піцою — неаполітанською, приготовленою в печі на дровах, з артизанського неаполітанського борошна. А до піци — просеко, теж італійське, звичайно. Буде delizioso», — розповів редакції PostEat Сава Лібкін.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Окрім піци в меню ресторану італійські антипасті, які можна замовляти окремо або сетами, сніданки з 9 до 12 години, закуски та салати, вишукані основні страви та десерти. До страв пропонують коктейлі, тихі ти ігристі вина, міцний алкоголь та домашні лимонади.
Дещо з меню:
Фото: Tavernetta. Pizza & Prosecco
Читайте також:
Новий заклад. Одеса: авторська італійсько-американська кухня в ресторані That’s Amore
Новий заклад. Одеса: сучасна італійська кухня в Mamma Italia на Рішельєвській
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi