Новий заклад. Одеса: Tavernetta. Pizza & Prosecco від Сави Лібкіна - PostEat

пошук

Новий заклад. Одеса: Tavernetta. Pizza & Prosecco від Сави Лібкіна
04-08-2020 0 344


Назва: Tavernetta. Pizza & Prosecco

Де: Красний провулок, 1

Формат: ресторан італійської кухні

Бюджет: ₴₴

Відомий ресторатор Сава Лібкін 1 серпня відкрив в Одесі новий ресторан — Tavernetta. Pizza & Prosecco. Головна особливість закладу — авторська неаполітанська піца, яка випікається на дровах. Тісто для піци ферментується до 48 годин, а для його приготування використовуються тільки тверді сорти італійської пшениці дрібного помелу. В меню є і безглютенова кукурудзяна піца. Цим новий заклад відрізняється від першої Tavernetta, де акцент робиться на різних видах пасти.

«Першу Tavernetta ми відкрили ще в 2012 році, і за цей час вона встигла зробити чимало. Пояснити гостям, чим справжня італійська паста відрізняється від магазинної вермішелі. Завоювати любов одеситів, гостей з інших міст та іноземних туристів. Отримати кілька премій, включаючи «Пальмову гілку ресторанного бізнесу». А 1 серпня цього року в житті Tavernetta відбулась справді грандіозна подія: у неї з’явилася молодша сестра! У центрі Одеси, поруч з Дерибасівською, ми відкрили Tavernetta. Pizza & Prosecco. Це Tavernetta, але не з пастою, а з піцою — неаполітанською, приготовленою в печі на дровах, з артизанського неаполітанського борошна. А до піци — просеко, теж італійське, звичайно. Буде delizioso», — розповів редакції PostEat Сава Лібкін.

Окрім піци в меню ресторану італійські антипасті, які можна замовляти окремо або сетами, сніданки з 9 до 12 години, закуски та салати, вишукані основні страви та десерти. До страв пропонують коктейлі, тихі ти ігристі вина, міцний алкоголь та домашні лимонади.

Дещо з меню:

  • пармська піца з прошуто, грильованою грушею, песто з айви, руколою та пармезаном – 208 грн,
  • піца з рубленою куркою і сиром маскарпоне з Ломбардії – 198 грн,
  • безглютенова кукурудзяна піца на борошні з П’ємонту з печеними грибами – 162 грн,
  • рожевий кальмар на грилі з овочами – 260 грн,
  • анчоуси, рукола, томатами свіжі, моцарела буфала – 494 грн,
  • тигрові креветки смажені з сицилійською сальсою та лаймом – 220 грн.

Фото: Tavernetta. Pizza & Prosecco

Читайте також:

Новий заклад. Одеса: авторська італійсько-американська кухня в ресторані That’s Amore

Новий заклад. Одеса: аргентинський гриль, техаський BBQ, пиво і коктейлі у новому Slow Piggy на Гаванній

Новий заклад. Одеса: сучасна італійська кухня в Mamma Italia на Рішельєвській

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi