пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Один з найкращих ресторанів світу Noma у Копенгагені запускає проєкт власної бургерної POPL.
Після першого локдауну у Європі ресторан Noma весною 2020 року відновив роботу у форматі винного бару, де подавали бургери. Коли заклад оголосив про повернення до формату ресторану високої кухні за бургерами від Noma вишукувалась черга.
На сайті Noma сказано, що цей досвід надихнув команду на створення бургерної POPL. Новий заклад відкриється третього грудня. У POPL будуть готувати бургери з органічної яловичини ферм західного узбережжя Данії. Тварин на фермах вирощують в умовах вільного випасу. Засновники декларують екологічний підхід до організації роботи нового закладу і вибору інгредієнтів.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Назва POPL взята від латинського слова populus, що означає «спільнота людей». Також цим словом називають дерево тополі, що вкладається у концепцію єднання команди з природою.
Фото: Noma, Instagram POPL
Читайте також:
Рене Редзепі презентував нове літне меню ресторану Noma
Ресторан Noma знову приймає гостей та показав, як готує «мішленівські» бургери
Після карантину ресторан Noma працюватиме без резервів та подаватиме бургери й вино
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi