За бургерами ресторану Noma у Копенгагені вишукувалась кілометрова черга - PostEat

пошук

За бургерами ресторану Noma у Копенгагені вишукувалась кілометрова черга
22-06-2020 0 1094


Довга черга зібралась біля одного з кращих ресторанів світу Noma в останній день сезону бургерів у закладі. «Дякую всім копенгагенцям, які прийшли», — прокоментував чергу шеф-кухар закладу Рене Редзепі (Rene Redzepi).

Ресторан Noma закрився на карантин 14 квітня і знову почав приймати гостей 21 травня. Після карантину заклад високої кухні відновив роботу у форматі винного бару та бургерної. Шеф-кухар пояснив, що для відновлення високого рівня ресторану потрібен час.

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Last day of the burger season started with an almost one kilometer long line. Thank you Copenhageners for showing up.

Публикация от Rene Redzepi (@reneredzepinoma)

Допис з відео кілометрової черги за бургерами від Noma з’явився в інстаграмі Рене Редзепі 21 червня.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

We’re in our final weekend for the noma wine bar, which also means only three more days to enjoy a burger with us! We’ve been overwhelmed with the response to our classic cheeseburger; but it’s our vegetarian burger that’s been the surprise hit. We make ours from a base of cooked quinoa that’s then inoculated with tempeh spores and fermented for nearly 30 hours. The finishing move is the glaze: yeast garum mixed with 20% fava bean shoyu and smoked vegan butter, all of which creates a nice caramelised glaze. It’s the perfect umami flavor you enjoy in a beef burger…without the beef. You can read about it more detail over in @nomaferments. #brugdinby

Публикация от noma (@nomacph)


У дописі сказано, що сезон бургерів закінчується. Вочевидь заклад незабаром повернеться до ресторанного формату.

Фото: Instagram Noma

Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi