Ресторатор Ігор Сухомлин підготував чергову добірку гастрономічних новин - PostEat

пошук

Ресторатор Ігор Сухомлин підготував чергову добірку гастрономічних новин
31-05-2023 0 379


Український ресторатор Ігор Сухомлин розповів, що Віка і Діма Курносики, власники ресторану Париж, одночасно запустили два об’єкти — Люка в Братиславі та Люка в Києві на Оболоні. Це тільки одна з гастрономічних новин, якими поділився ресторатор у Telegram-каналі “Новини Бессарабки”.

“Новини Бессарабки

Вітаю вас, друзі.

  1. У Піцерії Везувіо запустили слайс піцу. На один день. Хто тестив? Такі новини, які можна очікувати відкриття першого православного Мака в Лаврі або відновлення Шаленої мами біля універу.
  2. Наші друзі з Харкова Віка і Діма Курносики, власники ресторану Париж, одночасно запустили два об’єкти — Люка в Братиславі та Люка в Києві (незабаром відкривається) на Оболоні. Молодці, успіхів💪
  3. Тепер усі амбітні українські ресторатори запускають нові проекти у Львові. І це безумовний тренд на середньострокову перспективу. Зрозуміло, коли Харків або Херсон, Суми або Миколаїв шукають приміщення на Вірменській або на Братів Рогатинців. Але й кияни заходять. Не маєш яєць та амбіцій? Відкривайся в Києві та сиді в теплих ваннах, котик.
  4. В Японії відкрилося кафе для письменників The Manuscript Writing Cafe . Так-так. Це не дурний жарт від лісого. Якщо ви письменник, вкажіть на решепшн свою мету — кількість сторінок/знаків та дедлайн. Щогодини до вас підходить менеджер та перевіряє успіхи. Нічого не знаю щодо кухні, але вона є. Бо писати голодному — дурна справа.
  5. Невгамовний львівський фестиваль, окрім нових відкриттів франшизи своїх мережевих закладів у Європі, відкрився такерію в столиці Сальвадору. Це в додатку до свого кавового бізнесу там же. Коли вже будуть справжні так у Львові?
  6. VeryWellCafe з Пассажу переїздить на Малу Житомирську. Причина — змінився власник приміщення на Городецького, який вирішив замість ВеріВел своїх Good Friends. Також з комфортфудом. Класна ідея. Цікаво, як все працює у таких добрих друзів.
  7. Iskra Gastrobar розірвав усіх маркетологів у лохміття своїм креативом про мінєт, твій перший раз, куні, крапка Г. Друзі, я зацінив. Зробіть ще, будь-ласка, гарячу закуску Залупа та не забувайте стару завжди бажану Пілотку. Краще місце для побачень та ділових зустрічей, сука. Новий ресторанний рівень.
  8. Рубрика «Охуєть». Мережа іль молино спиздила піцу з котлетками по-київськи з Автостанції. І з маком також. Ну от як це працює, скажіть? Не можуть же власники шукати по меню різних піцерій, що вкрасти. Це ж точно чи маркетолог, чи шеф, чи хто? (ред. — згодом Ігор Сухомлин додав, що в il Molino оперативно відреагували, тому питання закрите)”, — розповів ресторатор.

Фото: Facebook Igor Sukhomlyn

Читайте також:

У Києві на початку червня відчиняється ресторан-ринок «Річка»

У Великій Британії автомат продає готові страви для спортсменів

В Україні створили перший у світі комікс про борщ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi